Mesaj cutremurător pe pagina de Facebook a Dianei, fata sugrumată de iubit în Parcul Copou: Am ajuns în cer

Diana, o elevă olimpică cu medii peste 9 la toate disciplinele, a fost ucisă cu sânge ree în Parcul Copou de iubitul ei într-un exces de gelozie. Tânăra a fost înmormân­tată pe 3 martie, în rochie de mireasă, iar pe ultimul drum a fost condusă de sute de persoane. Duminică, frumoasa Diana trebuia să împlinească 16 ani. La locul crimei, in Parcul Copou, lumanarile au ars neincetat.
Filip Stan
27 apr. 2015, 07:38
Mesaj cutremurător pe pagina de Facebook a Dianei, fata sugrumată de iubit în Parcul Copou: Am ajuns în cer

Diana Gugulica, tânara ucisa in Parcul Copou, ar fi trebuit sa implineasca duminică 16 ani. Destinul fetei, curmat brusc de gestul unui adolescent criminal, a facut ca dupa aproape doua luni de la moartea ei ziua de nastere sa fie nu sarbatorita, ci comemorata, prin lacrimi si amintiri.

Potrivit bzi.ro, la locul crimei, in Parcul Copou, lumanarile au ars neincetat. Aprinse de prieteni, rude sau cunoscuti, luminitele au vegheat pana tarziu in noapte locul tragediei.

Pe Facebook mesajele de sustinere si de regret au curs pe adresa lui Vlad Gugulica, tatal fetei. Un mesaj cutremurator postat de catre tatal fetei rasuceste pur si simplu cutitul in rana.

„Stiti ca organizam cele mai tari petreceri de ziua mea… de acum inainte imi vor fi de ajuns doar gandurile voastre bune si cand veti avea vreme sa treceti sa-mi aduceti o floare si sa-mi aprindeti o lumanare… va iubesc mult, mult de tot… Astazi, 26-04-2015, eu Diana Elena Gugulica ar fi trebuit sa implinesc frumoasa si incredibila varsta de 16 ani, dar, dupa cum bine stiti, pe data de 28-02-2015, fara un motiv care sa poata fi inteles de un om cu mintea cat de cat normala, un personaj malefic, cu o cruzime fara de margini, mi-a curmat viata in Parcul Copou din Iasi in plina zi. Prin intermediul tatalui meu, Vlad Gugulica, incerc sa va transmit de acolo de sus, din cer, cateva ganduri si vorbe de bine pentru toti cei care m-ati cunoscut si iubit in toti acesti 16 ani, si nu numai, dar si pentru prietenii mei virtuali de pe retelele de socializare”, apare scris pe contul Dianei.

Citeşte şi Tatăl elevei ucise din Iaşi, MESAJ ŞOCANT pentru criminal: „Doar moartea îţi poate absolvi 1% din păcat”

Cel care a ajuns sa ii fie calau acum are parte de mila.

„Pentru cel care mi-a curmat destinul si familia lui in acest moment, mi-au mai ramas doar sentimente de mila. Candva vor ajunge sa dea socoteala pentru raul facut si nu ma refer neaparat la justitia care se infaptuieste pe pamant. Pentru o asemenea fapta oricum legea e prea permisiva si toleranta cu un asemenea personaj diabolic, acel criminal fara scrupule va ajunge la un moment dat la sfarsitul vietii lui si atunci va trebui sa dea socoteala pentru tot raul infaptuit in efemera lui existenta, cand va ajunge la Judecata de Apoi, unde toti vom ajunge mai devreme sau mai tarziu si va trebui sa dam socoteala pentru viata ce am dus-o pe pamant. Mi s-a intamplat aceasta nenorocire exact cand incepeam sa percep cu alti ochi viata si realitatea inconjuratoare. Incercam din rasputeri sa invat cat mai bine pentru a-i face fericiti pe parintii mei, care doar ei stiu cu cate sacrificii ne-au crescut pe mine si pe sora mea Raluca, incercand sa nu ne lipseasca nimic, sa avem tot ce-i mai bun, in limita posibilitatilor lor. Acum am ajuns in cer si sunt alaturi de ingerii Lui Dumnezeu, intr-un loc unde nu mai exista suferinta, ci doar lumina si iubire. Acum menirea mea este sa am grija de voi cei ramasi pe pamant, sa am grija de oamenii buni, de toti cei care m-ati iubit si mi-ati fost alaturi la bine si la greu in scurta mea existenta pe acest pamant. In afara de familia naturala, voi dragii si scumpii mei prieteni ati fost ca a doua familie pentru mine. Familia mea de nebunatici din cartierul Frumoasa, cei care am crescut de la gradinita si am terminat gimnaziul impreuna”, scrie pe pagina de internet a lui Vlad Gugulica.

