Marilu Dobrescu, noi dezvăluiri despre pierderea sarcinii: „Eu nu am probleme de fertilitate, doctorii nu mi-au dat la timp imunosupresoarele”

Marilu Dobrescu, noi dezvăluiri despre pierderea sarcinii. În urmă cu 3 luni, influencerița a povestit, împreună cu fostul său partener, Iustin Petrescu, experiența prin care au trecut în încercarea de a avea un copil. Acum, a postat, pe canalul său de Youtube, un videoclip în care detaliază cum a fost experiența sarcinii pentru ea.
Alina Costache
06 aug. 2024, 21:31
Marilu Dobrescu, noi dezvăluiri despre pierderea sarcinii:
Marilu Dobrescu, noi dezvăluiri despre pierderea sarcinii

Marilu Dobrescu, noi dezvăluiri despre pierderea sarcinii. Influencerița a povestit cum a aflat că este însărcinată, după foarte multe încercări și proceduri de fertilizare in vitro. Ea recunoaște că o greșeală pe care a făcut-o a fost să proiecteze, să se gândească deja la momentul în care își va ține copilul în brațe sau cum îi va anunța pe apropiați de sarcină.

Citește și: Marilu Dobrescu și Iustin au ajuns la cuțite! Acuzații grave aduce celebrei influencerițe: „Asta se lasă cu poliție!”

Marilu Dobrescu, noi dezvăluiri despre pierderea sarcinii

Mi se pare foarte important de vorbit despre lucrul ăsta pentru că foarte multe femei trec prin ceea ce am trecut și eu. Creierul nostru chiar are această putere de a băga sub preș trauma sau ceva ce nu mai vrei să-ți amintești. Dar dacă nu vindeci e nasol. Mai devreme sau mai târziu, oricât de departe ai încerca să ascunzi, o să ajungă să te afecteze când te aștepți mai puțin. Exact asta am făcut când s-a întâmplat pierderea sarcinii. Am trecut atât de ușor peste, nu mi-am dat seama. Credeam că sunt total detașată de subiect. E presiunea asta să nu încarci oamenii cum felul în care te simți.

Povestea, pe scurt, este că eu am fost însărcinată, după foarte multe proceduri de fertilizare in vitro. Un test pozitiv de sarcină nu garantează un copil în brațele tale. Asta am aflat pe pielea mea. Pentru mine, impactul când am văzut testul de sarcină pozitiv a fost major din cauza faptului că deja făceam fertilizare in vitro de vreo 3 ani de zile.

Mi-a dat universul lecția răbdării în acest proces. Și cred că am învățat-o. N-am putut să mă abțin și, ca de fiecare dată, am început să fac teste de sarcină, pentru că sunt șanse, în momentul în care trec 5 zile de la transferul de embrion, să iasă pozitiv.

Acum începe această parte care m-a bântuit foarte mult timp. Și anume partea în care am descoperit că testul este pozitiv. Nu o să uit niciodată nici ce purtam, nici cum aveam prins părul. Deja eram într-o zonă foarte neagră. La un moment dat, după ce ai făcut FIV, vine un moment în care aproape îți pierzi speranța. Era marți.

M-am uitat la test și țin minte că m-a îmbrățișat o căldură când am văzut a doua liniuță. Mi-am dat seama că eu sunt însărcinată. Nu-mi amintesc un moment în viața mea să simt acea căldură. Stau uneori și mă gândesc, următoarea dată când o să fiu însărcinată, dacă o să mai simt acea senzație, același sentiment atât de special, de unic.

Eu deja mă gândeam cum sunt cu copilul în brațe. Am început deja să proiectez. Mă gândeam cum o să-i anunț pe ai mei”, a povestit Marilu, pe canalul său de Youtube.

La scurt timp, cei doi au aflat că, din cauza sistemului imunitar foarte puternic al lui Marilu, ar fi fost nevoie de anumite pastile pentru ca sarcina să poată continua.

Testul de sânge l-am făcut dimineața. A venit rezultatul seara, Beta HCG, era 200 și, era super, începea să se prindă. Am început să comand hăinuțe. N-am știut să mă relaxez pentru că fusese un drum atât de greu încât părea ireal. Mereu o să rămână parte din mine. Toată existența mea din momentul ăla era doar pentru a face un copil. M-am injectat cu sute de injecții.

Simțeam că asta nu o să fie sarcina la care visam eu dintotdeauna. Înainte de prima ecografie am făcut test Beta HCG și a venit rezultatul. Știam că o să fie negativ și exact așa a fost. N-am putut să plâng, era și șocul ăla. După m-a rupt.

Ideea e că eu pot să țin o sarcină, nu am probleme de fertilitate, singura chestie e că am un sistem imunitar foarte puternic și s-ar putea ca atunci când sunt însărcinată să trebuiască să iau niște pastile, niște imunosupresoare. Doctorii nu mi-au dat la timp imunosupresoarele”, a declarat influencerița.

Marilu spune, totuși, că își dorește în continuare copii și că acest eveniment dureros nu i-a eliminat această dorință, doar că va aștepta momentul potrivit.

La nu multe zile după, eram în baie și a început un episod foarte puternic emoțional, tragic. Mă gândeam poate pun o sită și îl prind în sită. Măcar să ai dovada că a existat. Ajungi într-un punct de nebunie, nu îți vine să crezi. Momentul ăsta m-a făcut să vând apartamentul.

Nu mai puteam să intru în baia aia. Au început să vină comenzile cu haine de bebe, în condițiile în care eu pierdusem sarcina. Am aruncat toate testele pozitive, voiam să mă programez psihic că nu s-a întâmplat niciodată. Erau momente în care mă gândeam că ar fi avut acum 3 luni copilul meu. Femeile care trec prin asta trebuie să stea puțin ele cu ele, să digere subiectul ăsta. Vreau în continuare copii”, a adăugat Marilu.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Prima reacție a Mariei Fumea, cea care a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie. Update
Capital.ro
S-a dat ordinul de la UE. A intrat în vigoare obligatoriu și în România. S-a pus limită
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Erori în deciziile de recalculare. Începe calvarul pensionarilor
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING | Triplă crimă pe Calea Moșilor, Poliția Română are deja 2 suspecți . Cum au fost găsite trupurile în casă și ce spun vecinii
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Exercițiul Sabrinei Voinea va fi reanalizat, la solicitarea Nadiei Comăneci și a lui Mihai Covaliu! Ce a spus președintele FIG despre gimnasta română
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Incendiu de Amploare în Copăceni: Trei Persoane Asistate Medical în Vâlcea
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!