Maria Iordănescu a demisionat de la Prima TV. Care a fost motivul şi prima reacţie a fiicei lui Anghel Iordănescu: „Pentru mine se sting reflectoarele!”

Maria Iordănescu, prezentatoarea ştirilor sportive la Prima TV, a anunţat că renunţă la colaborarea cu grupul Clever. Fiica lui Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale a României, a declarat că a luat decizia pentru a se dedica fetiţei ei.
Filip Stan
10 sept. 2024, 18:57
Maria Iordănescu a demisionat de la Prima TV. Care a fost motivul şi prima reacţie a fiicei lui Anghel Iordănescu:
Maria Iordănescu a demisionat de la Prima TV. Care a fost motivul şi prima reacţie a fiicei lui Anghel Iordănescu: "Pentru mine se sting reflectoarele!"

Maria Iordănescu şi-a anunţat plecarea de Prima TV. Vedeta a transmis un mesaj emoţionant pe pagina ei de Facebook.

„Azi, vă dau întâlnire la ultimul jurnal Focus Sport. De azi, pentru mine, se sting reflectoarele în platoul Prima Tv şi odată cu ele, se vor aprinde altfele. Reflectoare ce vor lumina traiectoria pe mai departe. Cu inima mică, cu lacrimi în ochi, de azi mă despart de colegi, mai înainte de toate.

Mă despart de oameni frumoşi, de loc, de ceea ce devenise o a doua casă si familie. Decizia nu a fost deloc una uşoară, dar uneori suntem nevoiţi să facem alegeri, grele de altfel.

De azi, aleg să fiu mai prezentă, mai aproape de fetiţa mea care semnalează de ceva timp dorinţa de a fi cât mai mult în prezenţa mamei. Iar atunci când programul la locul de muncă nu mai corespunde nevoilor din familie, aleg sa prioritizez jobul de mamă şi apoi pe cel profesional.

Azi, aleg cu inima de mama şi nu cu cea care a visat mereu să facă carieră. Şi chiar dacă urăsc despărţirile, iau inima de mamă pe post de aliat, să nu mai doară atât de tare. Închei aşa: vă mulţumesc vouă, colegilor mei, mă înclin în faţa voastră, vă mulţumesc pentru suport, pentru munca din spate, pentru fiecare zi minunată pe care am avut-o la locul de muncă, tocmai datorită vouă! Voi sunteţi cei care daţi viaţă locului şi cei care aţi contribuit la visul meu. In aceşti ani, nu am muncit, am păşit pe nori, am zburat si am trait tot ceea cândva doar visam. Sunt recunoscătoare vouă, postului Prima Tv şi nu în ultimul rand, Lui Dumnezeu. Plec fericită, zâmbesc! Va mulţumesc şi vouă, celor care aţi fost aproape de mine, cei care aţi urmărit Focus Sport. Pentru ultima dată: „Vă dau întâlnire la 18:40, în direct, la Prima TV”, a transmis Maria Iordănescu.

Citeşte şi: Teodora Stoica, trucul prin care și-a întărit imunitatea. Din acel moment nu a mai răcit deloc: „A fost cel mai bun lucru din viața mea”

Maria Iordănescu s-a alăturat postului de televiziune Prima TV în iunie 2021 şi a mai prezentat ştirile din sport la Look Sport Plus, canal din portofoliul Clever, în studioul din Cluj-Napoca, sscrie Pagina de Media. Fiica „Generalului” a absolvit şcoala de jurnalism IMA (Intact Media Academy), apoi a lucrat ca reporter la Antena Stars şi a realizat o rubrică sportivă online la Telekom Sport.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Orașul din România în care se construiește pe bandă rulantă. Se fac lucrări pentru noi pontoane, locuri de joacă, alei, dar și un teatru de vară
Capital.ro
Ungaria e la ani lumină de România. Viktor Orban ne-a umilit. Cum ne-a dat peste nas
Playtech.ro
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari
DailyBusiness
Alimentul de care românii nu se pot lipsi! E importat din Spania la prețuri uriașe!
Adevarul
Pensiile militare nu vor mai fi impozitate sub 3.000 de lei. De când se aplică prevederea
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Schimbare radicală pentru acești pensionari. Se schimbă veniturile
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
2 români, stabiliți în Italia, au avut parte de șocul vieții lor într-un supermarket din România. Cât au plătit pentru un coș de cumpărături
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Trădare pentru Antena 1. O altă vedetă părăsește trustul și se alătură PRO TV: ”Șoc. E oficial”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Ucraina a lansat un atac masiv cu drone asupra Rusiei, inclusiv Moscova
MediaFlux
ROMÂNIA se pregătește să DOBOARE DRONELE RUSEȘTI! Decizie în PARLAMENT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...