Mercur retrograd a început. Ce ZODII sunt binecuvântate de a treia retrogradare a planetei comunicării până pe 15 septembrie 2023

De parcă cele două super luni pline ale lunii august nu au fost suficient de agitate, pregăteste-te să petreci următoarele trei săptămâni ocupându-te de problemele de călătorie, problemele tehnologice și comunicarea eșuată.
Alina Costache
24 aug. 2023, 12:03
Mercur retrograd a început. Ce ZODII sunt binecuvântate de a treia retrogradare a planetei comunicării până pe 15 septembrie 2023

Așa este, Mercur retrograd s-a întors și te poti aștepta ca evenimentul nepopular să provoace tot felul de probleme între 23 august și 14 septembrie. Unele zodii vor fi afectate în mod special de retrograd, în timp ce altele vor ieși relativ nevătămate. Dacă speri să faci o pauză luna aceasta, sper că esti una dintre zodiile cel mai puțin afectate de mercur retrograd în august 2023.

Horoscop special: Comunicatorul Mercur este retrograd în Fecioară. Aceste 4 ZODII sunt puternic influențate. Ce se schimbă pentru ele între 23 august și 15 septembrie 2023?
Pe măsură ce zilele de vară se apropie de sfârșit, probabil că faci cât mai multe excursii de ultim moment pe plajă.
Cea mai mare parte a planificării are loc probabil în chat-ul de grup al celor mai bune persoane și, deoarece Mercurul retrograd afectează toate lucrurile legate de călătorie, tehnologie și comunicare, nu fi surprins dacă întâmpini dificultăți în a ajunge la destinație. Acestea fiind spuse, dacă călătorești cu una dintre aceste trei zodii, este posibil ca planurile tale să meargă fără probleme. Cele trei zodii care vor fi cel mai puțin afectate de evenimentul cosmic pot mulțumi „capacității lor aproape magice” de a rămâne calme.

În timp ce Mercur retrograd este dificil pentru toată lumea, aceste trei zodii pot fi siguri că vor trece cu usurinta printr-un fel sau altul.
Taur (20 aprilie – 20 mai)
Semnele de Pământ sunt experte în a rămâne pe pământ, așa că nu este surprinzător faptul că Taurul se află în fruntea acestei liste. Practicitatea și vibrațiile tale cu picioarele pe pământ acționează ca un scut cosmic împotriva haosului. În timp ce alții își pierd calmul, tu sorbești ceaiul, iei lucrurile încet și te asiguri că planurile tale sunt la fel de solide ca determinarea ta solidă. Nicio neînțelegere sau criză tehnologică nu iti poate zdruncina starea Zen.

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornul, un alt semn de pământ, poate respira adânc, pentru că fiind calm, răcoros și adunat nu are de ce să-și facă griji cu acest retrograd. Practicitatea și natura ta orientată către obiective îți permit să navighezi în labirintul cosmic ca un profesionist. În timp ce toți ceilalți se plâng de planuri întrerupte și întreruperi de comunicare, tu formezi noi căi, te adaptezi la schimbări și, practic, arăți universului cine este șeful.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Super-alimentele recomandate copiilor mai mari de doi ani. Sunt necesare pentru o creștere sănătoasă
Capital.ro
Testele pe care NU AI VOIE să le refuzi. Legea care se aplică în toată ROMÂNIA
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Toate glumele și meme-urile despre „Planul Simion”. Galerie foto
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!