Medicul lui Irinel Columbeanu dă de pământ cu fostul milionar: „Nu e bine să te cerți cu demenții. Mai bine ajutam copii decât pe el. Ăsta e caracterul lui, de proastă calitate”

Irinel Columbeanu nu este deloc în cea mai bună formă din niciun punct de vedere. Persoane care au încercat să îl ajute vin acum cu acuzații care mai de care mai grave. Printre ele se află și medicul care l-a diagnosticat cu bolile psihice de care suferă.
Filip Stan
05 nov. 2023, 10:16
Medicul lui Irinel Columbeanu dă de pământ cu fostul milionar: „Nu e bine să te cerți cu demenții. Mai bine ajutam copii decât pe el. Ăsta e caracterul lui, de proastă calitate”
Medicul lui Irinel Columbeanu dă de pământ cu fostul milionar: „Nu e bine să te cerți cu demenții. Mai bine ajutam copii decât pe el. Ăsta e caracterul lui, de proastă calitate”

Medicul lui Irinel Columbeanu a răbufnit. Relația dintre ei s-a degradat considerabil, iar specialista nu mai vrea să audă de cel care i-a fost pacient luni bune. Doctorița care l-a ajutat atât din punct de vedere medical, cât și financiar, spune că fostul milionar a denigrat-o, acuzând-o că a vrut să își facă reclamă pe spatele lui.

Citește și: Irinel Columbeanu, umilit la azilul de bătrâni. Dezvăluire incredibilă făcută de patron: „A fost o bătaie de joc!”

Irinel Columbeanu și-a pierdut averea, aproape toți prietenii și, recent, și medicul psihiatru care i-a fost alături atât profesional, cât și sufletește, în ultimele luni. Specialistul i-a descoperit boala de care suferă, i-a cumpărat medicamentele și i-a prescris tratamentul, iar drept mulțumire, Irinel Columbeanu a sunat-o și i-a reproșat că și-ar face reclamă pe spatele lui.

„M-a supărat foarte tare. M-a sunat si m-a acuzat pe mine și pe Zoltan Nagy (n.r. fost prieten de-al lui Irinel), că am vrut să mă folosesc de imaginea lui. Dar am pus acel telefon pe seama bolii lui, nu e bine să te cerți cu pacienții cu demență, plus că e și influențat de cei din jurul lui. Sunt persoane din jurul lui care doresc să încaseze bani de pe urma lui. Niciun prieten însă nu a sărit să-l ajute. El acum caută ajutor financiar, dar foarte puțini au rămas lângă el.

E egoist, egocentric. S-a bazat tot timpul pe faptul că e persoană publică. A fost un copil de bani gata, dar de calitate mai proastă. L-am cunoscut prin Zoltan și chiar am fost dispuși să-l ajutăm fiecare, cum puteam. Mă deranjează lipsa lui de recunoștință, faptul că a ajuns să ne denigreze. I-am cumpărat medicamentele din banii mei, și eu și Zoltan, costul acestora se ridică lunar la 5-600 de lei”, a declarat Alexandra Ion pentru cancan.ro.

Medicul psihiatru a dezvăluit și de ce afecțiune serioasă suferă Irinel Columbeanu care, netratată corespunzător, ar putea să îl afecteze iremediabil pe fostul milionar din Izvorani.

„Am fost lângă el tot timpul. E depresiv, are o demență mixtă, cu degradare de memorie. Încă este lucid, nu e ceva avansat, dar trebuie tratat din timp. Tratamentul pe care i l-am dat îi stopeaza accelerarea bolii și-l ajută în pierderile de memorie. I-am cumpărat și i-am lăsat toate medicamentele la azil.Condițiile de la acel azil nu sunt însă de cinci stele. Sunt niște prețuri foarte mari. Eu lucrez cu câte 7-8 azile, pe unde m-am perindat. Dar acolo unde e el se caută de fapt reclamă”, a explicat medicul.

Medicul Alexandra Ion a menționat că a vrut să o contacteze pentru ajutor inclusiv pe Monica Gabor, însă a renunțat la ideea dându-și seama ce comportament a avut Irinel și față de aceasta.

„Am vrut să o sun pe Monica, doar ca să-l ajut. Dar el s-a purtat urât cu ea. Și chiar și așa, ea l-a mai ajutat o perioadă, cel puțin i-a dat fetei bani pentru el. Și-a bătut joc de ea și de toți prietenii lui. Prietenie înseamnă empatie, ajutor când ai nevoie. Mai bine mergem la un spital cu copii sau la azile, să ajutăm, decât o persoană ca el. Nu ai ce să-i faci, acesta e caracterul lui. Dl. Irinel e o persoană care are nevoie de ajutor. Eu și cu Zoltan am fost printre puținii care am încercat să-l ajutăm”, a mai adăugat specialista.

La rându-i, și Zoltan Nagy îl desființează pe fostul său prieten. Acuzele lui Columbeanu sunt de neacceptat de către cei doi, ei dându-și toată silința pentru ca omul de afaceri să aibă o bătrânețe liniștită.

„Când Irinel a avut Covid, am fost lângă el la spital, apoi l-am mai scos la evenimente… Am mers la el acasă cu doamna doctor, i-am dus ce trebuie. Când mă suna, mergeam la el. I-am căutat și găsit vara trecută o locuință la preț foarte bun, o menajeră gratis, o masă gratis. O garsonieră nouă mobilată… De Paște, l-am luat la salon unde a fost tratat foarte bine, tuns, ras, pedichiură, manichiură. I-am cumpărat apoi tot ce trebuie de sărbători. Am fost la ziua lui. Am fost acasă la el, îi duceam mâncare. Și medicamente. I-am aranjat printr-un prieten să-l ia în Deltă… Toate făcute din respect și suflet, fără să vreau reclamă, nici măcar pe Facebook. Deși aveam, nu am postat poze cu el și cu mine. Degeaba e supărat, pozele cu mine și cei doi medici sunt decente și cu bun simț. I-am fi asigurat oricum și aici, la azil, tot ce înseamna medicamente. A fost urât din partea lui cum s-a comportat… Eu nu doresc reclamă cu el sau prin el. Pentru ce, ce să promovez? Situația lui nu e roză oricum”.

Citește și: Monica Tatoiu, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Bulgaria are cel mai ieftin carburant din Balcani
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?