Marina Voica s-a recuperat complet după operația pe cord deschis suferită în urmă cu un an: „A fost o mare cumpănă, dar am avut zile”

În urmă cu un an, Marina Voica (85 de ani) era supusă unei operaţii dificile pe cord deschis. Medicii i-au spus că faptul că a supravieţuit a fost un adevărat miracol.
Oana Anghel
26 mai 2022, 10:31
Marina Voica s-a recuperat complet după operația pe cord deschis suferită în urmă cu un an:

Marina Voica este cardiacă, însă inima nu a prea supărat-o până anul trecut, când i-a fost foarte rău. Puţini sunt, însă, medicii care se încumetă să opereze persoane la vârste atât de înaintate, dar artista a avut norocul să întâlnească medicul care a avut curajul s-o facă. S-a internat spitalul privat de cardiologie din Brașov şi a petrecut aici doar o săptămână. Mâna bună a medicului şi grija lui Dumnezeu au ajutat-o să depăşească această cumpănă.

După operaţie, medicii din Brașov au declarat că intervenția artistei a fost extrem de riscantă.

Marina Voica avea doua dintre valvele inimii cu leziuni severe, însă operaţia pe cord deschis, singura soluţie medicală care i-ar fi putut salva viaţa a fost evitată de toate instituţiile de specialitate”, a precizat Florența Dănilă, de la spitalul privat de cardiologie Brașov, cea care a coordonat intervenția medicală.

Marina Voica, recunoscătoare lui Dumnezeu că i-a dat zile

S-a recuperat acasă, la Breaza. Artista de origine rusă duce dintotdeauna o viaţă echilibrată, lucru care cu siguranţă a ajutat-o să treacă peste situația critică.

”Pentru mine, operația pe cord a fost o mare cumpănă. Am avut zile. Dumnezeu m-a ocrotit! Mi-a mai dat zile să trăiesc și să mă mai bucur de viață. În urmă cu un an, un medic din Brașov a avut curajul să mă opereze și să îmi țină inima în palmele lui, fără ca ea să se oprească. I-am mulțumit atunci, așa cum o fac și acum. Intervenția chirurgicală nu a durat mult, dar doctorul m-a salvat. Toți din spital s-au purtat frumos cu mine. Au fost foarte atenți. După o săptămână am fost externată și am continuat recuperarea acasă, la Breaza. Acum mă simt foarte bine, nu mai am probleme”, a declarat interpreta Marina Voica, pentru FANATIK.

Citeste si Marina Voica, în formă maximă la 85 de ani. „Sunt bătrână, dar în mine trăiește o femeie tânără!”

În ultima vreme, artista a realizat că a ajuns la o vârstă la care nu mai este cazul să forţeze lucrurile şi să facă excese. Mărturisește că a fost operată pe ultima sută de metri și, dacă nu ajungea pe mâna medicului potrivit, ar fi fost mult prea târziu pentru ea.

A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă. La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare. Dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, un doctor minunat, era prea târziu”, spunea Marina Voica, într-o intervenție, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeste si Vali Vijelie a recunoscut: „Andreea Marin este pofta inimii”. Manelistul a făcut şi dezvăluiri de alcov despre colegii de breaslă iubăreţi: „Niciunul nu e cruce de-nchinat”

 

 

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!