Mărturia sfâşietoare a tânărului care a rămas cu piciorul amputat şi văduv din staţia de autobuz din Baia Mare: „Mami, nu-l iertaţi!

Tragedia din staţia de autobuz din Baia Mare a stârnit revolta oamenilor, care au protestat după ce au aflat că şoferul BMW-ului va fi cercetat în libertate. Tribunalul Maramureş a decis într-un final ca acesta să fie aresat timp de 29 de zile.
Alina Costache
10 iul. 2021, 19:16
Mărturia sfâşietoare a tânărului care a rămas cu piciorul amputat şi văduv din staţia de autobuz din Baia Mare:

Mărturia sfâşietoare a tânărului care a rămas cu piciorul amputat. Şoferul din Baia Mare care a distrus o familie după ce a intrat cu BMW-ul într-o staţie de autobuz nu va avea parte de iertare din partea bărbatului care a rămas văduv şi fără un picior, în urma accidentului.

Mărturia sfâşietoare a tânărului care a rămas cu piciorul amputat şi văduv din staţia de autobuz din Baia Mare: „Mami, nu-l iertaţi!

Raul plânge încontinuu şi le-a cerut apropiaţilor să nu îl ierte pe cel care l-a lăsat fără soţie.

„Întruna îmi spune, de când am înmormântat-o pe nevastă-sa, îmi spune întruna: Mami, nu-l iertaţi! Şi plânge întruna”. Abia acum începe cu operaţiile de mai sus, de la genunchi în sus. Amândouă picioarele sunt rupte, şi acolo necesită operaţie. Şi pe urmă la mână şi coloană”, a spus mama lui Raul, pentru Observator.

Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din Baia Mare, când martorii spun că BMW-ul s-a apropiat cu viteză, iar şoferul a pierdut controlul volanului, strivindu-i pe cei doi. Alte persoane care se aflau în apropiere au reuşit să se ferească la timp.

„Nu ştiu ce a avut în cap! A vrut să pară şmecher în faţa oamenilor, că el are maşină scumpă! Eu am apucat numai să-mi trag un pic picioarele. Ei, săracii, nu au mai apucat deloc, nimic”, a povestit o persoană la faţa locului.

Decizia iniţială i-a nemulţumit pe procurori, mai ales că după moartea Denisei, a fost schimbată încadrarea juridică, fiind cercetatat pentru ucidere din culpă.

„Tribunalul Maramureş a admis, în data de 09.07.2021, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare împotriva încheierii penale nr. 2085 din 6 iulie 2021 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Baia Mare, a desfiinţat-o în totalitate şi, rejudecând, a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi
vătămare corporală din culpă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 9 iulie 2021 şi până în data de 7 august 2021 inclusiv.

Pentru a dispune măsura arestării preventive a inculpatului, instanţa a reţinut existenţa unor indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că acesta, în data de 03.07.2021, în jurul orei 20:05, conducând un autoturism marca BMW în Municipiul Baia Mare, din cauza nerespectării dispoziţiilor legale care reglementează circulaţia rutieră şi a neadaptării vitezei de circulaţie la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul autoturismului, a derapat, autoturismul intrând într-o construcţie special amenajată cu destinaţie de staţie de autobuz, în afara părţii carosabile, în urma accidentului rezultând vătămarea corporală gravă a uneia dintre victime, care, din cauza leziunilor suferite, a decedat în data de 06.07.2021. Hotărârea Tribunalului Maramureş este definitivă”, se arată în decizia instanţei.

Citește și: Şoferul de la Baia Mare care a ucis-o pe Denisa în staţia de autobuz, arestat preventiv. Iubitul fetei a ramas infirm după accident
 

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Zodiile care dau lovitura pe toate planurile în 2025. Cinci nativi sunt favoriții astrelor
Capital.ro
Accident rutier! În ce stare este acum Mircea Badea. Anunţul lui Carmen Brumă
Playtech.ro
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Data în care noaptea devine mai lungă
DailyBusiness
Se lansează o nouă monedă în România. se întâmplă chiar luni, 9 septembrie
Adevarul
Serialul „Rise of Raven” despre Ioan de Hunedoara, lansat de maghiari. A fost numit „Game of Thrones” al Ungariei
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Pregătirea borcanelor pentru zacuscă. Cum să eviți fermentarea
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Aceștia sunt pensionarii cărora li se DUBLEAZĂ pensiile după recalculare. Primesc de două ori mai mulți bani!
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Virusul West Nile face o nouă victimă în România. Bărbatul a fost internat în stare gravă, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru acesta
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
substantial.ro
Will Jennings, co-autorul hitului ‘My Heart Will Go On’, a murit la 80 de ani
MediaFlux
DONALD TRUMP a prezentat planul de pace pentru UCRAINA. Unde va suna fostul președinte
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...