MESAJE DE VALENTINE’S DAY: Tot 10 mesaje de ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014

MESAJE DE VALENTINE'S DAY: Tot 10 mesaje de ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. Iata un top 10 al mesajelor de Sfantul Valentin din care te poti inspira!
Romania TV
14 feb. 2014, 06:52
MESAJE DE VALENTINE'S DAY: Tot 10 mesaje de ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014

MESAJE DE VALENTINE’S DAY: Tot 10 mesaje de ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. Iata un top 10 al mesajelor de Sfantul Valentin din care te poti inspira!

Mesaje de Sfantul Valentin de la el, pentru ea

Unul dintre mesajele pline de incarcatura pe care i le poti trimite celei dragi in aceasta zi speciala este urmatorul:

Ziua Indragostitilor a fost special creata pentru oamenii care au pe cineva unic aproape, asa ca sunt norocos ca te am pe tine. La multi ani de Valentine’s Day! Te iubesc!

Daca ai o iubita care are obiceiul de a-ti face declaratii pline de romatism, nu te lasa mai prejos. Incearca o formula noua de mesaj cu aceasta ocazie, unul sub forma de versuri:

Cand lumina diminetii astazi mi-a batut la geam/ Ma speriam la gandu-n care/ Langa mine nu te am/ Am decis sa-ti spun acuma/ Draga mea, cat te iubesc/ Fermecat voi fi intruna/ De al tau glas ingeresc.

Pentru a-i arata cat o pretuiesti, fa-i urmatoarea declaratie:

Am stiut ca te iubesc atunci cand mi-am dat seama ca esti singura persoana cu care as vrea sa impart bucuriile, durerile si realizarile mele.

Vrei sa o impresionezi? Cauta cat mai multe moduri de a spune „Te iubesc” in diverse limbi straine. Incepe cu cele pe care stii ca nu le cunoaste, pentru ca surpriza sa fie mai mare:

Jag alskar dig! Ik houd van u! Volim te! I aroha koutou! Ia tebia liubliu! Te iubesc, draga mea!

Include pe lista ta cu mesaje de Sfantul Valentin si aceasta declaratie:

Stiu ca nu sunt perfect, insa tu ma faci sa ma simt complet. Te iubesc!

Mesaje de Sfantul Valentin de la ea, pentru el
Arata-i cat de mult il apreciezi:

Faptul ca te-am gasit pe tine imi dovedeste ca viata are un sens: acela de a fi completi alaturi de jumatatea noastra. Te iubesc! La multi ani de Ziua Indragostitilor!

Fa-i o declaratie speciala iubitului tau:

De cate ori ma uit in ochii tai, ma vad pe mine insami si imi dau seama ca tu ma faci sa ma simt frumoasa, apreciata, unica. Te iubesc!

Daca el ti-a fost alaturi intr-un moment dificil, arata-i cat de mult ii apreciezi sustinerea:

Rabdarea, loialitatea si increderea ta in mine m-au ajutat sa trec peste orice obstacol. Totul se schimba odata cu trecerea timpului, insa dragostea mea pentru tine va ramane la fel.

Iubitul tau nu iti poate fi alaturi in aceasta zi speciala? Iata un mesaj de Sfantul Valentin care il va impresiona intr-un mod placut, chiar daca este plecat peste mari si tari:

Distanta nu inseamna nimic, atunci cand vorbim despre o dragoste atat de profunda. Cu fiecare zi care trece, eu te iubesc din ce in ce mai mult, iar dragostea mea strabate kilometrii dintre noi. La multi ani de Ziua Indragostitilor!

Daca faci parte din categoria persoanelor care cred in destin, iata ce mesaj de Sfantul Valentin ii poti trimite iubitului tau:

Oamenii vin si pleaca din viata noastra mereu: prieteni, cunostinte, chiar si dusmani. Tu esti singurul punct fix, care mi-a fost dat pentru a-mi pune ordine in viata si in ganduri.

Mesajele de Sfantul Valentin trebuie personalizate in functie de destinatar. Ele reprezinta un bonus binevenit atunci cand vrei ca jumatatea ta sa aiba parte de mai multe momente speciale in aceasta zi.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'