MAROC – IRAN 0-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR HD: 0-0 Criza ghetelor la CM 2018

MAROC - IRAN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: De la ora 18.00, în grupa B, vor juca Maroc şi Iran, întâlnirea fiind arbitrată de turcul Cuneyt Cakir. RomaniaTV.net vă prezintă live text al doilea meci al zilei de la CM 2018.
Filip Stan
15 iun. 2018, 07:36
MAROC - IRAN 0-1 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR HD: 0-0 Criza ghetelor la CM 2018

MAROC – IRAN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR HD: Iran va fi prezentă la un CM pentru prima oară din 1998 (are patru prezențe în total, 1970, 1986, 1994, 1998). În cele 6 meciuri disputate în grupa C, selecționata Marocului nu a pierdut nici un meci și nici nu a luat un gol, reușind 3 victorii, 3 remize și un golaveraj 11-0.

MIN. 90+5: autogol Bouhaddouz! MAROC – IRAN 0-1!

MAROC – IRAN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR HD

Echipe de start:

  • Egipt: El-Shenawy – Fathy, Hegazy, Gabr, Abdelshafy – Hamed (Morsy 50′), Elneny – Warda (Sobhi 82′), Said, Trezeguet – Mohsen (Kahraba 63′)
  • Uruguay: Muslera – Varela, Godin, Giemenez, Caceres – Nandez (Sanchez 58′), Bentancur, Vecino (Torreira 88′), Arrasceta (C. Rodriguez 59′) – Suarez, Cavaniâ

Marocul, campioană a Africii în acest an, a fost prima echipa africană calificată în optimile de finala, în 1986. ”Leii din Atlas” sunt pe locul 41 în clasamentul FIFA.

Iranul, câștigătoară a Cupei Asiei în 1968, 1972 și 1976) e la a cincea participare la un Mondial.

Unul dintre secretele actualei naționale: antrenorul portughez Carlos Queiroz, din 2011 pe banca primei reprezentative.

Dejagah, Azmoun, Alireza Jahanbakhsh sau Saeid Ezatolahi sunt câteva dintre numele interesante.

Iranienii vor putea conta pe serviciile lui Alireza Jahanbakhsh, primul iranian care a devenit golgheter într-un campionat european, după ce a marcat 21 de goluri pentru AZ Alkmaar în prima ligă din Olanda.

MAROC – IRAN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Fotbaliştii iranieni au primit o lovitură de moral înaintea meciului lor cu Maroc, de vineri, de la Cupa Mondială 2018 din Rusia, după ce Nike a decis să nu le onoreze o comandă de ghete.

Echipe probabile
Maroc: El Kajoui – Benatia, Dirar, Saiss, Mendyl – El Ahmadi, Boussoufa, N. Amrabat – Ziyech, Belhanda, Boutaib.
Iran: Beiranvand – Mohammadi, M. Hosseini, Pouraliganji, Rezaeian – Karimi, Ezatolahi, Haji Safi – Taremi, Azmoun, Jahanbakhsh.

MAROC – IRAN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR HD: Iranul nu a suferit nici o înfrângere în preliminarii, a marcat 36 de goluri și a primit doar 5 goluri. Portughezul Carlos Queiroz e cel mai longeviv antrenor din istoria echipei. Aflat pe bancă din 2011, lusitanul a reusit să devină primul selecționer care îi califică pe iranieni la două Mondiale consecutive.

Alireza Jahanbakhsh, fotbalist care, la 24 de ani, a strălucit în ultimul sezon jucat la Alkmaar, fiind MVP-ul campionatuli Olandei, este disputat de câteva dintre cele mai tari cluburi din Europa. Comparat de presa iraniană chiar cu Gheorghe Hagi, pentru eficiența sa, Jahanbakhsh a reușit 21 de goluri și 12 pase decisive în ultimul sezon din Olanda, având o medie de un gol sau o pasă de gol pe meci.

Atacul Iranului este alcătuit din Karim Anzarifard, de la Olympiakos Pireu, și Reza Ghoochannejhad, de la SC Heerenveen. Primul are 61 de selecții și 16 goluri, iar în ultimul sezon jucat la Olympiakos a bifat 18 goluri și 4 pase decisive în 27 de meciuri oficiale, fiind al doilea golgeter al campionatului Greciei, după sârbul Prijovic, de la PAOK Salonic.

