Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica. Primele imagini cu artista în rochie de mireasă

Maria Constantin s-a căsătorit Robert Stoica, astăzi, 25 iulie, după patru ani de relație. Cântăreața a purtat o rochie care i-a scos în evidență formele și a radiat la brațul noului ei soț. În urmă cu doar câteva ore, cei doi au spus DA în fața ofițerului Stării Civile și s-au căsătorit religios.
Alina Costache
25 iul. 2023, 18:45
Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica. Primele imagini cu artista în rochie de mireasă
Maria Constantin s-a căsătorit Robert Stoica

Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica. Cântăreața, în vârstă 36 de ani, a postat pe rețelele sociale primele imagine de la cununia civilă și de la cea religioasă. Ea a purtat o rochie lungă, albă, iar soțul ei a ales un costum turcoaz.

Citește și: Cât costă rochia de mireasă aleasă de Maria Constantin: ”Vreau să plătească soțul și nu i-aș spune acum, să nu facă infarct înainte de nuntă”

Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica

Felicitările nu au întârziat să apară. „Casă de piatră! Vă iubesc tare, tare”, i-a transmis Vica Blochina bunei sale prietene. „A treia oară e cu noroc, Măriuţă!??Casă de piatră, frumoşilor!”, „Felicitări! Casă de piatră și multă fericire vă doresc”, au fost o parte dintre mesajele din partea fanilor.

Maria Constantin și Robert Stoica i-au luat prin surprindere pe fanii lor, făcând nu doar cununia civilă marți, ci și pe cea religioasă. Sunt împreună de patru ani, iar cântăreața nu se află la prima căsătorie. Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă și au împreună un băiat, pe Codrin, care a rămas să locuiască cu tatăl lui. După cinci ani de relație, cei doi au divorțat în 2005.

Din anul 2015 până în anul 2018, Maria Constantin a fost căsătorită cu Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea. Omul de afaceri s-a stins din viață pe 3 august 2019, la 56 de ani, după ce a suferit un infarct.

Câți bani câștiga Maria Constantin din muzică la început de carieră

Maria Constantin a fost încurajată încă de mică să iubească muzica și să-și dorească să fie pe scenă, tatăl ei fiind muzician. „Cred că dintotdeauna mi-am dorit lucrul ăsta, dar în același timp, cred că și părinții mei au avut o oarecare implicare pentru că ei cumva mi-au implementat chestia asta, că am talent, că am voce.

Cumva de la ei mi s-a implementat chestia asta de mică. Gândește-te că eu la vârsta de 3 ani și jumătate participam la Miss Grădinița și cântam pe scenă. Iată-mă acum, la 36 de ani, când asta fac, ceea ce mi-am dorit cumva”, a spus ea.

Maria Constantin cântă de 20 de ani. De când era adolescentă, mergea să cânte la nunți și primea o mulțime de bani. „La 16 ani mergeam cu tatăl meu la cântări. Aveam trupă împreună cu tatăl și fratele meu, și ei muzicieni fiind. Și atunci mergeam la evenimente. Eram cumva în familie, eram cumva protejată, eram și răsfățată, că recunosc, deși în cele mai multe cazuri, acasă nu eram eu cea răsfățată, doar așa în public, pentru că eu fiind cea mai mare, bineînțeles că în capul meu se spărgeau toate. Că fratele și sora mea sunt mult mai mici decât mine”, a adăugat ea.

Spynews
Ciclonul Boris a făcut ravagii în România! Două persoane au murit în Galați și alți zeci de oameni au nevoie de ajutor. Imagini îngrozitoare | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Horoscop rune16 – 22 septembrie 2024. Mihai Voropchievici: Trei zodii dau lovitura, câștiguri pe toate planurile
Capital.ro
Doliu în televiziune. Marele actor s-a stins. Milioane de oameni l-au iubit
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Primul tren electric chinezesc va circula în România. Prin ce orașe va trece
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Ce nu ai voie să faci în China dacă ești însărcinată. Nicio femeie nu se abate de la aceste reguli
Spynews
Mădălina de la Insula Iubirii, declarații exclusive și tranșante despre despărțirea de Dani! Îl acuză că minte atunci când vorbește despre ea
Evz.ro
Carmen Negoiță nu poate trăi fără asta. Cum se descurcă la Asia Express
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Umilință supremă pentru Ungaria. Ungurii au fost blocați total
StirileBZI
Peste 8 milioane de români vor avea mai mulți bani în conturi! Unele sume depășesc 50.000 de lei
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Numărul blindatelor din depozitele armatei ruse s-a redus drastic
MediaFlux
ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI! ESTE INTERZIS TOTAL AZI conform tradiției
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...