Mesaj RUNE pe ZODII 5-11 septembrie 2022. WUNJO aduce fericire şi belşug! Noutăţi de la pietrele mistice

Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.
Alina Costache
04 sept. 2022, 20:03
Mesaj RUNE pe ZODII 5-11 septembrie 2022. WUNJO aduce fericire şi belşug! Noutăţi de la pietrele mistice

Mesaj RUNE pe ZODII 5-11 septembrie 2022. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 5-11 septembrie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune 5 – 11 septembrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă zodiile care atrag norocul de la pietrele magice

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Horoscop RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – LAGUZ. Reorganizeaza-te si realiniaza-te. Contacteaza-ti sinele superior ce iti raspunde prin intuitia ta si succesul va urma. Relationeaza-te la tine cu corectitudine. Implica-te in propria experienta de a trai fara sa mai evaluezi si fara sa mai doresti sa intelegi tot.

Horoscop RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – Mannaz: Aparitia lui Mannaz semnifica frecvent intensificarea si imbunatatirea relatiilor unei persoane cu oamenii din comunitatea sa. Acest lucru se refera adesea mai degraba la relatiile sociale, decat la cele de afaceri sau amor. Aparitia acestei rune sugereaza ca factorul important nu este neaparat individul, ci comunitatea din care face parte.

Horoscop toamnă 2022. Ai noroc la bani până la Crăciun? Afla de spun astrele despre zodia ta

Horoscop RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – OTHILA. Ea vesteste posibilitatea intemeierii unui cuib, unei familii, anunta o casatorie, o uniune sau o noua achizitie imobiliara. Aceasta runa este simbolul gardului a ce detii ca proprietate, a casei tale dar si simbolul geneticii, a mostenirilor ancestrale. Energia runei inseamna proprietate, prosperitate, promisiuni si posesiuni. Ea este conectata direct la energia zeului tata Odin si semnifica cuibul, castelul tau.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Sowulu: Runa simbolizeaza energia pozitiva si succesul, insa, totodata, ne reaminteste necesitatea de a merge mai departe. Actiunea trebuie continuata si dupa ce ai atins succesul. Nu trebuie sa te opresti acolo!

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). Wunjo iti sugereaza acum faptul ca este un timp benefic tie sa te bucuri de familia extinsa si de prieteni. Se prezinta o perioada plina de impliniri pentru tine. Daca esti singur, cineva poate intra in viata ta si va aduce o mare diferenta in bine pentru tine. Si prieteniile devin mai apropiate si mai pline de satisfactie.

ETALARE RUNE PENTRU FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Tunelul în care niciun om nu va mai putea intra. 100.000 de ani este interzis accesul acolo. Unde se află și cum arată, de fapt
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Datele persoanele ale sportivilor israelieni pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 divulgate pe reţele sociale
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!