Videoclipul, care are deja aproape 70.000 de vizualizări în numai două zile, reprezintă un manifest care se îndreaptă împotriva politicienilor corupţi care reuşesc de fiecare dată să ajungă la putere prin mită electorală şi manipulare.
Melodia face referire la felul în care românii sunt convinşi cu bani puţini sau cu produse alimentare să voteze candidaţi care îşi doresc să ajungă la putere pentru a se îmbogăţi, şi nu pentru a lucra în beneficiul celor pe care ar trebui să-i reprezinte.
În videoclip, cei doi protagonişti apar îmbrăcaţi şi în haine de preoţi, pe care le-au accesorizat, în loc de cruci, cu lanţuri grele de care atârnă semnul dolarului.
Piesa face aluzie şi la dosarul „Referendum” al lui Liviu Dragnea în care a fost acuzat că pe listele de votare au apărut şi persoane decedate, dar şi la legea cu privire la recursul compensatoriu, în baza căreia foarte mulţi infractori au fost eliberaţi.
La finalul melodiei, apare şi „dublura” Vioricăi Dăncilă, Irena Boclincă, care îl parodiază pe fostul premier şi care ajunge după gratii după ce noii politicieni iau puterea tot prin corupţie.
Finalul videoclipului este apoteotic: pe lina melodică a imnului „Deşteaptă-te, române!” se aud versurile: „Noi suntem stăpâni, noi suntem stâpâni, noi suntem stăpâni peste români! Votaţi STF!”
Cei doi comedianţi nu sunt la primul videoclip care a stârnit controverse. Nelu şi Bordea au mai lansat o piesă „Amin” în care au desfiinţat clericul ortodox. Cei doi artişti i-au criticat pe preoţii care se gândesc doar cum să facă mai mulţi bani. În videoclip apare şi o limuzină asemanatoare celor cu care circulă şefii Bisericii.