Marius Elisei dă totul din casă! Ce spune despre femeia cu care a înlocuit-o pe Oana Roman: „Nu face parte din această lume”

Marius Elisei și-a găsit, în cele din urmă, fericirea și liniștea alături de noua lui iubită. Fostul soț al Oanei Roman trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui.
Filip Stan
05 oct. 2023, 08:48
Marius Elisei dă totul din casă! Ce spune despre femeia cu care a înlocuit-o pe Oana Roman:

Marius Elisei are o relație specială cu noua lui iubită, așa cum chiar el a mărturisit. A spus că își dorea de multă vreme această liniște de care are parte acum.

Citește și Carmen Brumă, totul despre premenopauză și menopauză: „Este o perioadă pe care femeile din România o privesc ca pe o rușine”

“Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei. Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște”, a declarat Marius Elisei pentru FANATIK.

Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că iubita lui are o calitate pe care o apreciază foarte mult. Tocmai pentru că el e o prezență discretă și vrea să aibă parte de cât mai multă intimitate, a dezvăluit că se bucură că noua parteneră nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.

“Una dintre calitățile pe care le apreciez cel mai mult la iubita mea este faptul că e foarte calmă, iar asta îmi place mult. Ea este fizioterapeut. Ea a devenit persoană publică peste noapte, dar nu se simte confortabil. Ea nu face parte din această lume”, a mai adăugat Marius Elisei.

Citește și Deea Maxer, în culmea fericirii, la șase luni de la divorț. Fosta soție a lui Dinu Maxer a făcut anunțul neașteptat: „M-am trezit cu o veste frumoasă”

Și relația dintre noua parteneră și fiica lui decurge neașteptat de bine. “Am avut o singură întâlnire până acum, iar lucrurile au decurs normal. Eu și iubita mea nu ne facem planuri de viitor, lăsăm totul să decurgă într-un mod normal și firesc”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

Oanei Roman nu i-a convenit deloc că fostul soț s-a afișat cu noua parteneră și a făcut mai multe postări pe Instagram în care îl critică în acest sens.

”Ați observat și voi că unii oameni, atunci când vă greșesc cu ceva, în loc să își ceară iertare, nu mai vorbesc cu voi?”, a scris cu subînțeles Oana Roman pe Instagram.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Țara care a fost cucerită de români. Ei au creat chiar și o limbă proprie, care îi fascinează pe cercetători
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Matei Stratan, moștenitor al unei colecții impresionante de mașini. Tatăl său deține un yacht al Casei Regale britanice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Testele pe care NU AI VOIE să le refuzi. Legea care se aplică în toată ROMÂNIA
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
UNESCO AVERTIZEAZĂ CĂ UN TSUNAMI AR PUTEA LOVI SPANIA ÎN URMĂTORII 30 DE ANI
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!