Marian Godină, linşat după ce şi-a demonstrat talentul literar-artistic pe piesa „Macarena”, a Erikăi Isac

Criticat dur după ultimul său comentariu pe marginea piesei „Macarena” lansate de trapperița Erika Isac, polițistul Marian Godină a reacționat la mesajele primite în urma postării sale și și-a cerut scuze față de femeile care s-au simțit lezate de afirmațiile sale.
Filip Stan
20 feb. 2024, 19:22
Marian Godină, linşat după ce şi-a demonstrat talentul literar-artistic pe piesa

Marian Godină, prima reacție după ce a fost criticat dur in cauză că a comentat „după ureche” piesa ”Macarena” de la Erika Isac.  ”Mie versurile mi se par puerile și mi se mai pare că se adresează unei categorii de femei vulnerabile. Din câte am observat, din păcate, sunt foarte multe în postura asta. Zic asta după ce am văzut atât de multe distribuiri și comentarii de apreciere la adresa piesei, unele venite de la femei în toată firea.”, a scris Marian Godină, acum ceva timp, pe Facebook.

Marian Godină face praf melodia momentului lansată de Erika Isac: „Versurile puerile. De ce ne-am mira dacă o fată de 15 ani i-ar striga unui coleg să o pupe-n …?””
Postarea lui a stârnit un val de reacții venit din partea femeilor. Polițistul a primit multe mesaje din partea persoanelor care au ținut să sublinieze faptul că a greșit. Multe dintre femei au povestit episoadele de agresiune prin care au trecut în care au fost victimele persoanelor cunoscute.

”Aseară am primit mai multe mesaje în privat, de la femei. (…) Trecuseră prin experiențe de agresiune sexuală traumatizante cu bărbați pe care îi cunoșteau. Faptul că aceste femei au simțit și au ales să îmi scrie asemenea povestiri mă face să-mi dau seama că textul meu a lăsat loc de niște interpretări”, a început Marian Godină postarea. Tocmai de aceea, Marian Godină a simțit nevoia să le ceară scuze și să facă anumite precizări. Polițistul și-a dat seama că textul lui a lăsat loc de interpretări și nu asta a fost intenția sa.

Marian Godină a subliniat ideea că niciodată nu a vrut să jignească femeile sau le facă să se simtă lezate din cauza postării lui. Acesta le-a cerut scuze tuturor și speră că mesajul lui a fost înțeles așa cum trebuie.

”În niciun moment nu am vrut ca vreo femeie care a trecut prin asemenea traume să se simtă în vreun fel lezată de ce am scris eu acolo. Dacă vreo femeie s-a simțit așa, îi transmit scuzele mele.”, a scris Marian Godină pe Facebook.

„M-a impresionat cel mai tare cel (n.r mesajul) al unei doamne în vârstă de 57 de ani care a ținut să-mi povestească o întâmplare din anul 1987, atunci când a fost agresată sexual de un coleg pe care îl cunoștea foarte bine și cu care rămăsese singură în casă dintr-o întâmplare. Mi-a povestit asta ca să-mi spună că ea consideră că am greșit cu textul meu, deoarece se poate întâmpla, ca femeie, să fii agresată și de cunoscuți. Celelalte femei care mi-au scris mi-au povestit întâmplări asemănătoare, trecuseră prin experiențe de agresiune sexuală traumatizante cu bărbați pe care îi cunoșteau. Faptul că aceste femei au simțit și au ales să îmi scrie asemenea povestiri mă face să-mi dau seama că textul meu a lăsat loc de niște interpretări pe care eu nu le-am luat în calcul pentru nicio clipă”, a scris Marian Godină pe pagina sa de socializare.

Cine e Erika Isac, artista care a urcat pe locul 1 în trending pe YouTube cu o piesă manifest pentru sexul feminin VIDEO

Erika Isac, în vârstă de 24 de ani, a rupt topurile muzicale cu piesa „Macarena” lansată de Valentine’s Day, un manifest pentru sexul feminin, în care vorbește sincer și fără ocolișuri despre problemele cu care sunt nevoite să se confrunte femeile în societatea actuală. Piesa ale cărei versuri sunt scrise chiar de ea face referire la violența la care sunt supuse acestea.

„Am scris piesa asta ca să fie mai mult înțeleasă decât ascultată, love u all, my ladies”, a transmis Erika.

Citește și Monica Bîrlădeanu i-a făcut surpriză lui Valeriu Gheorghiță de Ziua Îndrăgostiților. Cum i-a pregătit actrița iubitului său

În doar două zile de la lansare, „Macarena” are aproape un milion de vizualizări pe YouTube și e share-uită în mod constant pe toate plaformele sociale.

Erika Isac este originară din Constanța și face canto de la vârsta de șase ani. Mulți tineri o știu de când era adolescentă și participa la X Factor, unde a ajuns până în semifinale, în echipa lui Ștefan Bănică Jr. „Erika pentru mine este o învingătoare. Fata asta este făcută pentru scenă!!”, spunea Horia Brenciu în 2015, atunci când Erika avea doar 15 ani.

Ulterior, a mai participat la The Four și la One True Singer, unde a ajuns până în finală. Prima piesă care a propulsat-o a fost „Regreți”, cântată alături de Adi Istrate, cel care până de curând era iubitul ei. Cei doi s-au cunoscut în show-ul One True Singer și au avut o relație de trei ani și jumătate.

Adi Istrate a confirmat recent vestea despărțirii. „Au fost o grămadă de speculații privind despărțirea noastră. Unii au zis că ne-am despărțit din cauza piesei pe care a scos-o ea – „Macarena”. Alții au zis că am bătut-o eu. Nu-mi vine să cred ce a putut să debiteze lumea. Nu s-a întâmplat nimic din chestiile astea. Pur și simplu așa am ales noi. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni, n-a înșelat nimeni pe nimeni. Respectați-ne intimitatea. Ascultați-ne muzica în continuare. Nu trebuie să facem din asta un tam-tam sau un scandal. Nu este vorba de așa ceva. Este doar o simplă despărțire. Așa am ales noi să facem. Mă bucur că piesa ei este pe locul întâi acum în România în trending. Este un statement. Este un manifest. Ascultați-o în continuare. Ascultați-ne melodiile în continuare, indiferent de ce alegeri am avut noi. Asta este viața”, a zis Adi Istrate pe Instagram.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Lucrările pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse încep pe 10 iulie 2024
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!