Mesaj de ultim moment al lui Vladimir Putin. America este un Imperiu al Minciunilor

Rusia a devenit o țară "înconjurată” de sancțiuni economice severe și este, în acest moment, un stat cvasiizolat și detestat pe scena internațională.
Filip Stan
01 mart. 2022, 09:28
Mesaj de ultim moment al lui Vladimir Putin. America este un Imperiu al Minciunilor

Adresându-se luni înalților oficiali guvernamentali, Vladimir Putin a spus: „V-am invitat să discutați probleme economice și financiare… ținând cont de sancțiunile pe care așa-numita comunitate occidentală – un imperiu al minciunilor, așa cum l-am numit în discursul meu – încearcă să implementeze împotriva țării noastre.”

Klaus Iohannis, mesaj de ultimă oră: România sprijină Ucraina şi Moldova pentru integrarea în UE
Termenul „imperiu minciunii” a fost inventat de președintele Rusiei joia trecută, când a anunțat lansarea ofensivei în Ucraina. Întrucât SUA este o „putere care formează sisteme”, întregul Occident colectiv a devenit un astfel de „imperiu”, a spus el atunci.

„Apropo, politicienii americani, politologii și jurnaliștii înșiși scriu și spun că, în ultimii ani, un adevărat imperiu al minciunilor a fost creat în interiorul Statelor Unite. Este greu să nu fii de acord cu asta, pentru că este adevărat”, a declarat Putin.

Toți sateliții SUA nu numai că sunt de acord să-i acorde respect, cântă pe muzica sa, dar și îi copiază comportamentul și acceptă cu entuziasm regulile care le sunt oferite. Prin urmare, pe bună dreptate, putem spune cu încredere că întregul așa-zis bloc occidental, format de Statele Unite după propria imagine și asemănare, este un „imperiu al minciunilor”, a încheiat liderul de la Kremlin.

Locuitorii Kievului se pregătesc asiduu să-şi primească invadatorii: „Pământul nostru va fi mormântul lor! Rusia nu este aici la ea acasă”
Operațiunea Rusiei în Ucraina a devenit singura opțiune rămasă pentru a preveni alte vărsări de sânge în țară și pentru a împiedica Kievul să încerce să lanseze un atac total asupra regiunilor separatiste Donețk și Lugansk din estul țării, a explicat Vladimir Putin. Înaintea ofensivei, Moscova a recunoscut oficial republicile populare de acolo ca state independente.

Kievul, totuși, a susținut că atacul a fost „neprovocat”, insistând că nu are niciun plan de a relua regiunile separatiste cu forța. Donețk și Lugansk s-au despărțit de Ucraina în 2014, după lovitura de stat de la Maidan, care a înlăturat guvernul ales democratic al țării. În timp ce luptele active, la scară largă, s-au încheiat cu acordurile de la Minsk din 2014-15, foaia de parcurs din criza oferită de acord nu a fost niciodată implementată, republicile îndurând ani de război de joasă intensitate care a ucis mii de oameni, susține propaganda rusă.

Prezentator al televiziunii de stat ruseşti şochează: „Avem 500 de focoase nucleare, care ar asigura distrugerea SUA şi a tuturor ţărilor NATO. La ce avem nevoie de o lume, dacă Rusia nu e în ea?”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Un scenariu horror pentru șoferi. Cum rezolvă o mare criză
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!