Mesaje de Crăciun pentru români, transmise de politicieni

Mesaje de Crăciun. Politicienii au început să facă, duminică, tradiţionalele urări de sărbători.
Romania TV
24 dec. 2017, 11:20
Mesaje de Crăciun pentru români, transmise de politicieni

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a scris o urare de Crăciun încă de vineri: „Sărbători fericite! La mulți ani!”.

Ministrul Agriculturii nu a transmis urări pe Facebook, dar a postat mai multe înregistrări video de la tăierea porcului şi cu colindătorii care i-au trecut pragul de Sărbători.

Citeşte şi: Unde petrec Sărbătorile de Iarnă politicienii. Destinaţiile alese de Iohannis, Tudose, Dragnea, Daea, Pop

„Ca în fiecare an, în preajma sărbătorii Crăciunului, gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi, către militarii români aflaţi departe de casă, către veteranii Armatei Române, către toţi militarii Armatei Române, oriunde s-ar afla. Totodată, ne gândim cu pioşenie, cu profundă durere, la cei care anul acesta au plecat dintre noi, ne gândim la familiile celor care au pierdut pe cineva drag, căzut sub culorile patriei. Pentru toţi, un gând de bine! Pentru toţi, o urare sinceră, de Sărbători fericite şi Crăciun luminat!”, a transmis ministrul Apărării Mihai Fifor.

MESAJE DE CRĂCIUN 2017. Cele mai frumoase URĂRI de CRĂCIUN

Ministrul Economiei, Gheorghe Şimon, a postat un mesaj de Crăciun pe Facebook: „E sărbătoare sfântă, este Ajunul Crăciunului și așteptăm cu toții momentul sfânt care vestește an de an, prin glasurile cristaline ale colindătorilor, nașterea Mântuitorului Isus Hristos!
Bucurați-vă de pace, lumină si căldură alături de cei dragi vouă, dăruiți din toata inima si deschideţi-vă sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasați-vă sufletul să renască și trăiți fiecare zi ca pe un dar neprețuit.
Crăciun Fericit!”

Ministrul Culturii a transmis, la rândul lui, o urare pe pagina sa de Facebook.

„Vine Crăciunul! Sărbatoarea minunată a Naşterii Domnului să vă găsească fericiţi şi sănătoşi iar Anul Nou ce vine să vă aducă sănătate şi prosperitate, bucurii şi veşti bune! Şi un gând personal: Crăciunul este de mii de ori mai frumos de când e Petru (fiul său – n.r) cu noi. Să vă traiasca puiuţii şi să aveţi grijă de ei! La Mulţi Ani!”, a scris Lucian Romaşcanu.

Şi ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a ales să transmită un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelor! Craciun fericit!”, a scris Meleşcanu.

De asemenea, tot pe Facebook au transmis urări şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu: „Crăciun fericit sa aveți! Sănătoși, frumoși și norocoși sa fiți!”.

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a postat mai multe fotografii şi inregistrări video prin intermediul cărora vrea să arate cum se pretrece Crăciunul în Maramureş. 

„Azi, la Muzeul Satului din Baia Mare, s-a dat startul ediției a IX-a a Sărbătorii “Crăciun în Maramureș”! Gospodăriile muzeului au prins viață și și-au întâmpinat colindătorii cu dulciuri, colaci, nuci, mere și preparate din carne de porc, toate fiind pregătite de gospodinele care au reprezentat primăriile participante.

Felicitări gazdelor: Consiliul Județean Maramureș, Muzeul de Etnografie și Artă Populară Baia Mare, Ansamblul Național Folcloric Transilvania, Centrul Județean Pentru Promovarea și Conservarea Tradiției Populare Maramureș, Școala Populară de artă “Liviu Borlan” Baia Mare, Muzeul de Mineralogie și primăriile participante!”, a scris Liviu Pop.

Şi Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a transmis urări pe Facebook: „Vă doresc tuturor să aveți un Crăciun fericit!”.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Instagram: Cea mai descărcată aplicație din lume, devansând TikTok
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'