Mărturii cumplite despre femeile ținute prizoniere și violate de soldații ruși săptămâni întregi în Bucea. „Le-au spus că le vor abuza până nu vor mai dori să aibă contact sexual cu niciun alt bărbat”

Apar noi informații despre ororile comise de trupele ruse în Bucea. Avocatul Poporului din Ucraina, Liudmila Denisova, spune despre cazul a 25 de fete și femei între 14 și 24 de ani ținute în subsolul unei case și violate mai multe săptămâni.
Filip Stan
12 apr. 2022, 16:45
Mărturii cumplite despre femeile ținute prizoniere și violate de soldații ruși săptămâni întregi în Bucea.

Avocatul Poporului a explicat că 9 din cele 25 de victime au rămas însărcinate în urma violurilor repetate din Bucea, conform Hromadske.

E imposibil de estimat amploarea agresiunilor sexuale fiindcă nu toate victimele raportează violul, a mai spus Liudmila Denisova.

„Soldații ruși le-au spus că le vor viola până la punctul în care nu vor dori să aibă contact sexual cu niciun alt bărbat, pentru a le împiedica să aibă copii ucraineni”, a declarat ea pentru un documentar BBC.

Ea a povestit un alt episod șocant pe care l-a auzit de la o tânără de 25 de ani din Bucea.

„O femeie de 25 de ani a sunat să ne spună că sora ei de 16 ani a fost violată în stradă, în fața ei. Ea a spus că rușii urlau „Asta se va întâmpla cu fiecare prostituată nazistă!” în timp ce o violau pe sora ei. Majoritatea dintre ele (victime – n.red.) caută acum sprijin psihologic, așa că nu putem consemna aceasta ca infracțiune dacă nu ne oferă dovezile lor”, adaugă oficialul ucrainean.

Denisova a declarat pentru New York Times că printre cazurile documentate se numără și cel al femeilor ținute sechestrate în subsolul unei case din Bucea, unde au fost agresate săptămâni întregi.

„Nivelul de brutalitate al armatei teroriștilor și călăilor din Federația Rusă nu cunoaște limite”, spune Avocatul Poporului, care a făcut apel la Comisia pentru Drepturile Omului a Națiunilor Unite să „țină cont de aceste fapte ale crimelor de război ale Rusiei în Ucraina”.

Weekendul trecut au fost găsite sute de cadavre, mai exact 360, în case și pe străzile din Bucea. 250 dintre ele au urme de gloanțe. ”Au împușcat totul. Au tras în case. Au împușcat o femeie pe stradă. Au tras în câini”, le-a spus Anatoly Rodchenko, un profesor pensionar de fizică din Bucea.

Citește și Preşedintele Dumei de Stat reia acuzaţiile conform cărora Occidentul a orchestrat „incidentul de la Bucea” pentru a discredita Rusia

Citește și Tată şi fiu, împuşcaţi în masacrul de la Bucea. Doar băieţelul a supravieţuit: „Mi-a ţintit capul, dar glonţul a trecut prin glugă. Pe tata l-au împuşcat de două ori în piept”
 

 

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi, lăsați pe loc fără permis. S-a schimbat legea
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?