Marian Mexicanu va deveni tătic la 50 de ani! Acordeonistul și iubita lui, Ana-Maria, au aflat sexul copilului: „L-am rugat pe bunul Dumnezeu”

Marian Mexicanu și iubita lui, Ana-Maria, sunt gata să devină părinți. Cei doi au aflat sexul primului lor copil.
Alina Costache
13 iul. 2023, 22:41
Marian Mexicanu va deveni tătic la 50 de ani! Acordeonistul și iubita lui, Ana-Maria, au aflat sexul copilului: „L-am rugat pe bunul Dumnezeu”
Marian Mexicanu, din nou tătic

Marian Mexicanu și tânăra lui iubită vor deveni în curând pprinți pentru prima dată. Cei doi se iubesc enorm și trăiesc împreună cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, mai ales acum când au aflat, de la medicul specialist, care este sexul copilului.

În cadrul unei emisiuni, acordeonistul a vorbit despre cadoul pe care iubita lui i l-a făcut la vârsta de 50 de ani. Chiar dacă artistul mai are copii, vestea că va fi din nou tată l-a copleșit, mulțumindu-i lui Dumnezeu că i-a ascultat rugăciunile.

Citește și: Marian Mexicanu a dezvăluit care sunt femeile celebre pe care le-a curtat, chiar dacă erau măritate. Acordeonistul s-ar căsători oricând cu Denise Rifai: „Uite, semnăm?”

De când a aflat că Ana-Maria este însărcinată, Marian Mexicanu s-a rugat ca iubita lui să aducă pe lume o fetiță, iar dorința lui s-a îndeplinit. Cuplul a ales deja și numele micuței. Artistul spune că, în numele iubirii, Ana-Maria s-a gândit, înainte de aflarea sexului bebelușului, ca cel mic să îi ducă numele mai departe lui.

În cazul în care ar fi fost băiat, numele lui ar fi fost Marian, dar, cum peste doar câteva luni va veni pe lume fetița lor, au ales un nume derivat de la cel al artistului – Miriam.

Citește și: Marian Mexicanul mărturisește că își înșală soția des, dar că nu ar accepta să se întâmple și invers: „Nu-mi lipsește nimic, dar iese animalul din mine. Știe că nu aș putea să o părăsesc pentru absolut nimeni”

„Acum, la 50 de ani, o să am cea mai frumoasă surpriză a vieții mele, ca doamna mea să spună așa: dacă e băiat, vreau să îl cheme ca pe tine, pentru că eu pe tine te iubesc cum nu am iubit pe nimeni, iar dacă este fată, vreau să o cheme tot un fel de Marian, dar puțin altfel, Miriam.

Acum, să vedem… Eu L-am rugat pe bunul Dumnezeu să îmi dea fetiță… Eu am zis că e fată! Codițe, codițe… Miriam, gata!”, a declarat artistul, potrivt wowbiz.ro.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai puternică mașină electrică? Modelul care își distruge orice rival va avea 1527 de cai putere și va atinge 100 km/h în doar 2 secunde
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Care este cea mai bună mamă în funcție de zodie? Află caracteristicile mamei perfecte pentru fiecare semn astrologic!
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...