Marian Godină sare în apărarea lui Dorian Popa și critică dur ipocrizia românilor: „Românul vrea să te vadă că ești la fel de jos ca el, că nu ai putut să-ți depășești condiția”

Dorian Popa a fost prins, vineri seara, la volanul bolidului său de lux sub influența substanțelor psihoactive. În plus, influencerul se afla la volan doar în lenjerie intimă. Polițistul Marian Godină sare, însă, în apărarea lui Dorian după ce acesta a fost ținta oprobriului public făcând comparație cu reacția oamenilor atunci când a apărut în spațiul public o poză cu David Popovici care aștepta autobuzul și mânca dintr-o caserolă.
Alina Costache
30 oct. 2023, 18:47
Marian Godină sare în apărarea lui Dorian Popa și critică dur ipocrizia românilor:

Marian Godină condamnă ferm ipocrizia românilor care, după părerea lui, au două reacții diametral opuse în cazul oamenilor bogați. Atât campionul David Popovici, cât și influencerul Dorian Popa sunt potenți financiar, dar, în timp ce înotătorul afișează o imagine modestă, care ajunge la sufletul românilor, Dorian Popa este imaginea luxului și opulenței, atrăgându-și critici dure din partea românilor.

Nu cu mult timp în urmă, probabil că au trecut doar câteva zile, devenise virală postarea unui ins care făcea o paralelă între niște fotografii în care apăreau David Popovici, Dorian Popa si Selly, primul într-o stație așteptând autobuzul, următorii doi lângă niște mașini foarte scumpe. După cum apărea în descrierea postării, ni se prezenta astfel normalitatea, prin David Popovici care circulă cu autobuzul, în antiteză cu grobianismul, cocalarismul și nemunca, prin cunoscuții Selly și Dorian Popa.

Mii de aprecieri adunase acea postare. Mii de ipocriți dăduseră like pozei cu David Popovici. Spun ipocriți pentru că, deși îmi voi atrage multe critici, afirm cu tărie că cei mai multi nu au apreciat modestia campionului, ci faptul că el, deși campion mondial, a rămas ca ei. Merge cu autobuzul, mănâncă din caserolă, e la fel ca noi. Asta le-a plăcut celor mai mulți dintre privitori„, și-a început Godină postarea.

Citeste si ”Mamișor” a lui Dorian Popa, reacție de părinte după ce fiul ei a fost prins drogat la volan: ”Viața merge mai departe. O să știe să-și repare imaginea”

Marian Godină sare în apărarea lui Dorian Popa: „El face case, înh timp ce alții n-au făcut nici măcar un coteț de găini”

În acest context, Godină a amintit și de celebra poza cu neurochirurgul Leon Dănăilă care fusese surprins în metrou. La acel moment, medicul primea mai multe laude pentru că promova imaginea unui om sărac, nu neapărat pentru meritele lui profesionale.

Că era unul dintre cei mai buni neurochirurgi nu era chiar așa important, ci faptul că trăia ca ei, ca cei care nu au reușit vreodată să își depășească condiția și care preferă mai degrabă să-i vadă pe alții că-s la fel de jos ca ei, decât să facă ei ceva ca să urce. Mai ușor și mai confortabil să-i tragă în jos sau să-i țină acolo pe alții, decât să urce ei.

Că David Popovici emană modestie și bun simț prin toți porii e ușor vizibil, dar asta nu înseamnă că dacă l-am vedea în vreun bolid de lux ar trebui să-i scadă cu ceva meritele. Cu toate astea, îmi aduc aminte comentariile pe care le-a primit la o postare în care își anunța un nou sponsor. Mi-a fost și rușine să le citesc pe toate, oricum erau previzibile. David uitase pentru o clipă că trebuie să rămână sărac.

Citeste si Dana Budeanu îl face praf pe Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Stau tranchilizați, se ascund de viață și vă învață cum să trăiți”

Revenind la ceilalți doi, că le place unora sau nu le place (nici mie nu-mi plac) sunt persoane care au făcut bani plecând de la zero și prin muncă. Dacă cineva crede că e ușor să faci ceea ce fac cei doi, mă întreb de ce nu se apucă de făcut la fel și să înceapă să facă bani. Pentru mulți, munca e doar cea fizică, eventual cu sapa și târnăcopul. Și pentru că despre Dorian Popa e ziua de azi, pot spune că nu-l urmăresc, nu e genul meu de conținut ceea ce face el. Nu am schimbat niciodată nicio vorbă, l-am văzut însă la un podcast și nu pot spune că mi-a displăcut. Cert e că omul ăla a muncit enorm pentru tot ce are, chiar dacă unii, cei mai mulți din invidie, îl trimit la muncă și jubilează acum când a fost prins drogat la volan. Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini.

Sunt fericiți, se simt răzbunați acum și au motive să dea în el din toate direcțiile, asta deși și-ar da oricând viața lor pe-a lui. M-a uimit azi o cunoștință a mea care îmi împuia capul de fiecare dată cu Dorian Popa, cât e de bun, de harnic, cum ar vrea să ajungă ca el și care azi a postat cu fericire un text ironic la adresa lui. Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut KO, așa că nu o să mă apuc de făcut morală și mă rezum doar la atât: Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc„, a încheiat Godină postarea lui.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!