Marius Manole, dezgustat de ce se întâmplă în biserici: „Dumnezeu pentru mine nu e în biserică. Chestia asta mă lasă rece, să merg acolo să mă dau cu mir în loc de parfum”

Marius Manole a fost invitatul lui Alexandru Constantin în cadrul podcastului Super Oameni, unde a surprins audiența cu declarații profunde și uneori controversate.
Alina Costache
29 aug. 2024, 07:50
Marius Manole, dezgustat de ce se întâmplă în biserici:

Marius Manole şi-a exprimat dorința de a trăi dincolo de eticheta de „actor cunoscut”, afirmând că își dorește să se bucure mai mult de viață și de cei din jur.

Nu vreau să mor ca fiind un actor cunoscut. Vreau să mă bucur de viață și, de curând, am redat vieții ce este al ei. Asta mi s-a întâmplat după pandemie. Vreau să mă bucur de o ieșire, de prieteni. Până acum, nu am pus niciun om deasupra actoriei”, a declarat Marius Manole, la Podcastul Super Oameni, subliniind cât de mult i-a schimbat perspectiva asupra vieții această perioadă.

Marius Manole

Într-un alt moment al discuției, Marius Manole a abordat subiectul religiei și spiritualității într-un mod direct și autentic.

Citeste si Marius Manole a cerut ajutorul fanilor. Actorul a uitat la ce filmare trebuia să meargă: „Știu că pare, dar chiar nu e o glumă”

Dumnezeu pentru mine nu e în Biserică. Eu merg la Biserică, dar nu pot să nu văd ce se întâmplă în jurul meu și cât de răi sunt oamenii. Nu pot să nu văd mama care își bate copilul în biserică. Deci chestia asta mă lasă rece, să merg la biserică să mă dau cu mir în loc de parfum”, a completat actorul.

Marius Manole, cunoscut pentru autenticitatea și spontaneitatea sa, nu s-a ferit nici de data aceasta să spună lucrurilor pe nume. El a subliniat importanța respectului și a unei atitudini corecte in sala de teatru, din partea spectatorilor.

Dacă azi îi sună cuiva telefonul că a uitat să-și ia pastilele, mâine sună pentru că cineva a uitat să îl pună pe silențios. Unde ajungem?”, mai spune actorul.

Marius Manole recunoaşte că are o cultură destul de limitată: „Am citit 20 de cărți la viața mea”

Actorul Marius Manole, angajat la Teatrul Național București, considerat unul dintre simbolurile mișcării progresiste din România, a recunoscut recent că nu are o cultură bogată, citind 20 de cărți până la vârsta de 46 de ani.

Eu nu pot să scriu. Eu, ca să scriu, ar trebui să am lecturi. Nu le am. De aia spun, ca să mă întorc și să mă joc din partea cealaltă, eu nu pot să fac asta, pentru că sunt un actor fără cultură. Nu am o cultură bogată.

Citeste si Marius Manole, iritat de un telefon care a sunat în timpul spectacolului: „De-aia avem țara pe care o avem”

Nu sunt un om care a citit enorm. Nu sunt un om care a citit mult. Eu nu am spus ca oamenii să aibă cultură, am spus să aibă bun simț. Bunul simț nu înseamnă cultură.

Eu nu sunt un băiat citit. Eu am citit 20 de cărți la viața mea, eu nu pot să mă apuc să regizez pentru că nu știu. Ce să regizez? Eu sunt un actor care are nevoie de regizor.

Am văzut foarte mulți oameni care au furat o spoială de meserie și acum o fac pe aia și nu sunt buni. Așa că nu vreau să umplu rândurile ălea de actori, de regizori care se cred regizori”, a spus Marius Manole, într-un interviu ”FITS Talks”, din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, conform Turnul Sfatului.

Spynews
Cum arată acum Larisa, femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Seamănă perfect cu Cristina Pucean, actuala iubită / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, super sexy în Sardinia! S-a afișat cu sutienul la vedere, la 49 de ani!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român când a ajuns la hotelul de 5 stele din Grecia. Vacanța l-a costat 2500 de euro, dar totul s-a transformat într-un coșmar: “Și alții critică condițiile de cazare din România…”
Capital.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. O celebră artistă a spus ce i-a făcut fostul președinte
Playtech.ro
I-au ieșit SÂNII din rochie! Monica Bîrlădeanu, DECOLTEU năucitor înainte de nunta cu Valeriu Gheorghiță
DailyBusiness
Salarii mai MARI din TOAMNĂ! Cine sunt românii norocoși care vor beneficia de majorare
Adevarul
Horodincă, James Bond de România eșuat în SUA. Viața de film a spionului care dezertat pe tărâmul făgăduinței
Spynews
Ema Oprișan, mesaj dureros după ce ar fi fost părăsită de Răzvan Kovacs, tatăl copilului! Ce a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii: "Te simți nevăzut și neauzit..." / FOTO
Spynews
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în sala de judecată! Vedeta, declarații exclusive despre noul proces
Evz.ro
Cristina Rus, o apariție scumpă la vedere. Cum s-a afișat vedeta în Nordul Bucureștiului
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pe ce dată se întoarce canicula în România! Meteorologii Accuweather anunță temperaturi sahariene în București
Playsport.ro
Gestul total neașteptat al miliardarului Țiriac. De ce i-a cerut supercampioanei Ionela Cozmic să returneze mașina Hyundai la câteva zile după ce a primit-o
kanald.ro
Urmează o toamnă sahariană! Cum va fi vremea în luna septembrie, în România! Meteorologii anunță temperaturi extreme
Capital.ro
Obligatoriu pentru părinții care au copii. Document obligatoriu dacă vrei să ieși din țară
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Reporturi considerabile la tragerile Loto 6/49, Joker și Noroc din 29 august
MediaFlux
TRUMP anunță al treilea RĂZBOI MONDIAL. AVERTISMENTUL fostului președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...