Mercur retrograd de Sărbători 2023. Va fi haos sau nu de Crăciun pentru zodii?

Când Mercur este retrograd în Capricorn, ar putea cauza probleme legate de bani, modul în care comunici cu oamenii și planurile tale de călătorie pentru Sărbători.
Filip Stan
18 dec. 2023, 09:18
Mercur retrograd de Sărbători 2023. Va fi haos sau nu de Crăciun pentru zodii?

Mercur retrograd 2023. Planeta care afectează modul în care comunicăm, este retrogradă între 13 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024, în Capricorn și Săgetător. Acest lucru ar putea perturba planurile tale de sfârșit de an.

Acest an a avut multe surprize în astrologie, și mai există una. Dacă ai întâmpinat probleme neașteptate în ultima vreme, s-ar putea să fie din cauza acestei mișcări planetare. În timpul retrogradului, lucrurile se pot amesteca și înțelege greșit, dar ar putea, de asemenea, să te ajute să vezi problemele vechi într-un mod nou. Chiar dacă pare că lucrurile nu merg lin în acest moment, s-ar putea să se dovedească util mai târziu.

Când Mercur este retrograd în Capricorn, ar putea cauza probleme legate de bani, modul în care comunici cu oamenii și planurile tale de călătorie pentru sărbători la sfârșitul lui decembrie. Dar acest lucru ar putea fi și o șansă de a pune lucrurile la punct înainte de începutul noului an. Aprofundează-ți timpul pentru a-ți încheia orice afacere neterminată și lasă la o parte lucrurile care nu se potrivesc cu planurile tale pentru 2024. Este ca și cum ai face loc pentru un nou început.

Se taie sporurile și primele începând cu 2024. Schimbarea din lege care aduce bani mai puțini pentru bugetari
Semnificația retrogradului lui Mercur în astrologie
Retrogradul lui Mercur este cunoscut pentru că provoacă puțin haos, și asta pentru că Mercur, planeta super-rapidă, merge înapoi mai des decât altele în sistemul solar. Controlează lucruri precum comunicarea, tehnologia și călătoria, deci atunci când este retrograd, viața de zi cu zi poate deveni puțin haotică. Este un semnal să te retragi și să revezi lucruri din trecut. Uneori, vei descoperi informații noi sau secrete care pot apărea în acest timp. Semnul zodiacal specific și planeta implicate în retrograd îți vor spune în ce domeniu al vieții ai nevoie de o privire mai atentă înainte de a merge mai departe.

Retrogradul apare în trei părți
Prima este faza preumbră, cu trei săptămâni înainte ca retrogradul să înceapă. În acest timp, ai putea simți o schimbare care indică la ce să te aștepți. Apoi vine retrogradul propriu-zis, care durează două sau trei săptămâni. Acesta este momentul când lucrurile pot deveni puțin nebune! În cele din urmă, după retrograd, există o fază de post-umbră de trei săptămâni, când lucrurile se întorc la normal. Acesta este momentul să te gândești la ce ai învățat și să-ți ajustezi planurile. Pe scurt, există o încetinire de trei săptămâni înainte, retrogradul activ și o revenire la normal după trei săptămâni.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cum va fi iarna 2023-2024 pentru fiecare zodie

Ultimul retrograd al lui Mercur din 2023 a început în 13 decembrie și se va încheia pe 1 ianuarie 2024. Mercur se mișcă între Capricorn și Săgetător în acest timp, creând o mișcare oscilantă. A început „călătoria sa retrogradă” pe 25 noiembrie, îndemnându-te să visezi mare. Apoi, s-a schimbat la practicul Capricorn pe 1 decembrie. Între 13 și 23 decembrie, va fi în Capricorn, iar după aceea, se întoarce la Săgetător până la 1 ianuarie. Lucrurile încep să se așeze în jurul datei de 20 ianuarie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Tensiuni între Grecia și Turcia din cauza prezenței navelor militare
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!