E cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani. Mariana Cojocaru, avertisment pentru patru zodii. Va fi o perioadă de foc!

Vineri, 19 noiembrie, are loc cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani. Aproape trei ore jumătate va dura acest fenomen și este vizibil doar în anumite zone ale lumii.
Alina Costache
19 nov. 2021, 14:49
E cea mai lungă eclipsă parțială de Lună din ultimii 580 de ani. Mariana Cojocaru, avertisment pentru patru zodii. Va fi o perioadă de foc!

Mariana Cojocaru, avertisment pentru patru zodii. Mariana Cojocaru vine cu un anunț important pentru nativii zodiacului. Astrologul a explicat ce impact are această eclipsă, dar şi care sunt cele mai afectate zodii.

Mariana Cojocaru, avertisment pentru patru zodii. Va fi o perioadă de foc!

„Într-adevăr este o eclipă cu un impact foarte puternic, pentru că ea dă startul la ceea ce urmează să se întâmple în 2022.

Eclipsa de lună, în general vine pe zona emoțiilor și la doamne și la domni, evident. Ne spune că trebuie să fim cu toții atenți cum ne manifestăm.

Poate influența reflexele noastre, poate influența sănătatea noastră, poate intra și pe zona sentimentală, pentru că poate anunța cutremure existențiale.

E o perioadă în care și cariera vine cu tot soiul de încercări. E și o veste bună, pentru că ne poate marca anumite oportunități ce nu trebuiesc ratate.

Acum totul trebuie raportat la astrograma unui om pentru ca oamenii să nu evite un astfel de…Chiar cu evenimente șocante și aș spune aici inclusiv accidentele, pentru că elipsa are impact cu trei săptămâni înainte: accidentele, sinuciderile, disparițiile emoțional ne-au marcat pe toți și aici spun de domnul Benone Sinulescu care este Gemeni.

Eclipsa este acum pe axa Taur-Scorpion, dar vine imediat și eclipsa de Soare care va fi pe axa Gemeni-Săgetător. Domnul Benone Sinulescu era Gemeni, cu ascendent în Leu, vă spun eu, că l-am cunoscut foarte bine și l-am avut invitat în emisiuni.

La fel pot să vă spun că pot fi afectați macro, pe sistem macro, dacă analizăm atât Leii cât și Vărsătorii, sau Fecioarele și Peștii. Domnul Mîțu Stoian a fost Fecioară. Pe aspect de cuadratură vine cu un impact în zona destabilizărilor. Dincolo de accidente, de morți violente, de sinucideri, persoanele care au probeme trebuiesc urmărite de medici și membrii familiei. Vine cu impasuri.

Foarte mulți nu vor ști în ce direcție să o ia, sau ce decizii corecte să ia raportat la partenerii de viață, la colaboratori, la lucrurile acestea importante, pentru că noi relaționăm în permenență. Impactul este și social foarte dur, dar și politic, pentru că uitați ce decizii se iau, în condițiile în care la vârf, acolo unde se discută, foarte mulți sunt născuți în Săgetător pe axa aceasta.

Să vedeți de acum, până pe 4 decembrie când va fi eclipsa de Soare, câte mișcări de trupe vor fi. Aș spune că eclipsa vizează pe cei din Statele Unite și relația noastră este foarte importantă cu această țară. Acolo se vor întâmpla lucruri foarte interesante pe care eu le vor urmări și le voi studia„, a declarat Mariana Cojocaru, la Antena 3.

Citește și: Minerva, avertisment pentru trei zodii: Eclipsa de Lună din 19 noiembrie aduce cumpene mari VIDEO

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!