Max Levin, corespondent Reuters, BBC şi Associated Press, a fost găsit mort lângă Kiev

Potrivit Institutului pentru Mass-Media din Ucraina, cadavrul lui Levin a fost descoperit în localitatea Huta Mezihirska, la nord de capitala Kiev.
Filip Stan
02 apr. 2022, 17:09
Max Levin, corespondent Reuters, BBC şi Associated Press, a fost găsit mort lângă Kiev

Trupul neînsufleţit al fotojurnalistului ucrainean Max Levin, care dispăruse în timp ce lucra la nord de Kiev, a fost descoperit vineri de poliţie, a informat sâmbătă Institutul pentru Mass-Media din Ucraina, citat de EFE.

„Potrivit informaţiilor preliminare, Maxim Levi a fost asasinat cu două gloanţe trase din arme de mici dimensiuni de militari din forţele armate ruse”, a anunţat institutul, care a citat Procuratura Generală de Stat. Informaţia nu a putut fi verificată din alte surse, transmite Reuters.

Război în Ucraina. Ruşii au dispersat violent o manifestaţie, bilanţul morţilor creşte de la o oră la alta VIDEO
Potrivit Institutului pentru Mass-Media din Ucraina, cadavrul lui Levin a fost descoperit în localitatea Huta Mezihirska, la nord de capitala Kiev. Reuters relatează că în zonă se înregistraseră bombardamente intense.

Max Levin, născut în 1981, a colaborat de-a lungul timpului cu presa ucraineană şi internaţională, printre care cu Reuters, BBC şi Associated Press.

Max Levin

La 13 martie, Levin a dispărut în aceeaşi zonă în care a şi fost găsit. El se deplasase la nord de Kiev pentru a relata despre fuga civililor din calea trupelor ruse. Levin era însoţit de colegul său Oleksii Cernişov. Nici despre acesta nu mai există veşti din 13 martie.

Levin, a cărui moarte va fi anchetată de Procuratura districtului Vişgorod, lasă în urmă o soţie şi patru copii minori.

Trei jurnaliști au fost uciși și peste 30 răniți în Ucraina de la începutul războiului

Trei jurnalişti au fost ucişi și peste 30 au fost răniţi în Ucraina de la începutul invaziei trupelor rusești din data de 24 februarie, a anunţat recent comisarul pentru drepturile omului al parlamentului ucrainean, Liudmila Denisova.

Zelenski îşi proclamă victoria în războiul cu Rusia: Putin îşi va continua agresiunea în Europa dincolo de Ucraina şi va obţine ceea ce vrea „dacă nu va fi oprit” acum
„Cel puţin 35 de jurnalişti au fost victime” ale forţelor ruse, dintre care trei au fost ucişi, afirmă Denisova pe contul său Telegram.

Americanul Brent Renaud a fost împuşcat mortal duminică la periferia de nord-vest a capitalei ucrainene Kiev, jurnalistul ucrainean Evgheni Sakun şi-a pierdut viaţa în timpul bombardamentului asupra turnului de televiziune din Kiev, iar un alt jurnalist ucrainean Viktor Dudar a fost ucis în cursul luptelor de lângă orașul Mikolaiev / Nikolaev.

Mai mulţi jurnalişti au fost răniţi de focurile de armă „trase în mod deliberat de inamic”, a adăugat Denisova, menţionând că printre aceştia se regăsesc și reprezentanţi ai presei din diferite ţări, printre care Elveţia, Cehia, Danemarca şi Marea Britanie, scrie Agerpres.

 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
TEMPERATURI CANICULARE ANUNȚATE PENTRU LUNA AUGUST: ZONELE AFECTATE ȘI PERSPECTIVELE METEO
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?