Hollywood-ul României! Marii milionari ai ţării, uniţi de vilele impunătoare de pe Lacul Snagov VIDEO

Lacul Snagov a atras marii milionari ai României. De la personalităţi discrete precum afaceristul Puiu Popoviciu la politicieni cunoscuţi precum Adrian Videanu sau milionari excentrici precum Irinel Columbeanu, dar şi vedete de televiziune ca Mihaela Rădulescu, toţi au optat pentru o vilă pe malul lacului.
Alina Costache
10 iul. 2016, 09:47
Hollywood-ul României! Marii milionari ai ţării, uniţi de vilele impunătoare de pe Lacul Snagov VIDEO

Una dintre cele mai scumpe proprietăţi de pe maulul lacului Snagov îi aparţine milionarului Remes Truică. Întregul domeniu a fost evaluat la o sumă de aproape 15 milioane de euro.

Vila fostului şef al cancelariei lui Adrian Năstase este amplasată pe un teren mai mare de două hectare. Milionarul care a avut o relatie cu Patricia Kaas şi-a construit o piscină în faţa casei, dar şi un teren de tenis şi unul de fotbal. În acest moment, toate bunurile lui Remus Truică sunt sub sechestru, inclusiv proprietatea de la Snagov.

Viorel Cataramă este un al milionar care are o vilă impunătoare pe malul lacului Snagov. Proprietatea acestuia este una dintre cele mai opulente din zonă. Experţii imobiliari au evaluat-o la un milion de euro. Regele mobilei a reuşit să îmblânzească natura prin aducerea de tone de pământ ce au fost turnate în lac. Astfel, gazonul din faţa casei este întins pe o suprafaţă ce fusese iniţial acoperită de apă. 

Locuinţa lui Ion Ţiriac poate fi observată cu uşurinţă de pe Lacul Snagov, Miliardarul îşi are conacul chiar lângă Complexul Olimpic Sidney 2000. De la ponton până în faţa casei se află un pavaj generos pe care pot păşi zeci de vizitatori în acelaşi timp. Valoarea acestei case se ridică la 1,5 milioane de euro. 

Vila în care Mihaela Rădulescu a locuit alături de omul de afaceri Elan Schwartzenberg  costă aproximativ 600 de mii de euro. Clădirea i-a aparţinut iniţial fotbalistului Florin Răducioiu. Pe vremea când cei doi formau un cuplu, casa a suferit modificări la dorinţa vedetei de televiziune. Iniţial, vila avea 12 camere, transformate mai apoi în doar 5 cu geamuri uriaşe. Localnicii spun că acum casa e mai mult nelocuită.  

Irinel Columbeanu este una dintre vedetele ce nu puteau lipsi din galeria milionarilor ce locuiesc pe malul lacului. Vila lui a fost evaluată la aproape un milion de euro. Copacii înalţi din faţa casei fac imposibil trasul cu ochiul spre grădina şi piscina casei. 

Multe dintre aceste vile sunt elicpsate de palatul de marmură al fostului primar general Adrian Videanu. Clădirea care costă aproximativ 4,5 milioane de euro are o sală de cinema, piscină, sală de sport, dar şi cramă. 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!