EXCLUSIV Marina Almăşan spune că a primit ameninţări de la Georgică Cornu şi cere menţinerea brăţării de monitorizare: „Vreau să fiu un exemplu pentru femei implicate în relaţii toxice”

Scandalul dintre Marina Almăşan și soțul milionar s-a mutat în sala de judecată. Prezentatoarea TV a prezentat mesaje jignitoare de la fostul soț. Prezentatoare TV a povestit în direct la România TV coşmarul prin care trece.
Filip Stan
02 sept. 2024, 22:20
EXCLUSIV Marina Almăşan spune că a primit ameninţări de la Georgică Cornu şi cere menţinerea brăţării de monitorizare:
Marina Almășan, despre noua iubită a lui George Cornu

Marina Almășan și Georgică Cornu s-au întâlnit luni la Tribunalul București. Afaceristul a contestat ordinul de protecție emis împotriva lui. Prezentatoarea nu a fost impresionată și a lăsat de înțeles că își dorește ca fostul partener să poarte brățara de monitorizare. Ea a spus că acesta a făcut-o „femeie de moravuri ușoare”.

Marina Almășan, ordin de restricție împotriva lui Georgică Cornu. Cum a reacționat omul de afaceri: „Pentru mine e trecută la morți”

Marina Almășan a citit mai multe mesaje pe care le-ar fi primit de la Georgică Cornu, în care era jignită și umilită, spune ea.

Mai mult, bărbatul ar fi amenințat-o cu moartea și i-a trimis șase trandafiri, așa cum se aduc la înmormântare. Declarațiile celor doi ar fi fost contradictorii, potrivit România TV. În timp ce Marina Almășan a susținut faptul că se teme chiar pentru viața ei și că vrea în continuare că acest ordin de protecție să se mențină, spunând că a primit sute de mesaje, că a fost agasat de Georgică Cornu, fostul soț.

Scandal de proporţii între Marina Almăşan şi Georgică Cornu după despărţire. Coşmarul prin care trece prezentatoarea TV: „Telefoane şi ameninţări!”

Acesta, vrând cumva să ajungă la o împăcare cu Marina Almășan, a pus la dispoziție și mai multe conversații în acest sens și s-a dezbătut totodată și controversa trandafirilor. Primele informații au arătat că Marina Almășan ar fi primit șase trandafiri în fața uși, însă Georgică Cornu a spus că de fapt ar fi fost și un al șaptelea un trandafir galben, care s-a pierdut pe drum. Marina Almășan a găsit în cele din urmă doar șase, luând acest gest ca pe o amenințare indirectă cu moartea. A vrut să sublinieze faptul că i-a fost alături lui Georgică Cornu în momentele dificile, chiar și atunci când a fost reținut.

Însă de partea cealaltă s-a arătat că Marina Almășan a vrut să renunțe la această relație cu Georgică Cornu, care a făcut apel, își dorește să scape de acea brățară de monitorizare.

Marina Almăşan, dezvăluiri la Punctul Culminant:

„Problema te ca eu acum platesc o greseala de acum 12 ani. Eram intr-o conjuctrua dificila, ma despartisem de barbatul pe care il iubeam si am luat o decizie proasta, mi-am dat seama repede, omul alaturi de care pronisem la drum si il vazusem un om de incredere a intrat in niste probleme cu justitia, a fost tarat pe la tv cu catuse si mi s-a parut un moment nepotrivit sa il las balta si am spus pana se clarifica ma stau cu el, am incercat cateva separari, in fiecare incercare a fost urmata de un cosmar, eram amenintata si santajata, am fost temperata pana acum
Cu riscul de a trece prin ce trec, am pus punct, am un avocat bun, legea care a intrat in vigoare este de partea mea, si o despartire pe care mi-o doream a fost transformata intr-un scandal oribil ajunge in casele romanilor, am muncit sa le aducem in case lucruri frumoase”, a spus Marina Almăşan în exclusivitate la România TV.

„Am fost amenintata ca daca eu fac astfel de gesturi… imi va distruge imaginea.. se vede, imi va strica atmosfera in institutia in care lucrez, institutia publica respectabila, va pune pe urmele mele ANAF-ul, amenintari ordinare, erau harturti prietenii mei, au fost ani de cosmar pe care i-am trecut cumva in taina, imi era rusine, de aceea oamenii nu si-au dat seama de asta… dar acum am zis ca asta e, pana la urma vreau sa fiu exemplu pentru o multime de femei in astfel de relatii toxice si pe care le tolereaza de frica, si problema mea rusinoasa, si pentru cariera mea, pot face un bine dandu- le un impuls femeilor care suporta…”, a mai spus Marina Almăşan.