MAROC – IRAN LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR HD: SUA a impus sancţiuni comerciale Iranului şi Nike s-a conformat deciziei politice, astfel că nu va furniza ghete echipei Iranului.

Bert Hoyt, vicepreşedinte Nike, a declarat la Moscova pentru AFP că jucătorii iranieni pot juca însă cu pantofi Nike dacă îi procură prin mijloace proprii: ”Nu suntem autorizaţi sau în măsură să furnizăm produse pentru jucătorii iranieni. Totuşi, dacă un jucător iranian decide că vrea să-şi procure ghete şi le procură prin mijloace proprii, el poate potenţial să le poarte în timpul Mondialului”.

În faţa acestei situaţii, iranienii, care joacă de mult timp cu Nike, vor fi forţaţi să-şi cumpere ghetele din supermarket sau să ceară ajutorul unor coechipieri.

Selecţionerul Iranului, portughezul Carlos Queiroz, speră că acest incident va mobiliza şi mai mult echipa: ”Asta a fost o sursă de inspiraţie pentru noi. Nike ar trebui să-şi prezinte scuze, pentru că această conduită arogantă faţă de 23 de jucători este absolut ridicolă şi inutilă”.

Queiroz a reamintit că sancţiunile sunt vigoare de mai mulţi ani şi comunicatul Nike era inutil pentru că toată lumea este conştientă de sancţiuni.

 

Pregătirile Iranului au fost afectate de anularea a două meciuri amicale în ultimul moment, cu Grecia şi Kosovo.

”Avem potenţialul de a surprinde Marocul în primul nostru meci, a declarat Queiroz. Le cunoaştem foarte bine echipa şi bănuiesc că ei nu ştiu mare lucru despre noi”.

Iranul a fost prima echipă calificată la CM 2018 şi este neînvinsă în meciurile oficiale disputate după CM 2014.

MAROC – IRAN LIVE VIDEO STREAM. Marocul rămâne prima echipă africană care a trecut de faza grupelor, la ediţia din 1986, câştigând o grupă cu Anglia, Polonia şi Portugalia. 

MAROC – IRAN LIVE VIDEO  STREAM. Cele două echipe nu s-au întâlnit până acum într-un meci oficial. 

Pe stadionul din Sankt Petersburg (capacitate 68.134 locuri), vineri, de la ora 18,00, vor evolua echipele probabile: 
Maroc: Monir El Kajoui – Dirar, Saiss, Benatia, Mendyl – Boufal, El Ahmadi, Belhanda – N. Amrabat, Ziyach – Boutaib. Selecţioner: Herve Renard. 
Iran: Beiranvand – Rezaeian, Cheshmi, Pouraliganji, Mohammadi – Shojaei, Montazeri – Haji Safi, Azmoun, Taremi – Jahanbakhsh. Selecţioner: Carlos Queiroz. 

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Minerva anunță de cine este protejată, de fapt, zodia ta. Cum îți influențează protectorul viața și ce impact are asupra ta
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Mașinile care NU mai trec Inspecția. Obligatoriu în 30 de zile
Playtech.ro
AVEM decizia TAS pentru Sabrina Voinea și Ana Bărbosu! Total neaşteptat ce măsură s-a luat
DailyBusiness
Alertă în România! ADIO murături în 2024
Adevarul
Prezență bizară în zona centurii localității Florești din Cluj. A fost apelat 112, polițiștii fac căutări
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Ce pregătește Netflix. Seria care va spulbera topurile
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Primele detalii despre Ștefan Bănică Jr, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital, în urma unui accident de proporții
Cancan.ro
TAS a decis: vești CRUNTE pentru Sabrina Voinea. E sau nu corect verdictul lor final?! Tu ce părere ai?
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Adevărul despre accidentul de mașină în care ar fi fost implicat Ștefan Bănică: „Nu știam. Am aflat odată cu voi”. Mesajul transmis de artist în mediul online
Capital.ro
Anunț pentru toți românii cu buletin și card bancar. E complet gratuit. Statul te ajută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Președintele Zelenski confirmă acțiuni militare pe teritoriul Rusiei
MediaFlux
Marius Budăi anunță când vin pensiile majorate la seniori: „Este acea convenție cu Poșta Română”
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!