Marina Almășan, confesiuni cutremurătoare despre relația cu Victor Socaciu: „Peste această trădare n-am putut trece”

Marina Almășan a vorbit despre marea trădare a lui Victor Socaciu, dar și despre iertarea care a venit mult prea târziu.
Alina Costache
01 iul. 2023, 22:05
Marina Almășan, confesiuni cutremurătoare despre relația cu Victor Socaciu: „Peste această trădare n-am putut trece”
Marina Almășan, despre trădarea lui Victor Socaciu

Marina Almășan a vorbit despre trădarea pe care a simțit-o în relația cu Victor Socaciu. Îndrăgita prezentatoare de la TVR 2 a dezvăluit cât de greu i-a fost să afle că fostul soț, pentru care își făcea griji când era bolnav, și-a găsit o altă iubită.

Vedeta a mărturisit că nu a putut trece peste această trădare cu ușurință, dar că iertarea a venit, din păcate, când era deja prea târziu, Victor Socaciu stingându-se din viață în iarna anului 2021.

„Peste această trădare n-am putut trece nici măcar după ce trecuseră niște ani și primisem destule semne ale regretelor lui Victor. Văzând că atitudinea mea e ”de stâncă”, el s-a resemnat.

Și… după ceva ani, a ales să-și continue viața accesând un post departe de țară. Și, cu această ocazie, regulile noului post obligându-l la o relație oficială, a făcut acest pas”, a declarat Marina Almășan, pentur fanatik.ro.

Citește și: Ce spune Marina Almășan despre o posibilă căsătorie la 56 de ani. Vedeta a vorbit despre bărbatul care o face fericită: „Nu mă voi transforma într-o femeie cu 30 de pisici”

Abia după ce acesta s-a stins din viață, a venit și iertarea pentru cel alături de care are un fiu, pe nume Victor.

„Iertarea i-am dat-o mult mai târziu… Sau prea târziu, cum ar spune unii. La mormântul său, unde, împreună cu fiul nostru, am refăcut, pentru câteva triste momente, familia noastră de altădată”, a mai spus ea.

Vedeta a vorbit despre această pierdere uriașp în emisiunea „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță la Kanal D2.

„Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de facut… El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine. Apoi a început să le încalce. Aici a început, de fapt, marea trădare. Acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie. 

El, dorindu-și foarte mult să își continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scene, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat să îl domolesc puțin…”, a povestit aceasta.

Citește și: Marina Almășan, secretul tinereții fără bătrânețe. Ce sfat a primit de la designerul Zina Dumitrescu: „Mi-a rămas în minte de atunci”

Aceasta a dezvăluit și cum a aflat că fostul ei soț are pe altcineva.  În timpul unor presupuse vizite medicale și analize pentru transplantul său renal, acesta era însoțit de o misterioasă doamnă, despre care toată țara avea să afle cine e.

„El a zis ca mine, că așa va face. După care a început să meargă în teritoriu… A început foarte des, brusc, să meargă la întâlniri cu alegătorii… După aceea am aflat ca el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile, la Cluj să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole. Spectacolele i le organiza doamna cu care după aceea a și rămas”, a mai spus Marina Almășan.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?