Mesaje de la Arhangheli pentru zodii, săptămâna 9-15 septembrie 2024. ”Eliberează-te de îngrijorări pentru că eu sunt cu tine și cu cei dragi ție cu lumina mea puternică”

Mesajul de la Sfântul Arhanghel Mihail este foarte clar: ''Elibereaza-te de ingrijorari pentru ca eu te inconjor, pe tine, pe cei dragi tie, casa ta si posesiunile tale cu lumina mea puternica. Aceasta lumina respinge energiile joase si atrage experiente iubitoare''.
Alina Costache
07 sept. 2024, 10:43
Mesaje de la Arhangheli pentru zodii, săptămâna 9-15 septembrie 2024. ''Eliberează-te de îngrijorări pentru că eu sunt cu tine și cu cei dragi ție cu lumina mea puternică''

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 9-15 septembrie 2024. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Stiai ca fiecare zodie are un arhanghel ce o indruma si calauzeste? Iata care sunt acestia aici!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.
Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC
CLAR-CUNOASTERE

Arhanghelul Uriel : „Fii atent la gandurile inspirate si ideile bune care iti vin, ele sunt rugaciuni raspunse.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Uriel :

„Ai rostit rugaciuni prin dorintele tale si ai cerut raspunsuri, iar acestea vin la tine sub forma de ganduri repetitive ce iti spun sa faci pasi concreti si schimbari sanatoase. Nu desconsidera gandurile si nu crede ca sunt doar imaginatie. Gandurile tale sunt acordate la frecventele inalte chiar acum si ele sunt inspiratii de incredere. Toate marile inventii, noile afaceri si intelepciunile predate mai departe au venit din aceeasi sursa universala de intelepciune. Esti conectat si tu chiar acum la aceasta intelepciune divina si este important sa iti observi si notezi gandurile. Apoi actioneaza conform acestor raspunsuri la rugaciunile tale.”

Lucrul cu Arhanghelul Uriel :

Numele Uriel inseamna „Lumina lui Dumnezeu”. Uriel este cunoscut pentru abilitatea sa de a ilumina mintile cu inspiratie divina. Ori de cate ori ai nevoie de raspunsuri sau de intelegeri profunde, cheama-l pe Uriel. El raspunde oricui il cheama. Vei sti ca Uriel ti-a raspuns atunci cand ai ganduri si idei repetitive pozitive, iubitoare, folositoare. Daca ai nevoie de informatie in graba, Uriel iti va livra ce ai nevoie. Dupa ce ceri ajutorul, raspunsul va tasni in mintea ta. Ai incredere in informatia pe care ti-o livreaza.

Energia lui Uriel este galben pal, precum flacara unei lumanari. Ori de cate ori ai nevoie de idei sau de ghidare intelectuala, contacteaza pe Uriel. Energia sa este aliniata cu cristalul chihlimbar.

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR
INVATA SI INVATA-I SI PE ALTII

Arhanghelul Zadkiel : „Mentine-ti o minte deschisa si invata lucruri si idei noi. Apoi invata-i si pe altii aceste idei.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Zadkiel:

Tu esti un invatator spiritual si un elev avid de a invata. A invata si a preda altora sunt legate intre ele intr-un ciclu perfect, in care informatia vine spre tine atunci cand ai nevoie de ea. Invata-i si pe altii despre subiectele care iti trezesc tie pasiunea. Cu cat ii inveti pe altii, cu atat mai mult aceste lectii se reintaresc in tine. Fii deschis sa impartasesti noi idei si sa inveti despre teme ce nu sunt in imediata vecinatate a interesului tau. Si elevii tai te vor invata pe tine multe lucruri. Ai incredere in abilitatile tale de a invata si de a preda pentru ca mintea ta este conectata cu mintea divina a lui Dumnezeu. Esti o fiinta inteligenta si inteleapta. Retine ca este in siguranta pentru tine in aceasta viata sa vorbesti, sa te exprimi liber cat mai mult prin invataturile tale.

Lucrul cu Arhanghelul Zadkiel :

Arhanghelul Zadkiel este profesorul spiritual absolut. Este bland, rabdator si are acces la toate informatiile. Este cunoscut pentru abilitatea sa de a ajuta functia de memorie umana. Daca ai nevoie sa memorezi informatii, cere-i lui Zadkiel sa te asiste. Orice ai nevoie sa stii, Zadkiel te ajuta cu bucurie. Doar pune intrebare si rosteste-i numele. Uneori Zadkiel foloseste metoda de invatare socratica ceea ce inseamna ca te va indruma ca sa inveti de la tine insuti. A observa tiparele in tot ce vezi, auzi si gandesti este cel mai bun mod de a beneficia de invataturile luin Zadkiel.

Aura lui Zadkiel este de culoare albastru indigo profund. Cand porti cristalul numit lapis lazuli poti simti conexiunea cu Zadkiel. Tine aceasta piatra aproape de sprancene ca sa ti se activeze ceakra urechii si sa auzi clar vocea divinitatii.

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI
ESTI IN SIGURANTA

Arhanghelul Mihail  : “Eu te protejez de energii joase si te apar pe tine, pe cei dragi tie si casa ta.”

“Elibereaza-te de ingrijorari pentru ca eu te inconjor, pe tine, pe cei dragi tie, casa ta si posesiunile tale cu lumina mea puternica. Aceasta lumina respinge energiile joase si atrage experiente iubitoare. Focuseaza-te de iubire si pe aceasta lumina, in loc de focusarea pe teama, si vei atrage obiectul concentrarii si atentiei tale. Cu mintea libera de frica, vei avea timp suplimentar si energie ca sa te dedici misiunii tale de viata. Esti liber atunci cand esti fara de frica. Tine si ia aminte ca esti in siguranta intotdeauna si ca protectia mea este perfecta.”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 9 – 15 septembrie 2024. Trei nativi au noroc cu carul, Gemenii dau lovitura
Capital.ro
Cutremur de peste 7,2 grade Richter. A venit anunţul chiar acum: Foarte distructiv!
Playtech.ro
Zodiile care câștigă o gălăgie de bani în octombrie 2024. Norocul le surâde
DailyBusiness
Alertă națională! A fost cutremur mare în România!
Adevarul
Ce limbă vorbeau românii în Evul Mediu. Cum își spuneau în vremea lui Ștefan cel Mare și de unde vine numele lor
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Nou cuplu surpriză. Beni de la „Insula Iubirii”, cuplat cu o fostă concurentă de la „Survivor”
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depuneriea dosarelor
Capital.ro
Cutremur în România. S-a aflat ce a pus Băsescu cât a fost președinte: Și-a pus...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
substantial.ro
Vehiculul spațial Starliner al Boeing a aterizat fără echipaj în New Mexico după o misiune-test de trei luni
MediaFlux
Tot ce trebuie să știi despre NOUA LEGE A PENSIILOR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...