Mercur retrograd, în conjuncţie cu Soarele! Camelia Pătrăşcanu, vești proaste pentru multe zodii!

Soarele este în conjuncție cu Mercur retrograd, începând de azi, 16 august, iar Camelia Pătrășcanu detaliază cum ne va afecta acest fenomen astrologic.
Alina Costache
16 aug. 2024, 19:18
Mercur retrograd, în conjuncţie cu Soarele! Camelia Pătrăşcanu, vești proaste pentru multe zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu - conjunctura Venus-Mercur

Soarele, în conjuncție cu Mercur retrograd. Camelia Pătrășcanu trage multe semnale de alarmă. Trebuie să ne asigurăm că suntem noi înșine, însă de multe ori ne păcălim singuri. Avem o rutină de a face lucrurile cum am văzut la alții și nu mai știm ce înseamnă ”în felul meu”. Mercur, retrograd în Leu, sub aspecte tensionate, ne spune că ne păcălim când spunem că suntem autentici, potrivit fanatik.ro.

Nevoia de libertate, de a fi noi înșine se aplică și la locul de muncă, nu doar în viața de zi cu zi. Trebuie să ne dăm seama dacă activitatea pe care o facem e în urma vreunui talent sau doar am învățat mecanic niște lucruri.

Soarele, în conjuncție cu Mercur retrograd, le spune Berbecilor că sinceritatea, autoinvestigarea este foarte importantă. Trebuie să fie onești cu felul în care își câștigă banii. Merită să afle dacă nu cumva au talente pe care nu le-au explorat.

Horoscop Urania 17 – 23 august 2024. Luna Plină în Vărsător influențează puternic relațiile de cuplu sau de prietenie. Nativii cu probleme în relații vor fi puși în fața necesității de a lua decizii radicale

Taurii se gândesc la liniște și pace, asta e tema pentru ei. Poate că și-au complicat singuri existența luând decizii greșite sau asociindu-se cu oameni nepotriviți. Trebuie să aibă libertatea de a putea descoperi despre ei și lucruri care nu le plac.

Gemenii sunt vizați la capitolul încrederii în sine. Sunt atenți la convingerile și principiile după care se ghidează. Observă că există mai multe căi de rezolvare ale unor situații.

Racii, cu Soarele în conjuncție cu Mercur retrograd, au niște probleme financiare. Sunt griji pe care le fac, cheltuieli care pot fi regretate, mai ales dacă au mers pe mâna altcuiva.

Leii au multă autoanaliză de făcut. Se dezic de niște roluri și responsabilități care nu li se mai par potrivite. Nu mai sunt curioși de ce zice lumea despre ei.

Fecioarele au accentuate niște frământări mai vechi legate de rostul lor în lume. Poate se îndoiesc de utilitatea lor, de contribuția lor la lucruri. Pot descoperi că servesc un mecanism decât lumea, viața, pe ei.

Balanțele au frământări în legătură cu partenerul de viață din cauza exceselor pe care le face. Își bat capul, oricum, cu a susține moralul cuiva.

Scorpionii au Soarele în conjuncție cu Mercur retrograd în zona responsabilităților. Din cauza tensiunilor cu Uranus, pot renunța la un proiect, la o acțiune. Își dau seama că nu mai vor să facă unele lucruri, că nu mai merge.

Săgetătorii au conjuncția în zona muncii. Pot primi reproșuri, nemulțumiri ale celorlalți. Au sentimentul că sunt lezați de ceea ce fac și nu le place să fie constrânși.

Horoscop Cristina Demetrescu august 2024. Finalul verii aduce surprize. Mercur Retrograd şi Lilith în Balanţă vin cu provocări, dar şi cu oportunităţi

Capricornii sunt puși în temă cu problemele altora. Pot sprijini, pot încuraja oamenii din jur, dar trebuie să îi înțeleagă mai bine pe cei cu care vorbesc.

Vărsătorii au o conjuncție care îi pune în dificultate în raport cu ceilalți. Se pot simți nedreptățiți. Are logică, pentru că oamenii răspund la ce transmit și transmit mult prea puțin, sunt lacunari.

Peștii pot avea dificultăți în rezolvarea sarcinilor de la muncă. Nu banii le lipsesc, cât timpul și energia. Mercur retrograd le spune să fie atenți la sănătate, să își calculeze mai bine forțele, căci există risc de accidentare.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cine este patronul lanțului de patiserii Luca. Simigeriile au împânzit Bucureștiul și au ajuns chiar și în Polonia
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Armata ucraineană distruge un pod cheie în regiunea Kursk, izolând orașul Glușkovo
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...