Mesaj emoţionant al lui Mihai Neşu, pe Facebook: Are mare nevoie de sprijin

Mihai Neşu trece prin clipe grele după moartea mamei sale, dar nu a abandonat nicio clipă lupta pe care o duce pentru a-i ajuta pe copiii cu dizabilităţi şi boli cronice din România, prin intermediul fundaţiei care îi poartă numele.
Narcisa Tomulescu
25 iun. 2014, 08:39
Mesaj emoţionant al lui Mihai Neşu, pe Facebook: Are mare nevoie de sprijin

Până acum câţiva ani, Mihai Neşu era un fotbalist care uimea pe toată lumea cu determinarea lui de pe teren, care era uneori vecină cu lipsa totală a vreunui spirit de conservare. Neşu nu a umblat niciodată cu jumătăţi de măsură, iar asta a făcut ca, la un antrenament cu echipa FC Utrecht, la care era legitimat, să sufere o accidentare care i-a schimbat viaţa la 180 de grade. O fractură a coloanei în zona cervicală l-a ţintuit într-un scaun cu rotile şi de atunci viaţa lui a devenit un calvar. Totuşi, la fel ca în cariera de fotbalist, Neşu nu a renunţat la luptă şi a reuşit să facă progrese cât de mici.

Mihai Neşu, apariţie SURPRINZĂTOARE. Cum arată la trei ani de la accidentul care l-a lăsat PARALIZAT – FOTO

În plus, a înfiinţat o fundaţie care îi poartă numele şi care sprijină copiii cu dizabilităţi şi boli cronice din România prin implicarea în proiiecte şi acţiuni caritabile, în vederea îmbunătăţirii stării lor de sănătate. Pe lângă demersurile pentru dotarea cât mai multor centre de recuperare la standarde internaţionale, Fundaţia Mihai Neşu prezintă cazurile mai deosebite, în speranţa că aducerea lor în atenţia publicului larg va ajuta la obţinerea sprijinului de care este nevoie.

MIHAI NEŞU, tratat de medicul lui Michael Jackson. Doctorul a făcut un anunţ EXTRAORDINAR

Unul dintre aceste cazuri este cel al lui Stelian, un băieţel de aproape patru ani care speră ca într-o zi să poată avea o viaţă normală, iar Mihai Neşu a postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook a fundaţiei sale:

Vă rugăm să citiți povestea lui Stelian, un copil în vârstă de 3 ani și 7 luni care are mare nevoie de sprijinul nostru!

Partea frumoasă a poveștii a început în momentul în care medicii care au urmărit sarcina mamei lui Stelian considerau că aceasta ar trebui să aducă pe lume un copil sănătos. Fiind primul copil al familiei Cătănea, aceste vești i-au făcut pe viitorii tineri părinți să fie extrem de entuziasmați și nerăbdători să își cunoască fiul.

Din păcate, la naștere au apărut complicații, iar copilul a suferit leziuni neurologice grave, urmând a fi diagnosticat cu tetrapareză spastică, retard psihomotor sever și epilepsie.

Părinții lui Stelian au făcut eforturi considerabile pentru a strânge resursele financiare care să îi faciliteze copilului lor accesul la tratamentele potrivite.

Pentru a continua tratamentul, familia Cătănea speră că va reuși să se reîntoarcă cu băiețelul lor la Centrul ”Maria Beatrice” din Alba Iulia, pentru a-i oferi acestuia accesul la procedurile terapeutice necesare: kinetoterapie, mecanoterapie, hidroterapie, psiho-ergoterapie și masaj.

Pentru ca Stelian să beneficieze de această șansă, familia are nevoie de 1300 RON/lună și apelează la sprijin din partea oamenilor cu suflet și cu posibilitatea de a-i ajuta.

Donații în bani:
Titular: CĂTĂNEA DINU SIMONA
Cont: RO59RZBR0000060015267131
Sucursala: Raiffeisen Bank Topoloveni Argeș„.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
EXPIRĂ ACEȘTI BANI! Trebuie să fie folosiți până în luna octombrie
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă! Decizia luată acum de americani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...