Mariana Cojocaru, despre alinierea planetelor: „Secrete zguduitoare ne vor pune în gardă”

Alinierea planetelor, un spectacol astronomic rar va avea loc în noaptea de 3 spre 4 iunie 2024. Șase planete se vor poziționa în linie dreaptă, iar fenomenul inedit se va putea vedea inclusiv din România.
Alina Costache
02 iun. 2024, 18:47
Mariana Cojocaru, despre alinierea planetelor:

Alinierea planetelor reprezintă un fenomen astronomic extrem de rarm, iar astrologul Mariana Cojocaru a explicat ce semnificație are acest eveniment pentru lumea astrologiei și cum ne poate afecta.

Citește și: Horoscop Urania 1-7 iunie 2024. Luna Nouă în Gemeni vine cu oportunități de creștere personală. Încep noi capitole în viețile noastre

Șase planete, anume Mercur, Marte, Jupiter, Neptun, Saturn și Uranus, se vor alinia în noaptea de 3 spre 4 iunie, fiind vorba despre un fenomen care nu se va mai repeta până în 2080.

Nu este ceva neobișnuit ca mai multe planete să apară în același timp, dar este mai puțin obișnuit ca mai multe planete să se alinieze, spun astronomii.

„Un astfel de eveniment anticipează ceva. Fie schimbări foarte importante, fie ne poate duce, pe unii dintre noi, în zona de echilibru.

Norocoșii pot să întâlnească un partener foarte important. Alinierea de planete, în astrologie, funcționează precum niște cuadraturi pe zodii duble. De asemenea, anticipează schimbările majore la care vom fi cu toții martori.

Marte anunță anumite răfuieli în combinație cu Mercur. Un Jupiter grandios în Gemeni, care, în realitate, este în cădere, ne atenționează de sus cum se face justiția divină și cum funcționează justiția terestră.

Citește și: Horoscop IUNIE 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Nativii care nu au parte de liniște interioară, după ce emoțiile reprimate s-au transformat în traume

Mai discutăm despre planete care țin de planul social și economic: Neptun, Saturn, Uranus.

Este vorba despre secrete zguduitoare care ne vor pune în gardă pe toți și nu ne vor lăsa indiferenți la tot ceea ce se va întâmpla”, a spus Mariana Cojocaru, la Antena 3.

Horoscop 3-9 iunie 2024 cu Mariana Cojocaru: Trigonul Soare-Venus-Pluto retrograd și chiar karma negativă în Balanță reprezintă un semn bun,

Horoscop 3-9 iunie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iunie 2024.

Săptămâna următoare va avea aceste aspecte planetare:

  • Conjuncție Marte-Chiron în Berbec, viața ca o luptă, ca o competiție și, de ce nu, ca o olimpiadă la temerari, la cei adevărați.
    Conjuncția Venus-Soare în Gemeni spune de faptul că iubirea va fi ca un zâmbet de copil sau, la maturi, iubire pură.
    Trigonul Soare-Venus-Pluto retrograd și chiar karma negativă în Balanță reprezintă un semn bun, de trăiri nemaitrăite. Amprenta se va pune pe trăirea subtilă.

Berbec / Ascendent Berbec
Conjuncția Marte-Chiron este, pentru unii, o chestiune dostoievskiană, acolo unde vorbim despre război și pace. Iar pentru alții, o competiție atletică sau în ring. Intervenții stomatologice sau chirurgicale, atenție la obiectele tăioase sau care predispun la accidente domestice.

Taur / Ascendent Taur
Investiți în ceva, tranzacționați ceva. Soare cu Venus și Jupiter, toate 3 în cea de-a doua casă a horoscopului general, anticipează chestiuni care țin de aceste lucruri importante. Vreți să faceți ceva, unii se gândesc să schimbe locația. Vorbim de bani, de câștiguri. Alții vor avea facturi restante, datorii de care trebuie să țină cont. Alții vor tranzacționa, vor cheltui bani numai pe plăceri. E treaba lor.

Horoscop 3-9 iunie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni
Schimbăm strategia și apar schimbări strategice majore și radicale! Unii se premiază, dar visează că vor deveni spirite superioare în cer, alții primesc bonusuri neașteptate și, de ce nu, aceste bonusuri pot să provoace anumite trăiri de bine, pozitive.

Rac / Ascendent Rac
Diferența o face esența! Ce spuneam la Gemeni, e la voi: bonusul poate fi legat de locul de muncă, iar la alții poate fi pe sănătate, cum e cazul celor ieșiți la pensie. Dar atenție! Trebuie raportate la axa karmică a fiecărui individ, la ascendent. Unii triază lucrurile, dar sigur Universul este cel care, cu adevărat, primează și triază în săptămâna care vine. Esența face diferența!

Horoscop 3-9 iunie 2024. Leu / Ascendent Leu
Pluto retrograd din zodia opusă vă dă un aer de libertate sau de superioritate, depinde cum sunteți structurați. Unii văd în esența de libertate ceva, iar alții extrag de acolo o sevă anume. Libertate înseamnă și creativitate, motivație. Totul se reduce, într-un final, la destin, la caracter. Unii vor avea perspective previzionale legate de cei trei R: revederi, regăsiri, revoluții. Deci ceva se întâmplă!

Fecioară / Ascendent Fecioară
Trigonocrația în care este complice și direct implicată Lilith vă poate fi favorabilă în înțelegerea unor mecanisme aparte, unice. De acolo subtilul, relația naturală care se poate contura, câștigul, beneficiul de bani sau în dragoste. Dacă nu, țineți minte de celelalte fețe nevăzute ale lui Lilith.

Mai multe pe playtech.ro

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Produsul Lidl adorat de români care apare la raft, sâmbătă, 20 iulie 2024. Retailerul îl bagă la promoție, costă doar 3.49 lei. Sunt și alte oferte pe măsură. Află ce poți cumpăra cu doar câțiva lei de la magazinele Lidl din toată țara
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă totul, inclusiv mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Tel Aviv lovit de o dronă cu rază lungă: o persoană ucisă, alte opt rănite
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'