Mărturia cutremurătoare făcută de tatăl copilului violat de „antrenorul de genii”: „M-a amenințat că voi dispărea cu CNP cu tot”

Tatăl copilului de 14 ani care a fost violat de „antrenorul de genii” a făcut declarații cutremurătoare, în care a recunoscut că a fost amenințat de cadrul didactic.
Filip Stan
26 iul. 2024, 15:58
Mărturia cutremurătoare făcută de tatăl copilului violat de „antrenorul de genii”:

Ies la iveală noi declarații în cazul profesorului Kristof Lajos, acuzat că a violat și agresat sexual un elev minor. Tatăl copilului a spus că a fost amenințat de cadrul didactic, acesta zicându-i că îl va face să dispară, Mai mult, părintele a mărturisit și metodele folosite de dascăl pentru a-i ademeni pe copii.

Tatăl copilului abuzat de profesor, declarații șocante

Tatăl tânărului violat și agresat sexual de „antrenorul de genii”, Kristof Lajos,  a mărturisit că și-a dat seama că ceva nu este în regulă și că elevii frecventau foarte des adresa lui. Totodată, bărbatul a spus că a fost amenințat de cadrul didactic.

„Mi-am dat seama că ceva e în neregulă cu copiii, pentru că frecventau foarte mult adresa lui, stăteau foarte mult timp, dar atâta timp cât nu eu am custodia copilului, nu puteam face foarte multe. A fost prins in flagrant”, a spus tatăl băiatului de 14 ani care a fost violat de Kristof Lajos  pentru Antena 3 CNN.

„Era un tip de care, de la o distanță oarecare, iți puteai da seama că nu e în regulă, că are probleme și psihice și de toate felurile. Dar eu am stat foarte mult, am aproape un an de zile de cand stau telefonic. M-am întâlnit de vreo 8 ori cu el ca să pot să acționez și am făcut-o”, a mai declarat tatăl.

„M-a amenințat că voi dispărea cu CNP cu tot, atât intern, cât și internațional, pentru că nu le dădeam voie copiilor să se ducă la el. Am spus să întrerupă orice legătură cu copii mei de foarte multe ori, nu doar o dată”, a mărturisit acesta.

Citește și: Reacția Ministerului Educației, după ce un profesor de la Colegiul „Sfântul Sava” din Capitală a fost reținut sub acuzațiile de viol și agresiune sexuală

Bărbatul a spus și că a avut mai multe discuții cu băiatul său și l-a rugat să nu mai țină legătura cu Lajos, dar copilul a fost ademenit de profesor cu diverse cadouri.

„I-am spus că nu e ok ce face, că merge la individul ăsta, i-am spus de atâtea ori să nu mai ia legătura cu el. Ei se încăpățânau și mergeau, pentru că le cumpăra anumite cadouri, anumite bunuri”, a mai spus tatăl băiatului de 14 ani.

De asemenea, bărbatul este convins că băiatul său nu este singurul care a fost abuzat de „antrenorul de genii”.

Citește și: Cine este profesorul de la Colegiul „Sfântul Sava” acuzat că și-ar fi violat elevii. Cadrul didactic le dădea și meditații

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum a rămas un cuplu de români plecați în vacanță în Grecia fără 1000 de euro. Banii erau în camera de hotel, iar ușile de la intrare și balcon încuiate: “Un hoț talentat?”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Alimentul care se scumpește cu 50%. E nelipsit de pe masă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cine va fi ELIMINAT de la ”Insula Iubirii”. Ispitele le-au făcut fenta, iar noi am aflat totul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
JOCURILE OLIMPICE DE LA PARIS ÎNCEP VINERI CU 106 SPORTIVI ROMÂNI
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!