Mesaj ireal postat pe pagina Mariei Ilioiu, după ce ispita de la „Insula Iubirii” a încercat să își ia zilele: „Dă dovadă de bun simț și respect”

După tentativa sa de suicid, Maria Ilioiu a primit un mesaj aspru de la un utilizator. Iată ce a avut unul dintre utilizatori de spus despre gestul femeii.
Irina Dumitrescu
15 aug. 2023, 22:41
Mesaj ireal postat pe pagina Mariei Ilioiu, după ce ispita de la „Insula Iubirii” a încercat să își ia zilele: „Dă dovadă de bun simț și respect”
Mesaj ireal postat pe pagina Mariei Ilioui, după ce ispita de la „Insula Iubirii” a încercat să își ia zilele: „Dă dovadă de bun simț și respect”

Pe data de 12 august, Maria Ilioiu a încărcat pe internet mai multe videoclipuri în care a transmis mesaje îngrijorătoare și cât se poate de tulburătoare. Intenția sa a fost să-și pună capăt vieții. Ulterior, cunoscuta ispită de la emisiunea „Insula Iubirii” a necesitat îngrijiri medicale și, în cele din urmă, a fost internată la spitalul Obregia. În urma acelor postări, Maria Ilioiu a primit mesaje din partea persoanelor care o urmăresc online.

Citește și: Motivul pentru care Maria Ilioiu a încercat să-și ia viața. Andrei a fost cel care a sunat imediat la salvare după ce a fost înștiințat de videoclipurile postate pe contul de social media 

După tentativa sa de suicid, Maria Ilioiu a primit un mesaj aspru de la un utilizator.

„Îți zic eu care problema ta. În relația cu iubitul tău nu ești respectată, iubită și apreciată. Adică, mai exact, omul nu e curios de tine, de aceea te și lasă pe la emisiuni cu tentă sexuală și, ce să vezi, acolo încerci tu să domini și să te răzbuni pe bărbați, prin a face exact ce face iubitul tău cu tine. Dar cu unii care nu merită.

Și, pentru că de data asta ai avut parte de alți concurenți, dar atitudinea ta a fost aceeași, ba chiar mai mult exagerată (de om răzbunător și frustrat), ai fost dată cu șpiț. Adică nu ai primit aprecieri nici măcar de la niște victime. (…) Ai căzut moral, pentru că te-ai dus să demonstrezi, nu să îți faci treaba. Problema este la atitudinea pe care te-aș sfătui să o reglezi, să schimbi joaca, dacă te respecți. Fă asta prin faptele ce țin de viața ta personală. Și apoi dă dovadă de bun simț și respect față de cei slabi. Nu îi ataca și te răzbuna pe ei, nu te folosi de ei pentru succesul tău, așa cum tu, la rândul tău, ești folosită”, i-a scris un utilizator, la o postare de pe contul Mariei Ilioiu.

Iubitul ei a fost cel care a sunat imediat la salvare, în ziua respectivă. Andrei a apucat să discute telefonic cu iubita lui, însă susțin că „vorbea cu o umbră, cu un ecou”.

„Când urma să o iau acasă, doctorii mi-au spus că gestul ei a fost foarte grav și că va trebui să se reechilibreze emoțional, într-un cadru corespunzător. În acest sens, a fost internată la Obregia. Și am înțeles că până miercuri, joi, va sta oricum”, a spus bărbatul pentru Fanatik.ro.

Fosta ispită de la Insula Iubirii se află internată la Spitalul Obregia, nu are acces la telefon, motiv pentru care iubitul ei nu poate lua legătura. Iubitul Mariei Ilioiu susține că „este într-o stare stabilă acum, dar destul de proastă. Bănuiesc că în momentul ăsta este cea mai bună soluție pentru ea. Acasă a mai stat și nu am reușit nici eu să o ajut, nici familia ei”.

Andrei a mărturisit, printre altele, cum a ajuns Maria Ilioiu la tentativa de sinucidere. Susține că a fost un „gest nesăbuit, total deplasat”. Dar care „a fost înainte de toate un gest de extenuare, vizavi de toate mizeriile cu care s-a confruntat în ultima vreme”. Iubitul Mariei Ilioiu susține că fosta ispită de la Insulă a clacat în urma „tonelor de dejecții”, spunând că „au fost, poate, acte de răzbunare din partea unor echipe de producție”.

Fosta ispită consideră că și-a distrus viața și că nedreptățile de care a avut parte, inclusiv în ceea ce privește procesele în urma erorilor medicale estetice de care a avut parte, au avut o contribuție majoră în amplificarea stării sale de depresie.

„Am avut foarte supărări în viața asta. Vorbesc foarte greu, pentru că am luat pastile, sper că am luat destule, mi s-a luat de mizeriile  vieții.
Am fost denigrată și am fost pusă în niște ipostaze cum n-am fost pusă niciodată, am fost umilită, înjosit, denigrat, dacă ați ști voi prin câte am trecut la filmări și câte mizerii mi-au făcut, n-am putut să spun. Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită, mă simt așa de peste 2 luni de zile, sufăr de depresie cu anxietate. Nu vă luați după mine, vă rog, nu vă luați, viața este frumoasă, nu vă lăsați să cădeți, fiți psihopați, încercați  să nu aveți empatie, pentru că veți suferi. Mie mi-a păsat foarte mult de oamenii din jur, de părinții mei de care, nu știu, tata mi-a dat tot ce a avut el mai bun. Eu nu pot să-l răsplătesc pentru că am intrat în depresie de 2 luni de zile. Se numește tulburare afectivă. M-am luptat cu procesele, să încerc să-mi fac și eu dreptate aici la față, dar viața este prea mizerabilă și nu prea ma putut să-mi fac dreptate. Au fost foarte mult și mi-a fost foarte greu 2 luni de zile.

Mă simt mai bine acum că vorbesc, aveam anxietăți, îmi era frică să ies pe afară, m-am izolat. Intrați pe YouTube și interesați-vă să vedeți ce înseamnă depresia și cât de periculoasă este. Vina mea este că n-am apelat aproape la nimeni să mă salveze, să încerce să mă ajute. Am aplecat la iubitul meu pe care îl am de 7 ani, o relație toxică. Ce să zic, a încercat să mă facă să văd lucrurile bune, dar depresia sau afecțiunea psihică, stresul post-traumatic te afectează maxim. Am o peliculă pe creier pe care nu pot să o scot  și pe care nu pot să o dau la o parte și să încep să mă bucur de viață. Nu mai ma putere și e vina mea, pentru că 2 luni de zile a fost foarte greu, pentru că n-am mai putut să mă mai ocup de mine și nu mai simt că am capacitatea  să am grijă de mine atât de mult. Stres a acumulat creierul meu din toate părțile. Nu știu cât veți înțelege, pentru că dacă vorbeam mai bine aș fi vorbit mai coerent, dar m-am lăsat, am zis că o să treacă, m-am interesat despre boli, le-am atras, frumoșii mei. Încep să amețesc, m-am tot gândit… vai, nu mai pot să vorbesc de la pastile, am luat foarte multe, nu am vrut niciodată să mor, am fost cel mai pozitiv om, până am întâlnit un am care era negativist și mi-a tras totul negativ asupra mea. Am fost un om independent, am vândut o casă…”, a spus Maria Ilioiu în mediul online.

Citește și: Maria, fosta ispită de la Insula Iubirii, a încercat să-și ia viața. „Am avut multe supărări. Am luat pastile, mi s-a luat”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...