Măsură scandaloasă în România. Gheorghe Mușat le impune angajaţilor din firmă de avocatură să facă test PCR o dată la 3 zile, dacă nu vor să se vaccineze!

Situaţie scandaloasă la celebra firmă de avocatură "Muşat şi asociaţii". Gheorghe Muşat le impune angajaţilor firmei să facă teste PCR COVID, o dată la trei zile, din banii proprii, dacă aceştia refuză să se vaccineze antiCCOVID.
Mirabela Vasile
10 mart. 2021, 15:49
Măsură scandaloasă în România. Gheorghe Mușat le impune angajaţilor din firmă de avocatură să facă test PCR o dată la 3 zile, dacă nu vor să se vaccineze!

Măsură scandaloasă în România. În spaţiul public circulă deja e-mailul trimis de cunoscutul avocat Gheorghe Mușat către toți avocații din firmă, asociați și colaboratori, și către personalul non-legal.

Măsură scandaloasă în România. Gheorghe Mușat le impune angajaţilor din firmă de avocatură să facă test PCR o dată la 3 zile

”Dragi colegi,

Sunt înștiințat că cca. 20 de avocați din firmă nu s-au programat pentru vaccinare COVID-19 și nici nu au în vedere o programare în viitorul apropiat (deși noi, avocații, avem prioritate la vaccinare).

Înțelegem să vă respectăm opțiunea, însă doresc să vă informez că începând cu 15 aprilie a.c. toți avocații care nu s-au vaccinat vor fi obligați ca la venirea în firmă să prezinte un test negativ PCR la fiecare trei zile. Inutil să adaug că aceste teste vor fi făcute pe cheltuiala fiecărui avocat în cauză.

Atrag atenția că această măsură va fi aplicabilă și personalului non-legal, începând cu 15 mai sau 1 iunie (în funcție de programările disponibile pentru vaccinare în etapa 3).

Cu urări de sănătate”, a transmis Gheorghe Mușan – managing partner in e-mail, potrivit CluJust.

Sursa Foto: CluJust

Sursa Foto: CluJust

Numărul pacienților confirmați cu COVID se apropie și astăzi de 5.000 de cazuri. Mai mult, a crescut numărul pacienților decedați și al celor aflați la Terapie Intensivă față de ziua precedentă.

Până astăzi, 10 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 840.116 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 770.854 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.564 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 21.156 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.190. Dintre acestea, 1.140 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.230.400 de teste RT-PCR și 381.002 teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 26.627 de teste RT-PCR (17.120 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.507 la cerere) și 10.423 de teste rapide antigenice.

Citeşte şi: Țara care va oferi gratis teste coronavirus pentru întreaga populație
 

 

Spynews
La ce oră are loc finala de la 100 de metri liber, unde David Popovici vrea un nou aur olimpic. Programul complet al zilei de 31 iulie
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Atenție! Cum va trebui să folosiți CNP-ul fiscal
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Drama care i-a marcat viața lui Andrei Stoica. Totul s-a schimbat din acel moment! Campionul, declarații emoționante la Star matinal e pe val: ”Plângeam în fiecare seară” | VIDEO
Spynews
Cătălin Bordea a oferit prima reacție în războiul dintre fosta soție, Livia, și prietenii săi: „Au fost lezați”
Evz.ro
Ce a putut să spună Victor Ponta. A bătut-o pe Șoșoacă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Nuntă cu 1.200 de invitați în Maramureș! Cum au reacționat internauții după ce evenimentul a ajuns viral pe TikTok: „Am zis că e filmare de la Beach Please”
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Robert Reich critică echipa Trump-Vance pentru misoginism într-o analiză publicată în The Guardian
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?