Marian Vanghelie, inconfundabil: Denunţătorii, cea mai nenorocită SPEŢIE umană. S-a încercat să fiu obosit

Marian Vanghelie, aflat în arest la domiciliu, a declarat, joi, la Curtea de Apel că este convins că se va dovedi nevinovăţia sa şi a arătat că îşi doreşte o măsură mai puţin restrictivă. Vanghelie a vorbit şi despre cei care fac denunţuri, spunând că aceştia constituie "cea mai nenorocită  speţie umană".
Ionela Marcu
23 iul. 2015, 08:11
Marian Vanghelie, inconfundabil: Denunţătorii, cea mai nenorocită SPEŢIE umană. S-a încercat să fiu obosit

După 3 săptămâni de arest la domiciliu, Marian Vanghelie a venit, joi, la Curtea de Apel. Vanghelie contestate arestul preventiv, însă între timp a fost eliberat şi cererea sa a rămas fără obiect. Primarul suspendat susţine în continuare că este nevinovat şi solicită înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu control judiciar. 

„Eu am vrut control judiciar de la început. Eu cred că se va dovedi nevinovăţia mea, cum s-a dovedit toate lucrurile care au fost  de-a lungul timpului. 

Am înţeles din cele 500 de scrisori primite la arest, am înţeles că oamenii înţeleg exact ce se intamplă. Nu numai cu mine, şi cu Mazăre…  As vrea sa va puneti in locul celor care au fost arestati preventiv sa vedeti ce se intampla si cum se pune creierul in miscare„, a spus Vanghelie.

Întrebat ce ar însemna pentru el o măsură mai puţin restrictivă, Vanghelie a spus: „Normalitate şi bucurie. Noi pentru lucrurile normale începem să ni se pară ca sunt lucruri care e foarte greu de intamplat. Mă vedeţi pe mine un pericol public sau că am de gând să plec? N-am de gând. Sunt atât de atent la tot ce se întâmplă şi sunt atât de convins că se vor schimba lucrurile în bine, sper, că dacă nu am spera am innebuni.”

CITEŞTE ŞI Marian Vanghelie îl ATACĂ pe Ponta: Este un rău pentru partid. Alegerea lui Dragnea, un câştig

Edilul a ţinut să spună că el nu a făcut denunţuri în arest. „Eu dau declaraţii doar dacă vreau… S-a încercat să fiu obosit, nu mi-a fost uşor. A fost foarte complicat, dar obosesc greu, e complicat cu mine.  (…) Eu dau declaraţii dacă vreau şi am puterea să rezist pentru orice măsură care se poate lua.”

În stilu-i inconfundabil, Vanghelie le-a spus jurnaliştilor ce crede el despre denunţători: „Pe vremuri se numeau prăduitori şi informatori. Era cea mai nenorocită  speţie umană. Aşa o considerau cei care erau in bulevard. Astazi i-am ridicat la nivel de rang de stat. O să ajungem ca jumate dIN Românie să devină denunţătorii ceilante jumătăţi şi să ii arestam pe ceilanti”.

Întrebat cum este în arest la domiciliu, Vanghelie a spus: „E un lucru normal. Eu am intrat într-o normalitate. Din păcate, se pare că este foarte mult pentru România. Măsura arestului preventiv este o măsura pentru cei care ii vedem la tv, pentru violatori, cei care omoară oamenii pe stradă. Pentru oamenii normali… daca ai un dosar penal, să te judece”.

Totodată întrebat dacă are de gând să scrie o carte despre perioada arestului, ca Elena Udrea, Vanghelie a spus: „Nu intentionez sa scriu o carte. Fiecare cu talentele noastre”.

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie a fost eliberat pe 10 iulie din arestul preventiv şi judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, au decis magistraţii instanţei supreme.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!