Maribor – CFR Cluj, 0-0. Calificarea în Conference se joacă în Ardeal

Dan Petrescu a remizat cu Maribor, 0-0, joi seara. Calificarea în grupele Nations League va depinde de inspirația „Bursucului", la Cluj, săptămâna viitoare.
Filip Stan
18 aug. 2022, 20:10
Maribor - CFR Cluj, 0-0. Calificarea în Conference se joacă în Ardeal
Echipele de start Maribor vs. CFR Cluj:

 

MARIBOR: Bergsen – Zinic, Karic, Uskokovic, Sikosek – Antolin, Vidakovic – Cuk, Bozic, Brnic – Baturina

CFR: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Roger, Cvek, Boateng – Yeboah, Jefte, Deac.

 

Știrea inițială

 

Meciul Maribor – CFR Cluj, manșa tur din play-off-ul pentru grupele Conference League, este programat joi, de la 21:15, și poate fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 2, dar și pe Romaniatv.net

Maribor – CFR Cluj, LIVE TEXT, 21:15, play-off-ul pentru grupele Conference League. Echipele probabile
Maribor: Bergsen – Zinic, Uskokovic, Karic, Sikosek – Vidakovic, Pihler – Vipotnik, Antolin, Brnic – Baturina.
CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Boateng, Cvek, Păun – Deac, Malele, Petrila.

FCSB – Viking Stavanger LIVE VIDEO PRO TV. Nebunie în play-off-ul Conference League, meci cu casa închisă pe Arena Naţională

CFR Cluj, favorită la calificare în viziunea specialiștilor

NK Maribor are șase eșecuri la rând în toate competițiile. Campioana Sloveniei a fost eliminată, pe rând, din preliminariile UEFA Champions League (de Sheriff Tiraspol) și Europa League (de HJK Helsinki).

CFR Cluj vine după un eșec neașteptat în Liga 1, 0-1 pe teren propriu cu FC Botoșani, în etapa cu numărul cinci. Până în play-off-ul Conference League, CFR Cluj le-a eliminat pe Inter d’Escaldes (3-0, 1-1) și Șahtior Soligorsk (0-0, 1-0).

Digi Sport Live Video CSU Craiova – Hapoel Beer Sheva online streaming, meci de foc în Conference League

Marea absență pentru CFR Cluj este atacantul croat Gabriel Debeljuh, care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în meciul din turul trei preliminar al UEFA Conference League, cu Șahtior Soligorsk, și poate reveni pe teren abia spre finalul anului.

Dacă ești pasionat de aeronave de luptă, nu trebuie să ratezi documentarul Luptătorii aerului. Pe Digi World și Digi Online, de la 22:00!

La casele de pariuri, CFR Cluj este favorită să câștige „dubla” cu NK Maribor. Echipa pregătită de către Dan Petrescu a primit cota 1.30 pentru calificare, în timp ce Maribor are cota 3.50.

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că este important ca formaţia sa să obţină un rezultat pozitiv în partida cu NK Maribor, programată în Slovenia, în prima manşă a play-off-ului Conference League, dar a subliniat că în meciul retur de la Cluj se va decide calificarea.

„E important să scoatem un rezultat pozitiv mâine, aşa cum am făcut până acum în Europa în deplasare. Venim după o înfrângere în campionat şi nu e aşa de uşor. În plus, s-au adunat multe probleme, cu accidentările, cu oboseala, dar meciul e prea important să ne mai gândim la aceste lucruri. Pentru ambele echipe această dublă este foarte importantă. Ambele au nevoie să se califice în grupele Conference League. Aşa că va fi cu atât mai greu. Micile detalii vor face diferenţa. Oricum, calificarea se va decide 100% în returul de la Cluj”, a spus el.

„Cred că Maribor nu a avut noroc în ultimele meciuri disputate, au jucat un fotbal bun împotriva echipei Helsinki. Dar echipa adversă a fost foarte bine organizată, a jucat pe contraatac şi a câştigat. De asemenea, am văzut două meciuri ale celor de la Maribor din campionatul Sloveniei şi consider că a avut ghinion. Iar în final antrenorul a plătit pentru lipsa de rezultate. Aşa este însă fotbalul. Consider că Maribor are jucători buni, e campioana Sloveniei, şi de fiecare dată când întâlneşti o campioană ai parte de un meci greu”, a adăugat tehnicianul.

Dan Petrescu s-a arătat surprins de decizia conducerii clubului NK Maribor de a-l schimba pe antrenorul Radovan Karanovic cu Damir Krznar înaintea dublei din play-off-ul Conference League.

„Cred că trebuie să fiu concentrat mai mult pe echipa mea, nu pe cea adversă. Însă cu siguranţă noul antrenor al celor de la Maribor (n.r. – Damir Krznar) nu poate schimba prea multe în două zile. Va lucra la moralul echipei, la spirit şi poate va fi mai norocos. Deşi eu sper să nu fie norocos. Însă în două zile nu poţi face mult, asta cu siguranţă. E clar că atunci când se schimbă antrenorul se întâmplă ceva. Şi pe noi ne-a surprins (n.r. – înlocuirea antrenorului Radovan Karanovic cu Damir Krznar). Nu ne-a căzut prea bine. De obicei schimbarea antrenorului aduce un plus. Sper ca de data asta să nu se întâmple”, a explicat Petrescu.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Anunțul momentului pentru toți clienții Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. A devenit obligatoriu în România
Capital.ro
Se TAIE ajutoarele. Statul nu mai plătește niciun ban. Nu poți refuza scrisoarea
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Spaghetele perfecte pentru toată familia. Se pregătesc în timp record
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
VERDICT BĂSESCU. Nimeni nu credea că vom trăi momentul: N-a picat din cer
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat din Iași cercetat pentru muncă forțată a trei persoane cu dizabilități
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'