MESAJE INGERI pentru zodii, luna septembrie 2023. Ce zodii sunt binecuvântate în această toamnă

Ingerii ti-au trimis aceasta carte fiindca ai nevoie de putin aer proaspat. Ai stat prea mult in casa, iar corpul si sufletul tau tanjesc dupa oxigen.
Alina Costache
10 sept. 2023, 22:33
MESAJE INGERI pentru zodii, luna septembrie 2023. Ce zodii sunt binecuvântate în această toamnă

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna septembrie 2023. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!

Una din formele prin care ingerii iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Iata care sunt mesajele ingerilor pentru cele 12 zodii pentru luna septembrie 2023.

Mesaje ingeri luna septembrie 2023 BERBEC

AER PROASPAT

„Corpul tau are nevoie de improspatare cu aer oxigenat produs de iarba, de copaci si de flori. Petrece mult timp afara, cat mai aproape de leaganul Naturii Mama. Da la o parte perdelele si deschide ferestrele pentru a te improspata, pe tine si casa.”

Ingerii ti-au trimis aceasta carte fiindva ai nevoie de putin aer proaspat. Ai stat prea mult in casa, iar corpul si sufletul tau tanjesc dupa oxigen. Deschide ferestrele casei si ale biroului sa intre aerul apoi iesi afara si respira profund. Daca locuiesti in oras, fa o iesire la tara cat mai curand posibil, pentru a respira aerul proaspat de care ai atata nevoie. Tine multe plante acasa si la birou pentru a asigura multa sursa de oxigen.

Citește și Horoscop Urania 9-15 septembrie 2023. Luna Nouă în Fecioară ne ajută să ne facem ordine în viață. Planurile vor fi regândite

Semnificatii suplimentare : fa exercitii fizice in aer liber ; stai la soare oricat de putin si calatoreste prin locuri insorite ; petrece mai mult timp intre copaci si plante ; reconecteaza-te cu natura ; adu putin „aer proaspat” intr-o relatie sau o situatie stagnanta.

Mesaje ingeri pentru zodii luna septembrie 2023 TAUR

AI INCREDERE

„Inaintarea nu cere in mod obligatoriu sa ai incredere in tine insuti. Credinta in Dumnezeu este suficienta, stiind ca Dumnezeu lucreaza prin tine si cu tine pe toate caile. Bazeaza-te pe noi, daca increderea iti sovaie, iar noi iti vom da curaj si incredere.”

Acest mesaj este un mesaj de la ingeri care iti spun „Poti sa o faci!”. Ai incredere ca detii toate ingredientele necesare pentru implinirea misiunii pe care o ai. Desi s-ar putea sa nu intelegi pe deplin cum sa indeplinesti aceasta sarcina, ai incredere ca vei fi calauzit in continuare. Cu cat vei reusi sa depersonalizezi mai mult aceasta misiune, stiind ca nu e vorba de tine, cu atat mai bine. Nu asculta vocea care spune „Cine, eu ?”. Esti vrednic pentru ca esti fiica sau fiul perfect al Creatorului si ingerii te vor insoti la fiecare pas.

Semnificatii suplimentare : ramai in prezent si focalizeaza-te pe fiecare pas in parte ; lasa toate grijile si preocuparile in seama lui Dumnezeu si ingerilor ; cere ingerilor sa iti intareasca increderea ; ai incredere in iubirea si intelepciunea lui Dumnezeu care lucreaza prin tine.

Mesaje ingeri luna septembrie 2023 GEMENI

ASCULTA

„Linisteste-ti mintea, dragul nostru, si primeste asigurarea blanda ca totul a fost luat in considerare. Ramai intr-o stare de liniste, receptiva, fara sa iti faci griji privind natura exacta a manifestarii propriei dorinte. O minte linistita si un corp linistit ne asculta repede si clar. Aceasta este rugamintea noastra : Asculta.”

Horoscop special: Chiron este retrograd în Berbec până în 27 decembrie 2023. Afirmații zilnice pentru ZODII ca să profite de energia Vindecătorului rănit
Ai primit acest mesaj fiindca ingerii doresc ca mesajele lor sa ajunga la tine. Ei iti cer sa vorbesti mai putin si sa asculti mai mult. (Cand suntem stresati, tindem sa flecarim din nervozitate). Lasa grijile in seama ingerilor si ai incredere ca ti-au auzit rugaciunile. Daca ti se pare ca nu iti raspund la rugaciuni, probabil ca nu le asculti raspunsurile. Prin urmare, retrage-te intr-un loc linistit, cu intentia de a-ti asculta ingerii. Apoi inchide ochii, respira adanc si … asculta.

Semnificatii suplimentare : evita mediile zgomotoase ; iti auzi ingerii asa cum trebuie ; inchide televizorul sau radioul ; auzul iti devine sensibil fiindca te acordezi cu ingerii ; curata-ti ceakrele, vizualizand cum lumina curata zona de deasupra fiecarei sprancene.

Mesaje ingeri luna septembrie 2023 LEU
BINECUVANTARI TRAVESTITE

“Ceea ce pare sa fie o problema este, de fapt, o parte din raspunsul la rugaciunea ta. Vei intelege motivele din culisele situatiei tale actuale, in timp ce totul se rezolva. Ai incredere in protectia si infinita intelepciune din ceruri pentru a primi cel mai potrivit raspuns la rugaciunea ta.”

Acum sunt citite aceste articole
Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru a te ajuta sa recunosti binecuvantarea din miezul unei aparente provocari. Ceea ce ti se parea ca ai pierdut trebuia sa dispara si sa fie inlocuit cu ceva mai bun. Nu te teme de viitor, dar continua sa te rogi si urmeaza calauzirea pe care o primesti prin sentimente, ganduri, viziuni si cuvinte.

Semnificatii suplimentare : o usa se inchide, alta se deschide ; modul cum se va intampla depinde de Dumnezeu, fiind cel mai bun raspuns la rugaciunile tale ; inlatura nevoia de a controla si de a prezice rezultatul situatiei ; ai incredere.

Citeste continuarea aici

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Studiu recent: Mercur ar putea avea un strat gros de diamante la adâncimi considerabile
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'