Mesaje de Sfintii Constantin si Elena 2024. cele mai frumoase urari de Constantin si Elena. Ce alte nume se sarbatoresc azi

Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat, citeste in continuare. Sigur vei gasi ceva potrivit! e nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena, din numele de bază, Constantin și Elena, s-au derivat multe altele.
Filip Stan
21 mai 2024, 06:11
Mesaje de Sfintii Constantin si Elena 2024. cele mai frumoase urari de Constantin si Elena. Ce alte nume se sarbatoresc azi

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena. In fiecare an, pe 21 mai, romanii ii sarbatoresc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. Aproximativ doua milioane de romani isi serbeaza onomastica pe 21 mai. Dintre acestia, circa 880.000 de femei poarta numele de Elena, peste 124.000 se numesc Ileana si aproape 70.000 poarta numele Lenuta. Celelalte femei care isi aniverseaza ziua onomastica de Sfintii Constantin si Elena se numesc Constanta (circa 53.000 de femei), Constantina (aproape 27.000), Leana (circa 4.000) si Nuti (aproximativ 1.400). Cei mai multi barbati, aproximativ 495.000, se numesc Constantin, alti circa 80.000 – Costel, iar circa 33.000 – Costica. Totodata, circa 20.000 de barbati se numesc Costin, mai bine de 10.000 – Costinel, circa 600 – Costi si aproximativ 300 – Costelus.

Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat, citeste in continuare. Sigur vei gasi ceva potrivit!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena
Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani, Elena!

***

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani, Costel!

***

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie! La multi ani, Ileana!

***

Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

***

Liliac inflorit iti doresc sa fii cat mai iubit si sa ai cea mai minunata zi de onomastica. La multi ani, Costica!

***

Draga Elena, iti doresc o zi onomastica nemaipomenita si sa fii din ce in ce mai mult iubita. La multi ani!

***

La multi ani, Lenuta! Ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fii iubita!
***

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costin!

***

La multi ani, Costi! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori . O zi de neuitat care sa tina o viata!

Previziuni rune 21-26 mai 2024. MANNAZ, runa relaţiilor, este inversată, ALGIZ deschide uşi, iar SOWOLU aduce belşug

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena. Cui spunem La mulți ani pe 21 mai
Daca te întrebi ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena, citește în continuare. Vei afla cui trebuie să-i spui în 21 mai, La multi ani!

Potrivit statisticilor, pe 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, aproximativ 1,8 milioane de români își serbează onomastica. Dintre aceștia peste un milion sunt bărbați, iar peste 700.000 sunt femei.

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena
Din numele de bază, Constantin și Elena, s-au derivat multe altele.

Derivate de la Constantin sunt: Costea; Costel; Costache; Costin(a); Codin(a); Constanța; Constantiu; Costandin(a); Constantina; Dinu; Dina; Tinu; Tina; Costel(uș); Costică; Costaș; Tica; Ticu; Titi(șor); Titel(us); Dinicu; Dinică; Tinel; Tanța; Tănțica; Tanți

Derivate ale numelui Elena sunt: Elina; Eleni; Elenca; Ela; Eli; Eleonora; Helena; Helene, Helenca; Heleni; Helinca; Ilina; Ilinca; Ileana; Ilenuța; Leana; Lenuța; Lenuș(a); Leanca; Lena; Leni; Lina; Nora; Nuța; Nuți; Nuțica; Nuțisor.

Cine au fost Sfinții Împărați Constantin și Elena
Sfinții Împărați Constantin și Elena este o sărbătoare în calendarul bizantin (folosit de bisericile ortodoxe și de bisericile unite cu Roma), fixată pe data de 21 mai. Sărbătoarea îi evocă pe împăratul Constantin cel Mare și pe mama sa, Elena Augusta.

Împăratul Constantin
Gaius Flavius Valerius Aurelius Constantinus, născut în 272/274 și decedat în mai 337, care mai este cunoscut sub numele de Constantin I sau Constantin cel Mare, a fost împărat roman între 306 și 337, devenind conducător al întregului Imperiu Roman după înfrângerea lui Maxentius și a lui Licinius.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
S-a dat ordin în UE și toată România. Este obligatoriu din 3 iulie. Nu se mai poate vinde
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi sunt cel mai expuși la amenzi. Cad ușor victimele polițiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!