Maria Iordănescu, dezvăluire despre Anghel Iordănescu înainte de România-Ucraina 2024: „Nu ştiu dacă o să mă certe tata, dar spun”

România debutează cu Ucraina, luni, la Euro-2024. Meciul are loc de la ora 16.00, la Munchen, iar mezina familiei Iordănescu va fi un suporter înfocat al tricolorilor.
Filip Stan
17 iun. 2024, 10:55
Maria Iordănescu, dezvăluire despre Anghel Iordănescu înainte de România-Ucraina 2024:

Mezina familiei de selecţioneri, Maria Iordănescu, a redat starea de sprit a lui Anghel Iordănescu atunci când este cu ochii pe banca tehnică, acolo unde este Edi Iordănescu. De asemenea, ea a dezvăluit a EURO 2016 l-a consumat enorm pe „Tata Puiu”, care i-a spus, la un moment dat, un aspect îngrijorător soţiei Valeria Iordănescu.

Maria Iordănescu: „Nimeni nu mai poate sta lângă tata când se uită de acasă la meciurile lui Edi”

Noul episod din SportCast pe Sile a avut-o invitată pe Maria Iordănescu, iar sora selecţionerului Edi Iordănescu a dezvăluit cum arată viaţa de familie, dar şi cum a copilărit printre cei care s-au remarcat în fotbal.

Maria a dezvăluit că toată familia Iordănescu va fi la EURO 2024, pentru a-l susţine pe selecţionerul care vrea să califice România din grupa cu Ucraina, Belgia şi Slovacia. Ea a recunoscut că emoţiile vor fi la fel de mari precum la EURO 2016, din Franţa, unde Anghel Iordănescu a fost selecţioner în grupa cu Franţa, Elveţia şi Albania, din care tricolorii nu s-au calificat.

România – Ucraina 2024: „Visăm la o nouă Generație de Aur, ne calificăm de pe primul loc”

În schimb, Maria Iordănescu a recunoscut că pe Anghel Iordănescu îl consumă enorm meciurile lui Edi Iordănescu, iar la EURO 2024 toţi vor fi atenţi cu seniorul familiei.

„O să spun un singur lucru şi spun sincer, nu ştiu dacă o să mă certe sau nu, dar dau din casă. Nimeni nu mai poate sta lângă tata când se uită de acasă la meciurile lui Edi şi vorbim despre meciuri, când era antrenor la echipele de club. Nu ştiu cum va reacţiona el acolo (n.r. la EURO 2024) şi cum va trăi meciurile acestea, că atunci când e vorba despre tine gestionezi lucrurile, dar când e vorba despre copilul tău cu atât mai mult… Orice părinte pentru copil trăieşte totul cu intensitate”, a spus Maria Iordănescu.

Coşmarul pe care Anghel Iordănescu l-a trăit la EURO 2016: „Îmi este frică să nu mi se oprească inima pe bancă”

În schimb, la EURO 2016, Anghel Iordănescu a avut de absorbit atât presiunea momentelor din Franţa, cât şi valul de critici pentru eşecul din faza grupelor.

„Îi va fi foarte greu, îmi aduc aminte că în 2016 îi spunea mamei >. Acum trebuie să fim pregătiţi pentru orice, cu apă, să-i facem un refresh, ceva. 

Da, era emoţionat tata în 2016, emoţionat şi stresat. Da, i-a fost greu. Aşa cum l-am văzut pe tata după ce ne-am întors din Franţa nu l-am văzut niciodată. Valul de critici, apogeul răutăţii… Era destul de greu de gestionat stresul de după, oricât de obişnuit eşti cu asta”, a declarat Maria Iordănescu la SportCast cu Sile.

Maria Iordănescu îi dă de gol pe fotbaliştii care au curtat-o. Cum a reacţionat sora lui Edi Iordănescu: „Mama nu-şi dorea, mi-a zis”

Maria Iordănescu, unica fiică a lui Anghel Iordănescu, a dezvăluit că nu a încercat vreodată să aibă un partener de viaţă care să fie fotbalist. Căsătorită cu Teodor Măgureanu din 2022, mezina familiei Iordănescu a recunoscut că au existat fotbalişti care şi-au încercat norocul, fără succes.

De ce Maria Iordănescu i-a refuzat pe fotbaliştii care au curtat-o: „Nici mama nu-şi dorea pentru mine”

Maria Iordănescu şi-a spus povestea vieţii la SportCast cu Sile. Ea a spus că vor urma din nou emoţii pentru familia Iordănescu, întrucât îl va susţine din Germania pe selecţioner, la EURO 2024.

De asemenea, Maria a dezvăluit că Anghel Iordănescu a fost profund afectat de EURO 2016 şi că s-a temut pentru sănătatea sa.

Printre alte subiecte despre viaţa sa, Maria Iordănescu a confirmat că au existat fotbalişti care au încercat s-o curteze. Totuşi, sora lui Edi Iordănescu a avut idei clare în privinţa partenerului de viaţă.

PRO TV LIVE VIDEO ROMÂNIA – UCRAINA ONLINE STREAMING: Începe balul, să ţinem pumnii strânşi tricolorilor!

„Da (n.r. – întrebată dacă fotbaliştii şi-au încercat norocul). Păi, sunt căsătorită cu un băiat care nu e fotbalist. Eu nu mi-am dorit fotbalişti, nu. Sincer, nici mama nu-şi dorea fotbalişti pentru mine. Mi-a zis că nu e o viaţă uşoară, rămâi singură, pleacă prin cantonamente, ei nu i-a fost uşor.

Da, e greu de gestionat şi eu nu am fost acolo ca să văd. De fapt, am fost, dar cumva foarte puţin, pentru că tata când s-a retras din fotbal eu de atunci începeam să înţeleg lucruri. Eram în clasele primare şi tata antrena prin străinătate şi plângeam de dorul lui.

Era antrenor şi am înţeles perspectiva, dar nu atât de mult pe cât am înţeles-o pe soţia fratelui meu, că a trebuit să rămână singură, pentru că fratele meu antrena pe la diverse echipe din ţară şi făcea drumuri prin toată ţara ca să mai vină s-o vadă, copiii erau la şcoală şi nu puteau fi mutaţi în timpul anului şcolar. Nu e uşor. Eram setată (n.r. – să nu aibă un partener fotbalist) Cumva m-am autosetat, dar şi mama… Da.

Tata niciodată n-a încercat niciodată să-mi invadeze intimitatea. Oricum afla lucruri de la mama, că mama ştia orice, cu mama discutam tot. Tata ştia oricum că sunt pe mâini bune şi avea şi multă încredere în mine. Şi mama, şi tata îmi ştiau cercul de prietene şi că sunt pe drumul cel bun”, a declarat Maria Iordănescu, la SportCast cu Sile.

Maria Iordănescu: „Nu aveam bani la discreţie”

Cât despre felul în care a fost crescută de Valeria şi Anghel Iordănescu, Maria a fost recunoscătoare.

„Nu aveam bani la discreţie. Banii de zi cu zi erau limitaţi, da. Nu ceream bani pentru lucruri materiale. Am fost la şcoală de stat şi noi eram precum ceilalţi copii, nu erau diferenţe între noi şi ceilalţi copii.

Tata ne dădea bani când am mai crescut, când am început să ieşim în oraş, ieşeam cu prietenele, în liceu aveam şi un prieten. Prima maşină nouă în anul I de facultate am primit-o şi când am luat permisul am avut o maşină pe care a avut-o tata. Nu sunt fană maşini, ci genţi”, a mai spus Maria Iordănescu, la SportCast cu Sile.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!