MESAJE INGERI pentru zodii, luna ianuarie 2024: “Fiecare gand este o investitie care aduce imediat dividende, deci investeste cu intelepciune”

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine
Alina Costache
06 ian. 2024, 21:45
MESAJE INGERI pentru zodii, luna ianuarie 2024: “Fiecare gand este o investitie care aduce imediat dividende, deci investeste cu intelepciune
Mesajul săptămânal de la îngerii tăi păzitori! Ce îți transmite Divinitatea în funcție de zodie: „Vom sta in spatele tau atunci cand spui adevarul”

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna ianuarie 2024. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Horoscop Mihai Voropchievici 8-14 ianuarie 2024. Racul are „6 Negru”, Gemenii au 12 „Zborul”, Vărsătorul are 18 „Galben”
Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna ianuarie 2024.
Mesaje ingeri luna ianuarie 2024 BERBEC
“Fiecare gand este o investitie care aduce imediat dividende, deci investeste cu intelepciune. Ai puterea sa iti alegi gandurile si sa le umpli cu iubire, cu pace, cu armonie. La cererea ta, noi iti vom acorda cu placere energiile la frecvente mai inalte.”

Fecioara Maria, mesaj de binecuvântare de Sfântul Ion 2024: „Ma astept sa se intample lucruri bune si ele se vor intampla!”
Ingerii ti-au dat aceasta carte pentru a-ti reaminti ca Legea atractiei te poate ajuta sa imbunatatesti situatia care te preocupa. Plangerile si ingrijorarile pot sa atraga doar situatii asemanatoare ; prin urmare, inalta-ti gandurile (cerand asta ingerilor) pentru a atrage ceea ce iti doresti. De mai multe ori pe zi imagineaza-ti ca situatia a fost vindecata si perfect manifestata. Fii recunoscator ca situatia este deja rezolvata la nivel spiritual, iar aceasta prima parte va atrage manifestarea materiala a situatiei.

Semnificatii suplimentare : gandeste-te la dorintele proprii si evita sa iti faci griji ori sa te plangi ; ridica nivelul tipului de persoana pe care doresti sa il atragi ; pe masura ce nivelul spiritual creste, te vei simti mai putin atras de energiile joase din diferite relatii si situatii.

Meteo din bătrâni, cu Mihai Voropchievici. Când vine furtuna de zăpadă peste România. Regele runelor a citit vremea în Gromovnic
Mesaje ingeri pentru zodii luna ianuarie 2024 TAUR
“Misiunea ta personala este sa slujesti intr-un mod care iti aduce multa bucurie si aduce bucurie si altora. Nu iti face griji in legatura cu gasirea misiunii personale. Focalizeaza-te mai intai pe slujirea unui scop si apoi scopul te va sluji.”

Acest mesaj vine ca o reamintire ca nu trebuie sa lupti pentru a-ti gasi rostul. Nu iti face griji privind modul in care sa castigi bani intr-o cariera importanta. Nu fii preocupat de parasirea unei slujbe sau profesii sau de gasirea uneia noi. Mai bine urmeaza calea dorintelor, talentelor si pasiunilor tale firesti, cu intentia deplina de a aduce bucurie pentru tine si pentru altii. Misiunea personala nu trebuie sa fie definita sau calculata exact. Este un proces.

Semnificatii suplimentare : lasa orice grija referitoare la bani sau cariera in seama lui Dumnezeu si ingerilor ; esti pe calea cea buna pe tema implinirii personale ; ceea ce faci bine acum este o parte din misiunea ta personala.

Mesaje ingeri luna ianuarie 2024 GEMENI
“Esti in siguranta si aceasta situatie este sub controlul perfect al providentei si al ordinii universale. Strecoara doar ganduri si emotii pline de iubire in aceasta situatie, pentru a te asigura ca cel mai bun rezultat posibil va aparea fara efort.”

Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca iti faci griji fara sa fie nevoie. Ingrijorarea este o forma de rugaciune care atrage spre tine ceea ce nu iti doresti. Lasa-ti preocuparile in seama rezolvarii divine pentru ca intr-adevar nu ai de ce sa te ingrijorezi. De fapt, grijile ti-ar putea crea o profetie care chiar sa se implineasca.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!