Mărturisire cutremurătoare făcută de Andreea Raicu în Joia Mare. De ce nu are copii: „Sper să fiu înțeleasă!”

Andreea Raicu a făcut o dezvăluire cutremurătoare despre motivul pentru care nu are până în acest moment un copil. Aceasta a explicat de ce niciun bărbat din viața ei nu a fost potrivit.
Alina Costache
13 apr. 2023, 19:01
Mărturisire cutremurătoare făcută de Andreea Raicu în Joia Mare. De ce nu are copii:

Andreea Raicu este o personalitate care s-a decupat foarte clar în peisajul showbiz-ului românesc. Aceasta a dat dovadă de-a lungul anilor de o delicatețe aparte și de un rafinament scos din tipare. Bruneta a avut parte de o viață extrem de intensă, presărată cu nenumărate întâmplări și surprize. Ca în viața oricărui om, vedeta s-a lovit uneori și de episoade mai puțin plăcute.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Raicu a renunţat la alimentul preferat al românilor. „Am început cu un post acum opt ani”

În ultima perioada, Andreea Raicu a trecut printr-o serie de transformări uriașe. Aceasta a reușit să facă pace cu ea și să își găsească un echilibru interior, spre care toți ar trebui să tindem. Aceasta împărtășește în mod constant cu fanii ei întâmplări din viața ei, dar și învățături și concluzii la care a ajuns pe pielea ei. Aceasta a pus în discuție, pe blogul personal, un subiect așteptat de foarte multă lume. Andreea Raicu a vorbit despre adevăratul motiv pentru care nu este măritată și nu are un copil, cu toate că a ajuns la frumoasa vârstă de 45 de ani.

„Sper să nu fiu înțeleasă greșit, îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine ca să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorință și nu din nevoie sau gol interior”, a explicat ea.

Ce ar face-o pe Andreea Raicu să facă un copil

Aceasta a precizat că, până la un punct, era întrebată constant care este motivul pentru care este singură, însă a subliniat că acum a reușit să pună o serie de limite sănătoase între ea și restul lumii. Totuși, aceasta a decis să deschidă acest subiect, fiind conștientă de faptul că această întrebare își face, de multe ori, loc în minte internauților.

„Am o viață frumoasă pentru care am muncit enorm, și nu mă refer aici doar la business. Cred că e prima dată în viața mea când mă simt cu totul echilibrată, liniștită, împăcată, liberă și mă bucur de cine sunt și de ceea ce trăiesc, cu toate momentele bune sau mai puțin bune inerente în viață”, a mai scris ea.

Andreea Raicu a menționat că este dispusă să schimbe aceste lucruri cu privire la viața ei, însă acest lucru s-ar întâmpla doar dacă bărbatul de lângă ea ar aduce un plus de valoare vieții ei.

„Ce m-ar face să îmi schimb alegerea? Un om care să aducă un plus de valoare vieții mele, să o facă mai frumoasă decât este deja. ATENȚIE: nu să o facă frumoasă sau să îmi aducă fericirea pe care eu nu mi-o pot da. Un partener, nu un copil pe care trebuie să îl îngrijesc, să îl salvez, să îl fac bine. Mi-a luat mult timp, dar am învățat să nu mă mai pun în pozițiile salvatoare, terapeută, asistentă sau mămică veșnic all accepting, pe care le-am exersat ani la rând”, a precizat Andreea Raicu.

De-a lungul timpului, Andreea Raicu a avut relații cu bărbați celebri, precum Cristi Chivu, Tudor Chirilă, Horia Tecău sau Tudor Vasile.

Citește și: Cele 5 adevăruri crude despre viață! Andreea Raicu le-a aflat chiar pe pielea ei

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul superb din România în care turiștii n-au voie să intre. E foarte important pentru țara noastră
Capital.ro
Zi de doliu pentru România. Adio, maestre! Maia Morgenstern e devastată
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Românii pot intra în CAPCANA taloanelor de pensii! La ce să fii FOARTE atent
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Pensionarii lui Ceaușescu. Județele în care se plătesc cele mai mari pensii din țară
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poșta Română distribuie deciziile de recalculare a pensiilor
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...