Maria Constantin se mărită. Artista a anunţat data nunţii

Maria Constantin trăieşte, în prezent, o frumoasă poveste de dragoste alături de afaceristul Robert Stoica. Artista a dezvăluit că are în plan să se căsătorească şi să mai facă un copil.
Oana Anghel
22 dec. 2021, 08:45
Maria Constantin se mărită. Artista a anunţat data nunţii

Maria Constantin se mărită. Cântăreaţa a mărturisit că se va căsători abia în 2023, pentru că în 2022 se căsătoreşte fratele ei, care până acum a amânat nunta de două ori.

Maria Constantin se mărită şi plănuieşte să mai facă un copil

Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.

În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte și, bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc. Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa„, a dezvăluit Maria Constantin pentru Fanatik.

Citeşte şi Un nou scandal zdruncină familia lui Petrică Mîțu Stoian. Dezamăgire cumplită pentru surorile marelui artist: „A fost o scăpare regretabilă” VIDEO

Artista spune că îşi doreşte şi un copil cu Robert, dar nu vrea să programeze venirea copilului pe lume, ci lasă acest lucru în grija lui Dumnezeu.

Dacă Dumnezeu vrea și ne dăruiește acest minunat cadou… Noi lăsăm lucrurile să vină de la sine pentru că am învățat de la viață că nu trebuie nimic programat, important este să fim bine, să fim sănătoși și restul este de la Dumnezeu„, mai spune Maria pentru sursa citată.

Crăciun în lacrimi

Artista a dezvăluit că sărbătorile de iarnă vin întotdeauna cu lacrimi şi emoţii, de când l-a pierdut pe tatăl ei.

O să petrec în familie, acasă, cu iubitul meu, cu părinții iubitului meu, cu mama, cu fiul meu, în familie. Vom sta liniștiți pentru că am avut o perioadă destul de agitată cu evenimente, filmări și atunci cred că cel mai frumos Crăciun va fi acasă în familie, iar de Revelion va trebui să plec la Londra, unde voi cânta pentru românii de acolo. O vacanță, da, plănuim, dar după sărbătorile de iarnă, după ce vom termina cu toată agitația asta.

Cred că cea mai frumoasă și mai emoționantă amintire pe care o am este momentul în care petreceam Crăciunul alături de familia mea, la casa părintească, undeva în județul Vâlcea. Pe atunci era și tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, care mereu ne făcea cadouri, până să descoperim noi că într-adevăr Moș Crăciun există, dar prin părinții noștri. Momentele acelea nu le voi uita niciodată, sunt cele mai emoționante și de fiecare dată când vine Crăciunul și știu că tata nu mai este mereu lăcrimez, mi-e tare dor de el„, a povestit emoţionată artista.

Citeşte şi Elena Merișoreanu, dezvăluiri în premieră despre spectacolele susţinute în faţa lui Nicolae Ceauşescu. Regula pe care nu a respectat-o niciodată

Planuri pentru 2022

Maria Constantin îşi doreşte lucruri simple, dar importante de la anul care vine. Ar vrea să aibă sănătate şi să rămână la fel ca până acum.

Îmi doresc să fiu sănătoasă, să rămân la fel, un om bun, să nu mă schimbe oamenii din jurul meu, să nu mă schimbe vremurile. Chiar dacă trecem prin niște perioade dificile, cu aceste virusuri și tot ce ne mai așteaptă, încerc să mă mențin același om bun cu zâmbetul pe buze, indiferent de ce va urma. Dar în principiu sănătate, în rest le pot face pe toate„, a conchis artista.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cine este patronul lanțului de patiserii Luca. Simigeriile au împânzit Bucureștiul și au ajuns chiar și în Polonia
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Tragedie în Masivul Parâng: O tânără de 15 ani a murit într-un accident de ATV
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...