Mesaj de la îngerii păzitori. Ce zodii sunt binecuvântate toată săptămâna

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Alina Costache
14 mart. 2023, 01:07
Mesaj de la îngerii păzitori. Ce zodii sunt binecuvântate toată săptămâna

MESAJ de la INGERII PAZITORI zodii 13-19 martie 2023. Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 13-19 martie 2023.

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
BELSUG

„Pentru a vindeca situatia financiara, in primul rand lasa in seama noastra grijile referitoare la bani. Te vom calauzi sa vezi cum poti crea si accepta belsugul. Pe masura ce vom lucra impreuna, situatia ta financiara se va vindeca in functie de viteza cu care vei accepta.”

Acest mesaj este un semn ca rugaciunile privind situatia ta financiara au fost auzite si vor fi implinite. Cu cat vei asculta si iti vei urma mai mult instinctul, cu atat mai repede vei resimti imbunatatiri ale situatiei financiare.

Semnificatii suplimentare : monedele pe care le-ai gasit intamplator in ultima vreme sunt semne de iubire de la ingeri si de la persoane iubite disparute ; vei avea parte de avantaje financiare neasteptate ; lasa orice temeri financiare in seama ingerilor ; urmeaza indrumarile primite pentru ca ele pot fi raspunsul la rugaciunile privind finantele ; belsugul poate avea mai multe infatisari, inclusiv mai mult timp, mai multe oportunitati sau mai multe idei clare.

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
BINECUVANTARI TRAVESTITE

„Ceea ce pare sa fie o problema este, de fapt, o parte din raspunsul la rugaciunea ta. Vei intelege motivele din culisele situatiei tale actuale, in timp ce totul se rezolva. Ai incredere in protectia si infinita intelepciune din ceruri pentru a primi cel mai potrivit raspuns la rugaciunea ta.”

Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru a te ajuta sa recunosti binecuvantarea din miezul unei aparente provocari. Ceea ce ti se parea ca ai pierdut trebuia sa dispara si sa fie inlocuit cu ceva mai bun. Nu te teme de viitor, dar continua sa te rogi si urmeaza calauzirea pe care o primesti prin sentimente, ganduri, viziuni si cuvinte.

Horoscop primăvară 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Maestrul runelor anunţă zodiile cu mulţi „ghiocei” în cont

Semnificatii suplimentare : o usa se inchide, alta se deschide ; modul cum se va intampla depinde de Dumnezeu, fiind cel mai bun raspuns la rugaciunile tale ; inlatura nevoia de a controla si de a prezice rezultatul situatiei ; ai incredere.

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
BUCURIE

„Bucuria este cea mai inalta dintre toate energiile. Este magica senzatie ca orice este posibil. Bucuria izvoraste din aprecierea darurilor fiecarei clipe. Bucuria iti permite sa iti atragi si sa iti creezi clipele prezente si viitoare la cele mai inalte niveluri posibile.”

Ai primit acest mesaj pentru a ti se reaminti ca puterea iti vine din centrarea pe sentimentul de bucurie. Cere ingerilor calauzire privind orice schimbari pe care le poti face pentru a aduce mai multa bucurie in viata ta si a altora. Daca te simti prins in capcana sau te victimizezi, ingerii iti pot usura povara. O perspectiva plina de bucurie iti aduce libertatea dorita, in timp ce iti poti manifesta treburile.

Camelia Pătrăşcanu: Conjuncția Marte-Saturn aduce zgârcenie pentru români

Semnificatii suplimentare : elibereaza sau vindeca orice aspect din viata ta care nu e plin de bucurie ; raspunsul la chestiunea ta implica sa alegi calea care duce la bucurie ; elimina temerile si focalizeaza-te pe sentimentul de bucurie, ca si cum dorinta este implinita si problema rezolvata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!