Marian Godină, revoltat că șefii din Poliție au început să-i verifice pe polițiștii care creează conținut online: „Ce bine că un clan care intră cu bâte într-un spital din Capitală nu aduce atingere imaginii Poliției”

Șefii unitaților de poliție din țară au primit dispoziție să-i verifice pe polițiștii care creează conținut online pentru care primesc bani sau desfășoară alte activități de asemenea remunerate. Măsura ar fi fost luată întrucât aceștia s-ar face vinovați de denigrarea imaginii instituției, spune polițistul Marian Godină într-o postare.
Alina Costache
04 oct. 2024, 18:36
Marian Godină, revoltat că șefii din Poliție au început să-i verifice pe polițiștii care creează conținut online:

Pe lângă faptul că activează în Poliție la Trupele Speciale, Marian Godină este autor de cărți, creator de conținut și actor de stand-up, activități din care încasează venituri substanțiale. Și nu de veniturile câștigate de polițiști în timpul liber le-ar păsa neapărat șefilor din Poliție, ci mai degrabă de opiniile acestora care ar contribui la denigrarea imaginii Poliției.

Marian Godină, revoltat că șefii din Poliție au început să-i verifice pe polițiștii care creează conținut online: „Deci nu faptul că un clan se ciomăgește într-un spital din Capitală aduce atingere imaginii Poliției”

Această informație a fost dezvăluită de Marian Godină într-o postare pe Facebook. Peste măsură de indignat, Godină este de părere că imaginea Poliției este compromisă mai degrabă de faptul că „un clan intră cu bâte și se ciomăgesc într-un spital din Capitala țării„, decât de postările de pe rețelele sociale ale unora dintre polițiști.

Ce clanuri interlope și ce siguranță a cetățeanului? Șefii unitaților de poliție din toată țara au primit dispoziție să ia la puricat polițiștii care desfășoară și alte activități remunerate, în special pe cei care creează conținut online și, prin aceasta, spun ei, ar denigra imaginea instituției.

Citeste si Marian Godină a renunţat la cele două alpaca. Gestul poliţistului a stârnit un val de critici în mediul online, internauţii acuzându-l de abandon

Deci nu faptul că un clan intră cu bâte și se ciomăgesc într-un spital din capitala țării aduce atingere imaginii Poliției și mai degrabă faptul că unii polițiști postează pe rețele sociale sau fac alte activități. Șefii trebuie să verifice ce și cum postează și dacă polițiștii au făcut un raport prin care au informat conducerea că ei fac și alte activități remunerate. Eu l-am făcut chiar azi, îl las și aici pentru transparență.

Acum stau să mă întreb, când verifică șefii postările subalternilor? În timpul serviciului, pe banii statului pe care îi primesc pentru cu totul altceva sau în timpul lor liber?”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Godină a raportat la IPJ Brașov activitățile cu care se ocupă în timpul liber: „În urma verificărilor efectuate, de tip comunist, specific Securitatii, consider ca imi este adusa atingere vietii private”

Polițistul din Brașov a inclus în postarea sa o copie a unui document pe care susține că l-a trimis șefului Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. În documentul respectiv, Godină menționează că este „creator de conținut online” în timpul liber, activitatea sa neafectând programul său de lucru.

Totodată, polițistul menționează și faptul că întotdeauna spune „prezent” atunci când este solicitat în misiuni ale Poliției Române în timpul său liber, misiuni pentru care nu este remunerat, ci este „recompensat” cu timp liber, care „din păcate, nu e acceptat la casele de marcat ale magazinelor„.

Am onoarea sa va informez urmatoarele: In timpul liber exercit urmatoarele activitati:

  • Creator de continut online
  • Activitati literar-artistice (autor carti, stand-up)
  • Invitat emisiuni divertisment

Mentionez ca din activitatile enumerate mai sus obtin venituri necesare mie si familiei mele, singurele activitati pe care le desfasor fara sa fiu remunerat fiind misiunile Politiei Romane, la care sunt chemat des din timpul meu liber si pentru care sunt recompensat cu timp liber care, din pacate, nu e acceptat la casele de marcat ale magazinelor.

Citeste si Schimb suburban de replici dintre Adrian Cioroianu şi Marian Godină. „Director dobitoc” vs „miliţian de pripas”

Pentru veniturile obtinute platesc taxe si impozite, conform declaratiilor fiscale si de avere pe care le completez anual, din aceste taxe si impozite fiind platiti chiar si colegii si sefii mei din Politia Romana care au, mai nou, sarcina de a verifica politistii care au activitati extraprofesionale, asadar sunt un politist convenabil.

Mentionez ca desfasurand aceste activitati nu intru in legatura directa sau indirecta cu atributiile exercitate potrivit fisei postului si nu imi afecteaza programul de serviciu in niciun fel. Totodata, prin obligatia de a completa acest raport si in urma verificarilor efectuate, de tip comunist, specific Securitatii de trista amintire, consider ca imi este adusa atingere vietii mele private.

Fata de cele raportate, va rog sa analizati si sa dispuneti!”, precizează Godină în raport.

DailyBusiness
Ai planuri pentru luna octombrie? Meteorologii anunță cum va fi vremea în fiecare zi, toată luna
Spynews
Ce relație are acum Cătălin Botezatu cu copiii lui. Designerul și-a ținut familia privată: ”Asta e cel mai important”
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Câți bani poți să câștigi lunar dacă te angajezi la LIDL să faci curățenie. Muncești 4 ore pe zi și nu ai nevoie nici măcar de liceu pentru acest loc de muncă
Capital.ro
Adio, maestre! A murit actorul cu voce ca de înger: O zi pe care nu doream să o trăiesc
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Hotărâre drastică pentru toți românii care stau la casă!
Adevarul
„Am mâncat sandvișuri uriașe cu creveți la aceeași masă cu KGB-ul” . Jens Stoltenberg a dezvăluit cum a încercat să recruteze un agent sovietic
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ziua Educației 2024. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru învățători și profesori
Spynews
Claudia Pătrășcanu i-a făcut o urare lui Gabi Bădălău de ziua lui de naștere: ”Nu aștept să mi se răspundă niciodată”. În ce relații este cu fostul soț
Evz.ro
Ce mâncau Ceaușeștii la micul dejun. Românii nici nu se gândeau la așa ceva
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care au casă la curte. TAXA care trebuie neapărat plătită
StirileBZI
Cei care cumpără de pe Temu sau Shein vor plăti taxe mai mari! Comanda trebiie să fie mai mare de 750 de lei!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
substantial.ro
Donald Trump revine la Butler, Pennsylvania, după tentativa de asasinat din iulie
MediaFlux
Se MODIFICĂ aceste PENSII! Casa de Pensii a EXPLICAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
”Țara te vrea prost”: Sarmalele Reci – o trupă mai actuală ca oricând