Mărturie cutremurătoare a colegei de salon a Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la spitalul din Botoşani. „Când am ridicat capul, era vânătă!”

Cazul morţii Alexandrei Ivanov în maternitate a şocat întreaga Românie, iar acum apar dezvăluiri cutremurătoare despre momentele prin care a trecut tânăra gravidă, lăsată să aștepte mai bine de șapte ore ajutorul medicilor din Botoșani.
Filip Stan
30 aug. 2023, 16:08
Mărturie cutremurătoare a colegei de salon a Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la spitalul din Botoşani.
Mărturie cutremurătoare a colegei de salon a Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la spitalul din Botoşani. "Când am ridicat capul, era vânătă!"

Mărturie cutremurătoare a colegei de salon a Alexandrei, tânăra gravidă care a murit la spitalul din Botoşani. Una dintre femeile internate în acelaşi salon susţine că niciun medic nu a trecut să le vadă. „Tot plângea că o doare. Spre dimineață a spus că nu are aer, simte că nu are aer. Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă. Gura și nasul îi erau vinete. Am chemat repede și a venit asistenta și ea tot spunea că nu are aer. Între timp i-a luat tensiunea, i-a pus aparatul de monitorizare și au mai venit cinci-şase asistente la patul ei. Eu nu am văzut să fi venit vreun medic, nu a fost medic”, a declarat femeia pentru Antena 3.

Citeşte şi: Ea este Alexandra, gravida de 25 de ani care a murit într-un spital din Botoșani. „Criminalilor, o să răspundeți pentru nepăsarea voastră”

De asemenea, Monitorul de Botoşani a reuşit să dea de urma celor două paciente care au fost colege de salon cu Alexandra. Martore la tot calvarul prin care a trecut fata, acestea au fost audiate şi de poliţişti. Ambele au fost paciente ale aceluiaşi medic la care a fost şi Alexandra, fiind supuse unor intervenţii de chiuretaj, la fel cum ar fi urmat în cazul tinerei.

„Ea a venit cam pe la 12:00. Când am deschis ochii am văzut-o că era pe pat, nu ştiu cine şi cum a adus-o. După a venit doamna asistentă şi i-a pus o perfuzie, pentru că spunea că o doare burta. Perfuzia i-au pus-o pe la 12:30, cu calmant. A întrebat-o dacă a mai lăsat-o durerea, însă Alexandra a spus că nu. Cam la 5-10 minute, asistenta tot venea şi o întreba dacă sângerează, dar ea de fiecare dată spunea că nu”, povesteşte una dintre vecinele de salon.

În momentul în care Alexandra a avut nevoie să meargă la baie, asistenta i-a adus iniţial un bazinet. Aceasta a spus că nu îl poate folosi, iar asistenta de pe secție s-a oferit să o însoţească la baie.

„Doamna asistentă a mers cu ea la baie de mai multe ori, după care o aducea înapoi.  Aproape toată noaptea a fost aşa. Spre dimineaţă, însă, mergea singură la baie. Doamna asistentă o tot întreba dacă vrea să meargă cu ea, însă Alexandra spunea că vrea să meargă singură. Pe parcursul nopţii a tot spus că o doare, însă după ce i-au făcut calmantul părea că s-a mai liniştit. După vreo două ore de la prima perfuzie, i-au mai făcut încă un calmat, din câte îmi aduc eu aminte.

Mai spre dimineaţă Alexandra a mers de mai multe ori la baie, iar de fiecare dată când se întorcea bea apă. Se mai punea în pat şi se strângea acolo, mai spunea că o doare, mai stătea şi la geam. Doamna asistentă tot venea şi o întreba dacă o doare, dacă sângerează, însă Alexandra spunea că nu sângerează.

Ea când a venit în salon avea branula deja pusă la mână. Eu aşa îmi aduc aminte din salon, că i-au pus perfuzia cu un calmant şi după i-au mai pus încă un calmant. Asistenta mergea cu ea la baie şi verifica şi în vasul WC-ului să vadă dacă nu a sângerat sau dacă nu îi curge de la sarcină”, a continuat femeia, care confirmă, însă, ceea ce acuză şi familia tinerei: medicul nu ar fi trecut deloc prin salon: „Eu nu am văzut-o pe doamna doctor. Poate o fi trecut cât am aţipit eu, nu ştiu dacă a fost sau nu”.

Citeşte şi: Cabinetul particular al doctoriței care era de gardă când a murit Alexandra a fost vandalizat. Doi medici din Botoșani nu i-au răspuns tinerei la mesaje

Alexandra Ivanov a murit sub ochii medicilor, pe 18 august, la Spitalul Județean din Botoșani. Potrivit certificatului medical constatator, ca urmare a „unei sarcini oprite în evoluție, complicată infecțios”. A lăsat în urmă trei copii, cu vârste între 1 și 4 ani.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele 4 zodii care-și pot schimba soarta până pe 15 august. Șansa le surâde
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Cel mai atractiv desert de post. Prăjitură cu gem și ciocolată
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Joe Biden reafirmă angajamentul SUA pentru securitatea Israelului în fața amenințărilor iraniene
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?