Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru cei deznădăjduiți. ”În loc să te îngrijorezi, cere ghidare divină”

Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail este o reamintire ca poti cere ajutorul ingerilor si ghidare in orice domeniu al vietii tale, inclusiv in cariera si finante. Ai primit acest mesaj pentru ca probabil te-ai ingrijorat sau te-ai plans in ultima vreme. Ingerii ne invata ca niciodata grijile nu imbunatatesc o situatie si chiar pot sa o agraveze. Din fericire, poti sa inlocuiesti oricand o ingrijorare cu o rugaciune.
Alina Costache
21 apr. 2024, 12:50
Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru cei deznădăjduiți. ''În loc să te îngrijorezi, cere ghidare divină''

Iata calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
ESTI PROTEJAT: Esti in siguranta si protejat daca alegi sa iti schimbi cariera

Arhanghelul Mihail si ingerii te reasigura ca esti in siguranta sa faci anumite schimbari sau tranzitii in cariera ta daca asta simti ca este mai bine pentru tine. Vei fi sustinut pe acest drum, cu conditia sa asculti si sa iti urmezi ghidarea interioara. Acest mesaj indica faptul ca este momentul copt pentru tine sa facia asa ceva. Mentine vie intentia ca aceasta schimbare sa iti aduca mai multe binecuvantari in lumea ta, pentru ca o atitudine de non egoism va depasi insecuritatile egoului. Cu cat te focusezi mai mult sa ii servesti pe altii, cu atat mai putin egoul va incerca sa iti intarzie fericirea.

Tu, ca oricine altcineva, ai un scop al vietii unic si necesar care te asteapta cu bratele deschise. Cand te comiti total sa ii ajuti pe altii, usile oportunitatii si sustinerii ti se deschid. Cariera ta este purtata pe aripi de ingeri cat timp esti focusat spre a-i servi pe altii ca tel suprem.

Continua sa chemi ingerii pentru ghidare, suport si protectie. Daca te simti nervos sau nesigur, pune-ti intregul focus pe a servi. Cand intentionezi asta, atunci si scopul vietii incepe sa te serveasca pe tine.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca imi sustii drumul in cariera si ma ghidezi ca munca mea sa fie orientata spre binele oamenilor!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
CORECTITUDINE: Cariera ta aduce dreptate si protectie altora care au nevoie de ajutorul tau

Arhanghelul Mihail iti transmite prin acest mesaj faptul ca scopul tau sufletesc implica sa ii protejezi pe altii de nedreptate. Vei gasi satisfactie in cariere ce implica meditatie, lege, stiinte politice, securitate, si tot asa. Poti chiar sa imbini aspecte spirituale in munca ta, cum ar fi munca de vindecare combinata cu rezolvari de conflicte. Ai abilitati naturale de a conduce si delega, iar altii se uita spre tine pentru directie si ghidare. Onorezi si respecti responsabilitatile ce iti sunt atribuite si esti respectat pentru asta. Ti se cere sa continui sa ai incredere in ghidarea inimii tale in evolutia carierei tale. Universul stie unde e cel mai mare nevoie de tine si vei fi trimis in acea directie dar vei fi si ajutat divin ca sa iti pui abilitatile in cea mai buna utilizare.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru calauzirea pe care mi-o dai in munca mea si te rog sa ma indrumi si sustii sa pot ajuta cat mai multi oameni.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
VORBESTE CU INGERII TAI: In loc sa te ingrijorezi, cere ghidare divina

Acest mesaj de la Arhanghelul Mihail este o reamintire ca poti cere ajutorul ingerilor si ghidare in orice domeniu al vietii tale, inclusiv in cariera si finante. Ai primit acest mesaj pentru ca probabil te-ai ingrijorat sau te-ai plans in ultima vreme. Ingerii ne invata ca niciodata grijile nu imbunatatesc o situatie si chiar pot sa o agraveze. Din fericire, poti sa inlocuiesti oricand o ingrijorare cu o rugaciune. Schimba o energie joasa de genul “Nu stiu cum imi voi plati facturile” cu una pozitiva de genul “Multumesc, Doamne, pentru ca ma ajuti sa am nevoile familiei rezolvate” sau “Te rog, Doamne, ghideaza-mi pasii ca sa pot sa face bani si sa imi implinesc nevoile”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
Alertă în Kerala după moartea unui băiat de 14 ani din cauza virusului Nipah
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!