MESAJ SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI 16-22 august 2021. Ce zodii sunt binecuvântate

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut
Alina Costache
14 aug. 2021, 15:14
MESAJ SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI 16-22 august 2021. Ce zodii sunt binecuvântate

MESAJ SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 16-22 august 2021.

MESAJ SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

ESTI FOARTE SENSIBIL

Arhanghelul Haniel  : „Esti foarte sensibil la energii si la emotii acum. Onoreaza-te pe tine, onoreaza ceea ce simti.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Haniel :

„Sensibilitatea este un cadou frumos si puternic si nu exista asa ceva precum „a fi prea sensibil”. Sensibilitatea ta te ajuta sa cunosti adevarul despre situatii si oameni si este important pentru tine sa ai incredere si sa urmezi aceste banuieli, intuitii si impresii. Petrece timp singur in natura ca sa iti dezvolti si mai mult aceasta sensibilitate. Evita situatiile dure si chimicalele. Acasa si la munca cere-mi sa te ajut sa iti alegi mancarea, bautura, compania si activitatile care iti sustin viata. Sa stii ca esti in siguranta in timp ce simti emotii puternice pentru ca ele sunt manifestarea sensibilitatii tale. Vizualizeaza-te pe tine alaturi de mine impreuna intr-o bula de culoare alb laptos. Aceasta lumina dizolva energiile joase si le transmuta in iubire. Lumina te ajuta si sa faci distinctie daca ce simti e sentimentul tau sau e preluat de la altcineva si nu te reprezinta.”

Lucrul cu Arhanghelul Haniel :

Numele lui inseamna „Gloria lui Dumnezeu”

Arhanghelul Haniel are trasaturi feminine si este asociat planetei Venus si Lunii. Adesea, se spune ca l-a insotit pe Enoh la Ceruri.

Arhanghelul gingasiei si al bunavointei, Haniel trebuie invocat atunci cand aveti nevoie de sprijin la un interviu pentru obtinerea unui loc de munca, atunci cand participati la adunari la care e nevoie de gratie. Arhanghelul Haniel ajuta la descoperirea secretelor pierdute ale remediilor naturale, potiunilor, pietrelor si cristalelor.

Haniel te ajuta sa iti onorezi ciclurile naturale, dispozitiile si ritmurile. Ea te asista in a imbratisa toate aspectele tale, inclusiv punctele forte sau umbrele. Cheama pe Haniel cand te simti nesigur sau rau in privinta ta. Ea te va ajuta sa te apreciezi si sa vezi cat de frumos/frumoasa pot fi.

MESAJ SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI TAUR (20 aprilie – 20 mai)

MENTINE-TI CLARE PRIORITATILE

Arhanghelul Metatron : „Focuseaza-te acum pe cele mai inalte prioritati. Te voi ajuta sa fii organizat si motivat.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron :

Care este chemarea ta ? Ce iti face inima sa cante ? Cand te focusezi pe aceste directii, energia ta de bucurie creste si de acest fapt beneficiaza toata lumea. Asuma-ti cu responsabilitatea intregul program al zilei si petrece mai mult timp la proiectele si activitatile apropiate de inima ta. Fa alegeri care iti onoreaza prioritatile si iti sustine misiunea de viata.

Horoscop Urania 14-20 august 2021. Veşti bune din Casa Sănătăţii. Se anunţă surprize amoroase pentru unele zodii

Lucrul cu Arhanghelul Metatron :

Este unul dintre Arhanghelii al caror nume nu se termina in „el” sau „il”. Nu se stie exact ce inseamna numele lui Metatron, insa se presupune ca ar fi „Ingerul Prezentei”. Metatron este unul din arhanghelii ce au avut viata pamanteasca exemplara inainte de a se inalta la Cer la statut de arhanghel (celalalt a fost Sandalphon).

Metatron a fost profetul si scribul Enoh, care s-a inaltat la Ceruri dupa ce a dus o viata plina de virtute si de slujire sfanta. El continua sa munceasca ca un scrib si sa tina evidentele divine. El ajuta oamenii sa aiba abilitati de organizare si evidente. Cand il chemi pe Metatron, el te sustine sa iti organizezi prioritatile.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tsunami în dragoste pentru 3 zodii în această săptămână

Aura lui Metatron este un violet superb cu linii fine de culoarea verdelui marin. Cristalul aliniat energiei lui Metatron este turmalina pepene.

MESAJ SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

BUCURA-TE ! PRIMESTI PROSPERITATE 

Arhanghelul Ariel : „Nevoile tale materiale sunt implinite pe masura ce tu iti urmezi intuitia si iti manifesti visele in realitate.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Ariel :

„Din cornul abundentei mele, iti torn prosperitate peste tine si peste viata ta si iti cer sa iti deschizi bratele ca sa primesti. Unele comori vor veni sub forma de idei briliante iar unele sub forma de oportunitati. Vom lucra impreuna sa iti realizezi cele mai indraznete vise si iti cer sa imi dai mie orice ingrijorare. Dumnezeu si cu mine te iubim foarte mult si suntem fericiti sa te ajutam in acest fel. Noi stim ca vei da din preaplinul tau si altora.”

Lucrul cu Arhanghelul Ariel :

Numele lui inseamna „Leul lui Dumnezeu”.

Arhanghelul Ariel ajuta la satisfacerea nevoilor fizice (bani, adapost si alte necesitati de ordin material). Ajuta la solutionarea problemelor legate de mediul inconjurator, precum si la ingrijirea si vindecarea animalelor, alaturi de Arhanghelul Rafael. El este asociat cu Regele Solomon si cu filosofii gnostici care credeau ca Ariel era stapanul vanturilor.

Ariel este implicat in magia divina ceea ce inseamna manifestare instantanee a celei mai inalte vointe. Ariel te ajuta sa atragi orice suport pentru a-ti implini misiunea vietii. Sa stii ca este normal ca in aceste conditii miracolele sa apara in viata ta. Aura lui Ariel este de o nuanta pala de ro si daca porti sau folosesti cristalul roz quartz, inima ta se va deschide si mai mult spre iubirea magnifica a lui Ariel. Cere-i orice ai nevoie si te va ghida sa primesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!