Citeşte şi Eleva din Iaşi ucisă de iubit, condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă VIDEO

Cum Diana nu si-a mai putut lua ramas bun de la colegi si prieteni, tatal ei a simtit nevoia sa vorbeasca in locul ei.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul elevei strangulate în parc. Ucigaşul Dianei ar putea scăpa de puşcărie

O adolescenta de 16 ani, un adevarat inger, a fost ucisa cu sange rece de prietenul sau. Criminalul are tot 16 ani, iar acum se afla in spatele gratiilor in arest preventiv. Desi crima din Copou a socat o tara intreaga, criminalul a incercat sa ascunda probele si nu a vrut sa recunoasca din prima comiterea faptei. Motivul oficial al crimei este gelozia.

Eduard Perju devenise obsedat de Diana si ii era teama ca urmeaza sa fie parasit. De 1 martie, baiatul a invitat-o pe fata la o intalnire in Parcul Copou, stabilita la ora 15:00. Diana s-a lasat asteptata vreme de aproape 30 de minute, iar asta a intarit starea de nervozitate si gelozie a prietenului ei. Adolescenta a vrut sa plece, insa criminalul i-a spus ca vrea sa-i dea un cadou. Atunci i-a legat in jurul gatului o curelusa de fixare cu dinti si a strans-o tare pana aceasta a cazut si n-a mai putut sa respire. In vreme ce Diana era o eleva model, cu rezultate foarte bune la invatatura si indragita de toti profesorii, Eduard era genul de adolescent care nici macar nu calca in salile scolii, preferand sa-si petreaca timpul chiulind alaturi de prieteni si amici.

Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Care este cel mai bun salam vândut în supermarketurile românești. Mihaela Bilic a făcut recomandarea: “Este un deliciu. Cantitatea face diferența”
Capital.ro
Florin Piersic ne spune La Revedere! Marele actor a făcut anunțul trist: Pentru eternitate
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Se dau bani de la Guvern pentru încă 4 milioane de români! Anunțul major în România
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene anunță „schimbări serioase” în blocul de putere al Rusiei
Spynews
Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr., înțepătură pentru fiul manelistului, după ce a fost acuzată de infidelitate: „Fostul ruinează acum viața altcuiva”
Spynews
Soția lui Florin Salam, mesaj cu subînțeles: „Vei realiza cât rău mi-ai făcut”. Postarea cu care Roxana Dobre și-a surprins urmăritorii / FOTO
Evz.ro
Gem de mere cu scorțișoară. Deliciu pentru zilele friguroase de toamnă
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Au crezut că nu le vede nimeni dar… 50 de vedete sexy cu mâna în chiloţei
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depunerea dosarelor
Capital.ro
Suprataxă pe benzină şi motorină. Banii ar ajunge la românii cu case. Planul i-a șocat pe șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
România a obținut patru medalii la Olimpiada Internațională de Informatică din Egipt
MediaFlux
BANII au intrat deja în CONTURI! Simona Bucura-Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...