„Nu s-a dat in laturi este genul de om care nu cumva sa piarda si trofelul pe care l-a avut langa el. Da, i-a sunat si pe parintii mei cu care nu mai avea relatii, parintii mei au plans, i-au interzis sa mai intre in casa ei, si cate datorii am eu la el, listele alea …De teama unui astfel de scandal, mi se pare ingrozitor ce se intampla, am tolerat aceatsa relatia, marele noroc a lui Cornu a fost ca nu am locuit impreuna, 3 zile reusesc sa mai maschezi, nu poti sa le cumperi pe toate cu flori si cadouri, daca am fi stat zi de zi s-ar fi ales praful, asa a procedat si cu fosta. Deci, dupa cateva luni dupa ce am declarat ca a avut loc separarea, a inceput asaltul cu telefoane cu mail-uri, mesaje, postari, fotografii ale noastre pe facebook, asta dupa despartire si cu venirea lui in Bucureşti, m-a terorizat sa ne intalnim, sa mergem intr-o vacanta exotica, si profitand ca nu eram acasa, in bloc a intrat urcat la usa apartamentului nu stiu daca a intrat, am gasit un buchet de flori, l-am ignorat 2-3 zile nici nu voiam sa ma ating de el. a venit tamplaru sa imi schimbe yala si a dat buchetul la o parte, am vazut o scrisoare, cu juraminte si ce o sa mi faca el, o sa ma imbrace in aur si atunci a luat buchetul si l-a dat la o parte si a venit prietena si am rugat o sa il ia, sunt 6 flori, si m-am dus si erau 6 flori nu am stiut daca a fost o greseala, mi-a fost greu sa cred sa mearga pana acolo, imi reamintea ca toti cei care s-au impus au sfarsit, este la dosarul pe care domnul Cuculis l-a dus in instanta”, a conchis Marina Almăşan, care a cerut ca ordinul de restricţie de 4 luni să fie menţinut.

Spynews
Karmen Simionescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Primele declarații ale fiicei lui Adrian Minune despre separare / VIDEO
Bzi.ro
Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!
Fanatik.ro
Cristina Demetrescu știe care e singura zodie care primește vești bune în următoarele 7 zile. Lecți dură pentru Gemeni
Capital.ro
Statul te iartă de la plată. Decizie pentru aproape 1 milion de români. Au obligație până pe 25 noiembrie
Playtech.ro
Nadia Comăneci, apariție BOMBĂ în costum de baie minuscul! Doamne cum arată la 63 de ani
DailyBusiness
Medicamente compensate cu 90% pentru acești români! S-A SCHIMBAT LEGEA
Adevarul
Disperată după trupe, Ucraina antrenează bărbați de 40 și 50 de ani pentru luptă
Spynews
Oana Radu a confirmat că este într-o relație! Cum și-a cunoscut artista noul iubit și cu ce se ocupă tânărul
Spynews
Acces Direct. O tânără mămică e disperată! Femeia susține că tatăl copilului l-a dus pe cel mic în vacanță și nu l-a mai adus acasă timp de 5 ani
Evz.ro
EXCLUSIV. Florian Coldea, document devastator. Aroganța cu care a încercat să intimideze instanța
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Ce a făcut milionarul de 52 de ani pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Nu mai știe cum să o răsfețe: doar cei mai bogați își permit asta
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Radu Brînzan, un polițist de 43 de ani din Groj, a murit în timp ce tundea iarba din curte 😢
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Cum arată limuzina în formă de avion Wizz Air, care a ajuns virală pe rețelele sociale! Aceasta circulă pe străzile României și a făcut furori pe internet
Capital.ro
ADIO, DAN! România a pierdut vocea sa de aur: A plecat azi dintre noi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cristiano Ronaldo și Georgina au fost fotografiați în apă, în timpul unor momente intime, când credeau că nu îi vede nimeni! Au coborât de pe iaht și au dezlănțuit pasiunea dintre ei: e prima oară când superstarul portughez e văzut în timp ce face așa ceva
stirilekanald.ro
Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante
substantial.ro
Tensiuni crescânde între Hamas și Israel după execuția unor ostatici
MediaFlux
GRAFIC creștere pensii. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu spune CÂND și CU CÂT cresc din nou 
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...