Maria Loga, dezvăluiri cutremurătoare despre primul mariaj: „Din 13 ani de căsnicie, 10 i-a trăit cu amanta! Apoi a luat-o de nevastă!”

Maria Loga s-a lovit în viața sentimentală de trădare, infidelitate și, cel mai rău, violență. Cum a reușit artista să iasă din acest mediu toxic.
Alina Costache
17 oct. 2023, 23:13
Maria Loga, dezvăluiri cutremurătoare despre primul mariaj: „Din 13 ani de căsnicie, 10 i-a trăit cu amanta! Apoi a luat-o de nevastă!”
Maria Loga, dezvăluiri despre primul mariaj eșuat

Maria Loga nu va uita niciodată prima sa dragoste, și asta pentru că i-a lăsat cicatrici adânci pe suflet, dar și cele mai mari bucurii ale vieții: doi copii. Artista abia ieșise de pe băncile liceului și încă nu împlinise 19 ani, iar soțul ei, cadru militar, avea 24 de ani. În doar patru luni de când s-au cunoscut, și după doar câteva întâlniri, s-au căsătorit.

„L-am cunoscut în luna mai, la o nuntă, ne-am văzut față în față de vreo trei ori, dar foarte puțin. După care el, de la Sibiu, a hotărât nunta și a aranjat-o cu părinții lui. M-am dus cu ai mei o dată la Sibiu, mi-am luat rochia de mireasă, pe 31 august am semnat actele iar pe 2 septembrie a fost nunta. Nu am apucat să ne cunoaștem absolut deloc, categoric a fost o greșeală. Dar nu regret pentu că am dat naștere la doi copii minunați”, a mărturisit artista, în podcastul lui Alexandru Pătrașcu by Imbold Media.

Citește și: Un nou scandal zguduie muzica populară. Constantin Măgureanu, cuvinte dure la adresa fostei soții, Maria Loga: „De 7 ori a fost însărcinată cu mine”

Dragostea s-a transformat rapid într-un calvar. Maria Loga a mărturisit că primul său soț a trăit în paralel și cu altă femeie timp de 10 ani. Din cauza amantei, artista era supusă violenței din partea soțului.

„Eu am luat hotărârea de a pleca cu copiii de acasă, el era înverșunat că n-ar fi vrut să ne despărțim, au fost niște discuții. Eu am răbdat până n-am mai putut. Uneori a fost și violent, totul pornea de la legăturile extraconjugale. Practic, ăsta a fost motivul principal al despărțirii. Din 13 ani de căsnicie, 10 i-a trăit în paralel cu altă femeie, cu care s-a și căsătorit după aceea și au o fată. Din amantă a făcut-o nevastă”, a mai declarat Maria Loga.

Citește și: Nepoții interpretei de muzică populară Maria Loga, olimpici la Informatică! Cei doi băieți și sora lor au „furat” toate medaliile

Din cauza prejudecăților de la acea vreme, artista a închis ochii și a îndurat umilințele provocate de soț ani la rând. Chiar și atunci când îl prindea în fapt, bărbatul dădea vina tot pe ea.

„Și răbdarea are o limită. Nu poți să înduri bătăi, umilințe, vorbe grele, trai rău, absențele soțului zile, nopți și săptămâni la rând. Să-l vezi cu ochii tăi, să vină acasă și să-i spui că l-ai prins și să ți se spune că ești nebună… răbdarea are o limită. După 13 ani am prins curaj. Pentru că de la 18 ani mi-am câștigat singură banii și nu am depins de nimeni.

Oricum nu-mi aducea niciun ban în casă, îi cheltuia cu iubita prin alte părți. Am stat atâta timp de frica a ceea ce ar fi spus lumea, să nu fiu judecată”, a spus artista.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Laura Giurcanu și-a făcut de cap la mare. Influencerița se bucură de viața de femeie singură
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Cel mai valoros schelet de dinozaur vândut vreodată atinge suma record de 44,6 milioane de dolari
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'