MERCUR în Fecioară 2024. Energia PERFECȚIONISTEI Fecioare vine în două valuri: 25 iulie – 15 august și 9-26 septembrie. Cum afectează zodiile înainte și după RETROGRAD

Acea voce enervantă din mintea ta urmează să-și găsească rostul. Mercur intră în Fecioară din 25 iulie 2024 până în 15 august 2024 și apoi din nou din 9 septembrie 2024 până în 26 septembrie 2024.
Alina Costache
23 iul. 2024, 10:47
MERCUR în Fecioară 2024. Energia PERFECȚIONISTEI Fecioare vine în două valuri: 25 iulie – 15 august și 9-26 septembrie. Cum afectează zodiile înainte și după RETROGRAD

Acesta este un ciclu de Mercur în Fecioară mai lung decât de obicei, deoarece va intra în retrograd din 5 august 2024 până în 28 august 2024. Atunci, Mercur va traversa retrograd Fecioara și Leul.

Autocritica ta neîncetată găsește în sfârșit un canal constructiv și pozitiv – iar soluțiile sunt pe drum, datorită astrologiei momentului.
În astrologie, energia Fecioarei este infam de critică – unii ar spune dură – dar întotdeauna corectă. Cei născuți cu multă energie în Fecioară în hărțile lor natale își îndreaptă judecata asupra lor înșiși mult mai des decât asupra altora și nu se așteaptă ca altcineva să facă ceva ce ei nu ar face. Toți putem fi vinovați că ne criticăm prea aspru.

Când Mercur ajunge în Fecioară, există un oftat colectiv de ușurare, deoarece toată acea energie critică poate fi canalizată pozitiv. Mercur este în acestz semn doar pentru o perioadă scurtă, dar în acest timp, energia planetară asigură că poți face progrese uriașe în găsirea soluțiilor practice și crearea schimbărilor constructive.

Horoscop Cristina Demetrescu, despre Mercur retrograd în august. „Multe gogoși împachetate vara asta în tot felul de hârtii creponate”

Când Mercur tranzitează Fecioara, astrologia și horoscopul tău arată că există un accent pe detalii și eficiență, precum și curățenie și simplificare. Devine mai ușor să găsești soluții simple, necomplicate – răspunsuri care probabil îți stăteau în față, dar pe care nu le vedeai pentru că ai complicat totul prea mult.

Energia astrologică a Fecioarei este extrem de analitică, astfel că există și un sentiment de rafinare a ideilor, testare, retestare și schimbări incrementale până când ceva funcționează cu adevărat. Pentru unele semne zodiacale, totuși, este greu să scape de îngrijorarea pe care energia Fecioarei o poate aduce uneori.

Există și un aspect negativ al tranzitului Mercur în Fecioară, care poate însemna o obsesie cu cel mai rău scenariu posibil și o neliniște constantă dacă ceva este perfect sau nu.
Pentru a depăși această îngrijorare, este util să ai multe semne de Foc optimiste în joc sau să ai o natură în mod natural veselă – cei dintre noi care nu avem acest lucru poate va trebui să ne ridicăm din starea de melancolie ocazional în timpul tranzitului Mercur în Fecioară.

Mercur în Fecioară 2024 pentru fiecare zodie
Tranzitul lui Mercur prin Fecioară va afecta fiecare zodie ușor diferit, în funcție de care casă solară este accentuată și cum se îmbină energiile Fecioarei și ale celuilalt semn într-un horoscop.

Mercur în Fecioară pentru Berbec
Organizează-ți timpul, dragă Berbec! Acest tranzit al lui Mercur este perfect pentru îmbunătățirea organizării personale, creând timp suplimentar în programele tale și eliminând birocrația inutilă care te îngreunează. Folosește aplicații și tehnologie – foarte Berbec – pentru a-ți simplifica sistemele, astfel încât să-ți poți conduce viața în loc să permiți ca viața să te conducă pe tine.

Mercur în Fecioară pentru Taur

Când Mercur este în Fecioară, abilitățile tale creative pot străluci, dragă Taur. Este un moment deosebit de bun pentru a combina detaliile și creativitatea, poate în desene foarte complexe sau lucrări de artizanat intricate. Doodle-urile complexe, în timp ce te gândești, ar putea dezvălui simbolism sau modele din subconștientul tău – acordă timp pentru a analiza ce produci și vezi dacă te poate ajuta în vreun fel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Detaliu scandalos în legea contra drogurilor la volan. Ce vor fi obligați să facă șoferii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce simptome au oamenii infectați cu virusul care „umflă creierul”? Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Cristian Măcelaru va dirija Orchestra Națională a Franței la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!