Masterchef 2024. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, mesaj înaintea show-ului. Surpriza Andreei Esca

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, altfel spus cei mai iubiți chefi din România, revin în fața camerelor de luat vederi pentru MasterChef. Cei trei jurați MasterChef au vorbit despre competiția culinară ce va începe în curând pe Pro TV.
Filip Stan
01 iun. 2024, 21:47
Masterchef 2024. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, mesaj înaintea show-ului. Surpriza Andreei Esca

MasterChef revine pe micile ecrane și îi readuce în atenția publicului pe cei trei chefi celebri, care au dispărut de ceva timp de pe micile ecrane. Astfel, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea așteaptă cu sufletul la gură să descopere noi talente în bucătărie și să vadă cum vor fi surprinși de bucătarii amatori. Cei trei se arată extrem de entuziasmați și nerăbdători de a degusta zeci de preparate diferite, din toate colțurile țării.

Anunţ îngrijorător al lui Florin Dumitrescu înainte de filmările de la MasterChef. „Voi da bătăi de cap”

Fanii emisiunii MasterChef se pregătesc pentru o nouă „călătorie” în lumea gastronomică! Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au oferit detalii din culisele emisiunii care va rula la Pro TV, în această toamnă. În dialogul cu prezentatoarea Andreea Esca, cei trei bucătari, ex-chefi la Antena 1, au mărturisit că sunt nerăbdători să revină la bancurile de lucru și să îi întâmpine pe noii concurenți. Iată detaliile mai jos, în articol.

Cătălin Scărlătescu: Era normal să fie o știre atât de importantă, pentru că noi am început era jurizării farfuriilor în Țara Românească. Deci cu noi a început practic acest spectacol gastronomic.

Florin Dumitrescu: Am deschis avizierul și ne-am uitat să vedem ce restanți avem de plătit după atâția ani, practic.

Sorin Bontea: Sincer, abia aștept să iau tot culoarul ăla pe care îl vor parcurge și concurenți.

Cătălin Scărlătescu, întrebare pentru Andreea Esca

În continuare, Cătălin Scărlătescu și-a dorit să știe dacă Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV, are propriul său jurat preferat. Astfel, cum era de așteptat, jurnalista spune că are un nume în minte, pe care însă nu vrea să-l dezvăluie public.

Andreea Esca: V-a fost dor de noi?

Florin Dumitrescu: În special de tine, Andreea.

Cătălin Scărlătescu: La fel la fel de mult cât și vouă v-a fost doar de noi. Am o curiozitate. Ai vreun șef preferat?

Andreea Esca: Da, dar tu n-o să știi care e șeful meu preferat.

Gata, e oficial! Începe MasterChef. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu o să revină, în sfârșit, pe sticlă

Mesajul celor trei bucătari pentru concurenți
Cei trei au dezvăluit și de ce le-a fost cel mai dor din această competiție, dar și pentru cine este dedicată competiția. Astfel, se pare că nu este un format pentru bucătarii profesioniști, ci pentru cei aflați la început de drum, cărora acest concurs le-ar putea schimba viața.

Florin Dumitrescu: Practic, ne-a lipsit pasiunea bucătarului amator care să își schimbe viața pe bune după MasterChef și să devină un chef în industria pe care, să zicem, Cătălin a inventat-o.

Sorin Bontea: Asta e și ideea. Amatorii trebuie să vină.

Cătălin Scărlătescu: Dragii mei, bucătăria nu s-a născut în palate, tot în casele oamenilor a început, așa că e foarte interesant să vină ei la tine cu ce fac mai gustos acasă. Aia mi se pare mie spectaculos, că vin să arate ce fac. E cel mai bine.

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea îl desființează pe Zanni, după ce a câștigat Survivor:„ Mi s-a părut nedreaptă finală. Ai fost eliminat, parcursul tău în competiție nu mai există”

Tot Andreea Esca a dezvăluit și faptul că show-ul de pe Pro TV va începe în această toamnă, astfel încât mai sunt doar câteva luni până când îi vom putea urmări pe cei trei chefi la televizor.

„E o surpriză și pentru noi, pentru că nici noi nu știm exact, exact la ce să ne așteptăm, pentru că mai avem puțin să începem filmările. Avem echipa de producție la Iași.”, a mai completat Florin Dumitrescu.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'