Marina Voica a împlinit vârsta de 88 de ani. Mesajul solistei din generația de aur: „Dacă mă simt bine, mai urc pe scenă”

Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite soliste, a împlinit pe 2 septembrie, vârsta de 88 de ani. Cu această ocazie, ea a acordat un interviu în care a vorbit despre cum se descurcă, dar și despre pasiunile pe care le are.
Filip Stan
04 sept. 2024, 14:29
Marina Voica a împlinit vârsta de 88 de ani. Mesajul solistei din generația de aur: „Dacă mă simt bine, mai urc pe scenă”

Marina Voica este unul dintre cele mai mari nume din industria muzicală românească. Aceasta este extrem de îndrăgită, făcând parte din generația de aur a muzicii pop-soul, dar este considerată și o stea a emisiunilor de divertisment. Cu o carieră impresionantă, de peste cinci decenii, Marina a împlinit pe 2 septembrie 2024, vârsta de 88 de ani. În ciuda vârstei, aceasta a rămas un munte de energie: cântă, dansează și conduce mașina ori de câte ori are ocazia.

Marina Voica, mesaj cu ocazia împlinirii vârstei de 88 de ani

Marina a primit sute de mesaje pe rețelele de socializare din partea fanilor. Ea este fericită că, în ciuda trecerii timpului, publicul încă își dorește să o vadă pe scenă.

„Mulțumesc pentru felicitări, salutări tuturor, cu mult drag. La 88 de ani, ce îmi mai doresc? Eu cred că e o întrebare fără răspuns, sănătatea e bună, atât. Ce va fi va fi. Dacă mă simt bine, mai urc pe scenă, îmi pot permite însă să și refuz. Dacă vreau, mă duc, la concerte, dacă nu, nu. A fost un an fructuos pentru mine, cu multe evenimente. Și niciodată nu am primit atâtea felicitări, prieteni, cunoștințe, de care am și uitat să existe, mi-au scris, m-au sunat. E frumos. Nu este nimic degeaba”.

Cu toate că sănătatea primează, cântăreața are și o pasiune: hainele și pantofii. Aceasta a mărturisit că, oricât ar încerca, nu se poate abține să nu-și cumpere ceva, mai ales atunci când sunt reduceri.

„Am această pasiune, nu pot renunța la ea, cheltuiesc mult pe haine, dar mai ales pe pantofi și pe încălțăminte de tip sport. Am zeci de perechi, nu mai știu pe unde să le depozitez, în căsuța mea din Breaza.

Cele mai multe nu le cumpăr din magazine, ci de pe Internet, vânez promoțiile, reducerile”, a spus ea.

Mai mult, celebra artistă a ărturisit și cum se descurcă din punct  de vedere financiar.

Citește și: Marina Voica, adevărul despre relația cu Florin Piersic. Ani de zile s-a vorbit despre povestea lor de dragoste. „Și acum mi-e tare drag de el”

„Mi-a mai crescut un pic pensia, cu ceva bănuți, dar nu mă bazez pe ea, pe acești bani. Eu, de fapt, nu am o pensie pentru anii de muzică, ci am o pensie de urmaș, după soțul meu.

Nu este mare, pentru că el a murit foarte tânăr, nu avea foarte mulți ani de muncă, dar mai și cânt, adaug bani. În plus, am o indemnizație de merit, destul de bună, deci pot să-mi permit să-mi cumpăr orice”, a spus aceasta, pentru Click.

Citește și: Cadoul de suflet pe care Marina Voica l-a primit de la Corina Chiriac. Deși e într-o stare avansată de uzură, nu renunță la el: „E aproape zdrențe. O strâng la piept, îmi pun o dorință și aproape întotdeauna se împlinește”

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin pe care îl poți consuma chiar și de 5 ori pe săptămână. E o bombă de proteine și face minuni pentru organism
Capital.ro
Răsturnare de situație în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei a spus totul după 17 ani: Așa este!
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
Ești interesat de viitorul pensiei tale? CNPP confirmă ce se întâmplă cu banii românilor
Adevarul
Avram Iancu - anii de umilință ai eroului moților. De ce spunea: „Eu nu-s Iancu, sunt numai umbra lui. Iancu e mort”
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Vestea momentului pentru proprietarii de Apple. Inovație neașteptată
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Angela Similea a împlinit 78 de ani recent, uitată de toată lumea. Cum arată acum
Playsport.ro
Georgina lui Ronaldo a pus FOC pe covorul roșu! E incredibil cum a putut să apară la Veneția! Sute de fotografi au prins-o
kanald.ro
Iată soluția care te va ajuta să plătești mai puțin la căldură! Reglarea termopanelor în funcție de sezon este secretul unei locuințe mai călduroase
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Anunțul devastator făcut de Adrian Alexandrov: Știe!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Arcul lui Constantin, deteriorat de o furtună puternică în Roma
MediaFlux
Donald TRUMP RECUNOAȘTE acuzațiile FEDERALE! Ce se întâmplă cu CANDIDATURA sa pentru CASA ALBĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...